• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

Postarajcie sie bo chce pogra? na PRO SERWIE xD ci?gle chodz? z jednego serwa na drugi i all LIPA

To nie graj w tibie...proste (: jest wiele innych gier lepszych od tibi
Tibia to tylko gra...

Official Open:

Thanks for your support guys!
We are coming in 03.10.2009! This time for sure ;)

| text z strony :/

Official Open:

Thanks for your support guys!
We are coming in 03.10.2009! This time for sure ;)

No to sie chyba nie doczekamy tego dzisiaj :rolleyes:

No niee, a taki zacieszony by?em, ?e ju? dzisiaj sobie pogram! =)

Okey, we?cie g??boki oddech bo start 3 pa?dziernika o godzinie 12:00 :) Wszystko zaplanowane, prawie wszystko gotowe, oby wi?cej wpadek nie by?o ;)

Stage exp jaki przygotowa?em (Pod wasz? opinie) to:

Kod:
    <stage minlevel="1" maxlevel="25" multiplier="75"/>
		<stage minlevel="26" maxlevel="45" multiplier="50"/>
		<stage minlevel="46" maxlevel="80" multiplier="35"/>
		<stage minlevel="81" maxlevel="100" multiplier="25"/>
		<stage minlevel="101" maxlevel="150" multiplier="15"/>
		<stage minlevel="151" maxlevel="200" multiplier="10"/>
		<stage minlevel="201" maxlevel="300" multiplier="7"/>
		<stage minlevel="301" multiplier="5"/>

Hmm.. Stage juz jest lepszy, ale ja mimo wszystko bym go zmniejszyl :D np. od 30/40x do 5x.. Ale jak mowie, jest lepiej.. a najlepiej to by bylo wogole stage nie robic - staly exp 5x. Nie myslales o tym?. wierz mi, ze to by bylo naprawde super rozwiazanie :) takich otsow teraz jak na lekarstwo, a to naprawde dalo by presti? ots'owi :)

Ostatnia edycja:

@UP
Zgadzam si?.. Na wszystkich ots, jakie powstaj? jest stage - co jest ju? nudne :/
Najlepiej zrobi? sta?y EXP miedzy 10-5x i by by?o zar?biscie :]

mo?e to pytanie ju? pad?o ale niestety go nie znalaz?em dlatego zapytam:
Czy b?d? training moniki czy co? tego typu? mam zamiar by? knight dlatego jest to dla mnie do?? wa?ne ;)

Mysle ze naprade liczne grono osob poprze ta teze - ze "staly exp" jest najlepszy.. Bo stage bardzo szybko sie przejadl i znudzil, a ja szukam aktualnie otsa bez tego "ulatwiacza".. Po prostu lubie wyzwania a z kolei nie lubie grac z "dzieciakami", bo w koncu na stage kazdy GUPI moze wbic lvl.. No nie tak? :P Rozwaz ta propozycje, bo to chyba najlepsza rzecz jaka moglbys dac graczom :F (wg. mnie)... A tak apropos.. To szkoda ze tym magicznym dniem nie jest 26 wrzesien :( szkoda - bede czekal :P

PS.. A jak juz stage to jaaaaak najmniejsze..

My?l? ?e zdania z tym stage s? mocno podzielone. Ja np. uwa?am ?e stage to doby pomys?. Przecie? gdyby? chcia? mie? normalna tibie to sobie mo?na w real pogra?:rolleyes:

@3 up to jak lubisz sta?y exp to czekaj na start Eternal Kingdoms ;> exp x3 startuje x.10.09 ;p

@up na jakiego ty otsa zapraszasz?

PS: jezeli ci chodzi o Newline to skad wiesz ze jest super jak nie jest online?

No tak mo?e i dobrze m?wisz o sta?ym expie - ots?w jak na lekarstwo ale i graczy jak na lekarstwo ;) Wiem, ?e te 30 os?b znalaz?o by si? ;) ale to mnie nie satysfakcjonuje, przyk?ad dawny podkr?cony sta? 6 miech?w graczy online max 40...

I tak jak wcze?niej nie rozumia?em dlaczego ludzie wol? high rate bo sam preferowa?em niskie, tak teraz odpowied? wydaje si? prosta:
To s? otsy, gra si? g??wnie poto aby oderwa? od rl tibii, zobaczy? nowe rzeczy, szybciej wbi? lvl, powalczy? - innym s?owem nowe do?wiadczenia....

Wi?kszo?ci os?b nie wbije na otsa z rate 5x bo to strata cennego czasu.
Czekam na dalsze opinie nowego stage expa.

mo?e to pytanie ju? pad?o ale niestety go nie znalaz?em dlatego zapytam:
Czy b?d? training moniki czy co? tego typu? mam zamiar by? knight dlatego jest to dla mnie do?? wa?ne ;)

@Up
po co to samo piszesz? Kilka postow wczesniej to samo napisales ;/

lipa ze wsobote start ;/, tak bedzie sie przeciagalo juz do konca ;/
A exp powiien byc od 20-5x bylo by najlepiej, rl addon system itp. ;D

Aha i jeszcze fajnie by bylo bez trainow, zeby skillowac na monkach, a nie przez noc bot na trainy i 100 skila, loot 1x i by bylo, ;D
Takie jest moje zdanie

Ostatnia edycja:

Rozumie.. Nie chcesz stalego expa? To chociaz zmniejsz jeszcze ten co podales xD Wiem ze sie powtarzam ale pokladam nadzieje w tym otsie a nie chce zeby mi sie szybko znudzil :( Bo na takim stage w kilka dni wbije hlvl i nie bedzie mi sie chcialo grac :( dla tego wlasnie lubie low rate ots.. Ktos napisal tekst typu: lubisz staly exp? wbijaj na rl.. Skoro ty nie widzisz rozniczy pomiedzy 7x a 1x exp to przepraszam cie bardzo, ale ty masz chyba jakies uposledzenie umyslowe :S Sorry za obraze ale naprawde wkur... mnie ten post.. Mondry sie znalazl.. A ty jak lubisz stage to idz na roxora frajerze.. A ek to juz swoja droga :] Takze oczekuje z niecierpliwoscia ale ze tak sie wyraze: to juz inna bajka :D

Ostatnia edycja:

1 - 25 exp 50x
26 - 45 exp 35x
46 - 80 exp 25x
81 - 100 exp 15x
101 - 150 exp 10x
151 - 200 exp 8x
201 - 300 exp 7x
301+ exp 5x

Ni?ej zej?? nie mo?emy, nie jest to full rpg server.
Czekam na opinie.

Train monki b?d?, mamy spor? ekip? wi?c botk?w raczej nie b?dzie.. ;) + do tego jest skrypt na wpisywanie kod?w co pewien czas.

@Lee Thex - to jest ostateczny termin ;)

Status
Zamknięty.
Do góry