• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

@Up
No taki exp ju? nie jest najgorszy [ ale i tak sta?y exp RZ?DZI xD ]
W takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko cierpliwie czeka? - mam nadziej?, ?e ju? nic nie op??ni startu :)

Matre, cieszy mnie twoje podejscie do sprawy :) Widac ze bierzesz nasze opinie pod uwage.. A exp 50-5x? Wedlug mnie jest bardzo dobry :) Wzgledem pierwowzoru rzeklbym nawet ze jest extra :] Nie jest ani high, ani low.. Po prostu w sam raz ;) Taki exp w zupelnosci mnie zadowala i jak najbardziej go popieram.. Masz u mnie + cokolwiek by to mialo znaczyc :D Czekam i 3mam cie za slowo - w sobote chce widziec napis "online" na www.newlineots.com ;] Juz zacieram raczki :P

Ostatnia edycja:

Taki stage jest dobry bo ja nie mam zamiaru gra? miesi?c ?eby wbi? 100lvl :D
wszystko pi?knie tylko czekam na start mam nadziej? ?e na 100% wystartuje tak jak napisa?e? 3.10

Nom teraz lepiej.

Te? jak kto? ju? pisa? jestem fanem sta?ego expa, ale to tylko moje zdanie.
Nie lubi? kupowa? promocji na wysokim lvl, z powodu braku ?rodk?w. Im wy?szy exp tym mniej hajsu, bo mniej do zabicia itp.

Ostatnia edycja:

Mo?e to nie wp?ynie na decyzj? co do exp rate ale tez dopowiem, ?e jestem zwolennikiem sta?ego expa.

Ja was nie rozumiem przecie? jak ju? Matre powiedzia? ?e ma?y stage si? nie op?aca bo ludzie nie maj? czasu na gr? (strata czasu) taki exp jest nie ma?y nie du?y w sam raz..i mam nadziej? ?e taki zostanie..mo?na pogra? i zobaczy? jak lvl b?dzie szed? jak po?owa ludzi b?dzie za zmian? expa to wtedy mo?na zmieni? :]]
1 - 25 exp 50x
26 - 45 exp 35x
46 - 80 exp 25x
81 - 100 exp 15x
101 - 150 exp 10x
151 - 200 exp 8x
201 - 300 exp 7x
301+ exp 5x

taa, to czemu na rl graj?
i jeszcze za to p?ac?
skoro czasu nikt nie ma

Nie ka?dy chodzi do podstaw?wki i ma po 5 godzin lekcyjnych potem napisze par? zda? w zeszycie i praca domowa gotowa.

Takie raty jak teraz s? absolutnie dobre i moim zdaniem powinny ju? nie by? zmieniane. Na takich rate nie trzeba b?dzie puszcza? bota by wbi? lvl tylko mo?na b?dzie po?wi?ci? te 2h i wbi? lvl samemu. Bo wi?cej czasu wolnego na Tibie w moim przypadku si? nie znajdzie.

Chyba nikt nie napisa?, ?e te raty s? z?e tylko ?e lepiej by by?o gdyby nie by?o stage ;P

Ja tez bym oczywiscie wolal staly, a jesli nie staly to im mniejszy tym lepszy :) Matre mysli ze jest malo zwolennikow takiego expa (czytaj - stalego) i chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, jak jest w rzeczywistosci :) Oczywiscie ja chcialbym mniejszy stage, ale w tej chwili jestem "zadowolony" ;]

Mo?e jaka? ankieta co? :)
To chyba rozstrzygnie dyskusj?.

Ostatnia edycja:

Ehh gdyby by?y wakacje to expo x2 by mi nawet pasowa?o problem w tym ?e codziennie ko?cz? szko?? o 16-17 i nie b?dzie czasu na gr? i mog? si? za?o?y? ?e nie jeden te? tak p??no ko?czy szko??..sta?y expo to z?y pomys? tak jak pan up napisa? mo?e ankiet? hmm dobry pomys? ^^
tylko ?eby nie sko?czy?o si? na expie x 5 sta?ym......:curse::curse:
ja bym zostawi? expo takie jakie jest teraz :)

Stwierdzli?my, ?e jest to ostateczny rate expa, wi?c dyskusje s? ju? raczej zb?dne. Ni?szych ni? te podane w ostatniej propozycji napewno nie b?dzie :)

No i si? bardzo ciesz? :):)
Teraz tylko czeka? do nast?pnej soboty:]

@3 up
Ten "nie jeden" wlicza tak?e mnie ;)
Zawsze mo?na nie i?? do szko?y ^^

Teraz jest bardzo dobrze ;D
a loot skill i mlvl jaki? bo nie pamietam

Heh.
Jak nie masz czasu to nie graj proste.
Wszystko da si? pogodzi? z umiarem.

@ 2 up looknij w zapowiedzi a nie zadajesz takie zlaosne pytania...
Ja do skzoly nie chodze takze zadowolny jestem :D

D?u?y mi si? ten czas... Ciekawe kto b?dzie najwi?kszym no liferem na servie ^^

Status
Zamknięty.
Do góry