• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Newlineots.pl RPG 02.07.2010

Status
Zamknięty.

United

Advanced User
Liczba reakcji
10

start 02.07.2010 godzina 18:00

Statystyki serwera NewLine Ots:

Protocol: 8.54+
Ip: newlineots.pl
Port: 7171

- Do?wiadczenie:
1 - 25 exp 50x
26 - 45 exp 35x
46 - 80 exp 25x
81 - 100 exp 15x
101 - 150 exp 10x
151 - 200 exp 8x
201 - 300 exp7x
301+ exp5x

Poziom magiczny zdobywany jest 10 ro?nie razy szybciej.
W skillach awansujemy 25x szybciej.
Dodatkowo wzmocnione czary, oko?o 25%.

--------------------------------------------------------

Statystyki mapy:
16 miast
ponad 65MB!
ponad 16 tysi?cy potwor?w
ponad 650 domk?w

Zrobili?my opis g??wnych miast tak aby nowi gracze nie mieli problemu ze znalezieniem podstawowych sklep?w/respow. Na zdjeciach mozecie zobaczyc tylko ma?a cze?? naszej mapy.

Rookgaard

1. Depo Roockgaard
2. Npc kt?ry przeniesie nas na kontynent g??wny po zdobyciu 8 poziomu.
3. Tu zaczynamy swoj? przygod?.
4. W tym miejscu kupimy lin?, ?opat?, plecak, mo?emy r?wnie? sprzedawa? takie itemy jak Mace, Hatchet...
5. Tu kupimy ma?e potiony lecz?ce, oraz Antidote.
6. Npc sprzedaj?cy jedzenie.
7. Zej?cie na resp Spider?w.
8. Wolfy, id?c w g?r? dotrzemy na resp Wasp?w oraz do "Rook Addonera".
9. Wolfy, Beary.
10. Zej?cie na resp trup?w a dalej Ghouli (dla rookstayer?w).
11. Zejscie na resp Bear?w a dalej Rotworm?w.

Mountain City

1. Depo, pod ziemi? ?wi?tynia oraz Trainery, wyj?cie na resp Rotworm?w, Dwarf?w, Cyklop?w. Na pierwszym pi?trze npc Soya.
2. Npc Riona (aole).
3. Npc Eryn i Karyn (runy, wandy i rody).
4. Npc Lola (ozdoby do domku).
5. Npc Soft Man.
6. Npc Rashid.
7. Statek.
8. Npc Tyoric (wyposa?enie dla Palladyna).
9. Schody prowadz?ce do takich resp?w jak: Waspy, Orki, Bog Raidery.
10. Po?udniowe wyj?cie Mountain City, prowadzi na respy Smok?w.
11. Zachodnie wyj?cie - prowadzi na respy Cyklop?w i Behemoth?w.
12. Po?nocne wyj?cie - prowadzi do najwi?kszej ilo?ci resp?w tego miasta: Trupy, Ghoule, Priestes, Vampiry, Demon Skeletony, Necro, Banshee, Warlocki, Monki, Huntery, Hero, Fire elementale, Demony. Oraz droga do Npc Dead Traveler dzi?ki kt?remu mo?emy dosta? si? na *Cementery* (80lvl+).
13. Schody na Wyverny, dalej resp Wyrm.

Khemi

1. Depo. W depo zej?cie na Rotwormy, nast?pnie Larvy, Scaraby, a jeszce ni?ej tomby i wszelkiego rodzaju potwory jakie w nich wystepuj? (Mummie, Vampy, Bone Beast, itd.). Na pierwszym pi?trze depo spotkamy Npc: Rl Addonera oraz Soya. Na drugim pietrze npc: Promotion.
2. Trainery oraz zej?cie do tych samych resp?w jak w depo.
3. Temple - Npc: Tyoric i Riona. Na pierwszym pietrze npc: Eryn i Karyn. Na drugim pietrze npc: Lola i Soft Man.
4. Npc Alice (blessy). Pierwsze pietro Npc: Rashid.
5. Statek.
6. Zejscie do podziemnych resp?w, jak w punkcie pierwszym.
7. ???w kt?ry zabiera nas na Laguna Island (???wie, Craby itd.).
8. Po?udniowa Brama Khemi, wychodz?c z niej, trzymaj?c si? lewej strony dotrzemy na respy Smok?w, a ni?ej na Rainbow Quest.
9. Black Knight Tower - na pocz?tkowych pi?trach Nomady, na samej g?rze przyjdzie nam si? zmierzy? z Black Knightem.
10. Zej?cie na Tomby.

Tiqanda

1. Depo, na zach?d - Temple.
2. Ma?py oraz zej?cie na Beholdery, dalej kolejne zej?cie na Elder Beholdery, Hydry, Serpent Spawny.
3. Lizardy i zej?cie na Dworce.
4. Hydry oraz zej?cie na Tarantule, nast?pnie Giant Spidery, oraz droga na Pits of Inferno.
5. Wi?kszy resp Hydr, za schodami nale?y u?yc czaru exani hur "up, w podziemiach s? rownie? Hydry.
6. Statek.
7. Hydry.
8. Zej?cie na resp Giant Spider?w.
Dodatkowe Informocje o newlineots.pl
* Ots stoi na profesjonalnym serwerze dedykowanym
* Online 24/7*
* Du?o lokacji do zwiedzenia i ogladniecia
* Cz?ste UPDATE!(webhosting, mapa serwera, lub silnik)
* Mi?a atmosfera!
* Trade System
Tym razem z newlineots zabra? sie profesjonalny zesp?? co mog? potwierdzi? nasi gracze na , Ju? wkr?tce na newlineots do wygrania rl nagrody takie jak na united na przyklad bransoletki srebrne o wartosci 100 z?

Odp: Newlineots.pl RPG 02.07.2010

mapka bd ladna ale nie obraz sie w dziesiejszych czasach ots z rl mapa <badz evo > to potega nikt juz niedocenia mapek ktore sa nowe , nieodkryte < nie te czasy >
oczywiscie wbije i pogram ale tak jak mowie nie licz na potezna liczbe graczy...
narazie ots oceniam na 8,5/10

JA DOCENIAM -.- MO?E CO? WYPALI Z TYM OTSEM. Ale tak naprawd?, wi?cej zarobisz na rl mapie ka?dy dzieciak neo tak robi, a wiem ?e jak stawiasz otsa to chcesz zarobi?

o Dzieki wielkie za ten OTS ! na szcz??cie teraz zaj?? sie tym porz?dny zesp?? , widzimy sie jutro o 18:00 na serwie

Czekam na start na pewno bede gral jesli mi dasz eq ^^ a tak na serio chetnie wejde i zagram tylko ma byc duzo event i duzo zabawy;p Here Zesd:D:D:D:D

Statystyki mapy i kilka dodatkowych zdj?? :
16 miast
ponad 65MB!
ponad 16 tysi?cy potwor?w
ponad 650 domk?w
Poni?ej przedstawiamy pare screen?w:​
MINI MAP:

Mountain City Depot:
mountainDP.png

Rook:
rookgard.png

kilka dowolnych ss?w:
1.png

2.png

3.png

Fabryka:
Fabryka.png

Yala quest:
Yalaharianquest.png

Demon Oak quest:
DOQ.png

Vocation quest
(D?ugi, trudny i skomplikowany quest - ss z pocz?tku questu)
Vocquests.png

Annhi:
annhiquest.png

Quest Siedmiu Vulkan?w (2 ssy z questy):
volkanoq.png

Volkanoq2.png

Wed?ug mnie warto wej?? :)[/CENTER]

Ostatnia edycja:

Polecam server ,gra?em na poprzedniej edycji i jest ?wietny! Mapa i questy s? w wspania?e! Zagram na 100%. Serdecznie polecam. Tylko szkoda ,?e pewnie ma?o os?b b?dzie gra? :/

Pozdrawiam Kamcio'knight ;<

Ostatnia edycja:

Super, ?e ots startuje bo na lepszym ots'ie od newline nie gra?em [ 2 edycja ]
Trzecia [ pierwsza nowej ekipy ] to by? kompletny niewypa?...
Wy zrobili?cie ten sam b??d co oni...
Napisa? zapowied? dzie? przed startem ;/ I jak na trzeciej edycji wbije 50 os?b i po kilku dniach sie zrobi 20 ;/
Mimo to wbije, mam nadziej?, ?e b?dzie inaczej lecz w?tpi?

@SMS SHOP
Jak ju? jest taki sms shop z itemami ( wiem, ?e ots si? musi utrzyma? :P )
To znalaz?em taki troszeczk? g?upi pomys?.
Chodzi mi o Bright Sword/Fire Axe/Skull staff
S? prawie na te same lvl'e a jak ju? kto? kupi takie bronie to :
Knight A skilluj?cy Sword - lajtowo p?jdzie na Dragi
Knight B skilluj?cy Club - lajtowo p?jdzie na Dragi
Knight C skilluj?cy Axe - nie p?jdzie na dragi xD [ jakie? noble axe daj lepiej ]

#Edit
I dlaczego 2 osoby maj? 30/40 lvl i +100 skille? Mam nadziej?, ?e to tylko testerzy i zostan? usuni?ci przed startem

Ostatnia edycja:

Nie obrazcie sie.. Ale popelniacie ten sam blad co ostatnio :O Gdzybyscie zalozyli ten temat tydzien/dwa temu to ok, ale tak...Pewnie bedzie 15 osob na krzyz gralo :O Ja bym chetnie zagral, bo ots swietny.. I ogolnie zycze mu powodzenia :) Na pewno wbije i polecam wszystkim

Wbije na 100%... Zgadzam si? z tym, ?e mogli?cie zareklamowa? otsa ju? jaki? tydzie?/dwa tygodnie temu... Mapa mi si? podoba zapraszajcie wszystkich i reklamujcie otsa:)

,...... Bo reklama to podstawa a zdaje sie, ze wnie wszyscy o tym wiedza.. Myslalem ze czlowiek uczy sie na bledach..

Reklamujcie wsz?dzie ots'a, jak b?dzie du?o ludzi to mo?e by? fajnie:))

ps. PARAL JAK W RLU?

Ostatnia edycja:
Ja tez wbijam z ekipa ;))) wiec szykujcie juz ludzi do bitki ale zeby gralo tak po 100 + osob i jest gitara ;0
Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cz?.

aha wbijajcie na inne ots np tyrania ;)) i tam piszcie zapowiedz pewnie z 10 typa przyjdzie ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Widac, ze OTS nie splajtuje szybko... Dobrze, ze pomyslelisice o 'rookstayerach' , to zapewni wam graczy na obu kontynentach, choc sam wybiore ten pierwszy, uchwicila mnie mapka rookgardu, i expowiska typu ghole, czy rotwormy, zakochalem sie! :)
Dalej... Nie tylko ROOK jest zrobiony na 5, pozostala czesc miast rowniez, co cenie.. Dlatego wraz z kolega, - zagramy!, Licze , ze nie zje*** sprawy ze startem, zadnych opozniej, czy poprawek! PozdrawiaM! :)

//Zrobilem reklame na OTLAND, jesli Administratorom sie nie bedzie ona podoba, przepraszam i zapraszam do PW, a napewno ja usune! :) [Chce dobrze, dla rozwoju serwa, by ilosc graczy nie spadala ponizej 100]

Ostatnia edycja:

do Digitus: mam z 15 osob :) Mam nadzieje ze wbije duzo osob, pamietam stare czasy frintezja.pl . Gralo po 150 osob mmm az chcialo sie grac :) Wbijac po otsach, reklamowac, i zgadzam sie z przedmowcami ze szkoda ze zaczynacie reklame dzien przed startem.

Dobrze widzie?, ?e mapa b?dzie nadal wykorzystywana bo kilka os?b sp?dzi?o nad ni? mase czasu. Szkoda tylko, ?e nie og?o?ili?cie wcze?niej i? planujecie wystartowa? bo tak z dnia na dzie? mo?e nie wbi? za du?o os?b.
Sam odwiedze otsa na chwile (no keal blx) :P
Powodzenia :) :) :)

Dziekuje Wszystkim za pozytywne wypowiedzi na temat naszego ots

Je?li chodzi o reklame sprawa wygl?da w ten spos?b , na pocz?tku tygodnia wys?ali?my oko?o 5000 sms do ,,Tibijczyk?w" (widz? ju? teraz , ?e musimy to powt?rzy? i wys?a? do Wi?kszej ilo?ci os?b)rusza p?atna reklama w google , otservlist ,juz w przysz?ym tygodniu nasz sponsor przekaze nam bizuterie (bransoletki, ?a?cuchy srebrne-warto?? wst?pna oko?o 300-500z?)nagrody Te przeka?emy Wam, jednak pieni?dze to nie wszystko najlepsz? reklama s? zadowoleni gracze , stworzyli?my rozbudowane forum na kt?rym b?dziemy omawia? najwa?niejsze update , b??dy oraz Wasze pomys?y, do dyspozycji oddajemy server Ventrilo , ka?dy gracz mo?e mie? sw?j wk?ad w rozw?j serwera i na pewno zostanie to przez nas docenione .

Bior?c za przyk?ad nasz server EVO sami gracze stworzyli ten klimat kt?ry tam jest wprowadzamy tam zmiany kt?re oni proponuj?, wszystkie problemy z shopem, kontami , oszustwami,s? bardzo sprawnie rozwi?zywane, nie ,,olewamy" graczy. Sami tworz? poradniki, pilnuj? bot?w (2 graczy ma range GM-jesli chodzi o boty to tych kt?rzy u?ywaj? tych wspomagaczy musimy bardzo zmartwi?, tu nie b?dzie notek, warn?w lecz od razu ban na tydzie? i ma?a niespodzianka -brak Unbana w shopie) tworz? filmy (na film z rl twarzami graczy zg?osi?o si? ponad 70 os?b) prowadz? forum i server VT.

To co b?dzie sie dzia? na newlineots zale?y tylko od Was jeste?my bardzo otwarci na Wasze propozycje i na pewno b?dziemy wprowadza? w ?ycie Wasze pomys?y.

Ostatnia edycja:

@UP
No to fajnie, ?e takie plany macie co do reklamy ;D

Mam pytanko :
Jest napisane, ?e klient 8.54+ czyli na 8.57 te? mo?na b?dzie wbija??
Bo nie wiem czy mam ?ci?ga? 8.54 :P

OST naprawde super! Z rooka wychodzi si? 2 minuty zapraszam wszystkich!!

Jednym s?owem ?miech...
Jak mo?na tak zepsu? tak fajn? map? jak i silnik?
Skille x500 Mlvl x300 - To jaki? ?al? Ludzie maj? ju? po 80/90 Skille...
Zero Eq na main. Tak ci??ko zrobi? skrypt, kt?ry daje danej profesjii eq dla niej odpowiadaj?ce? Albo chocia? skrzynki z eq...
Gdzie kupili?cie dedyk? W pralni? B?d? mia? mniejsze lagi na mojej kilkunastoletniej mikrofal?wce... I ta ca?a reklama? Jako? w?tpi?, aby sms zosta? wys?any do 5 tys "tibijczyk?w" czyli do ludzi, kt?rzy wys?ali jakie? sms na ots [ a mi si? czasami zdarza ] i jako? dziwnym trafem mnie omin?? - ju? dosta?em z 2 takie sms'y...
Gm przyjazny graczom? No tak jest bo go nie wida? wi?c jak ma ich obra?a? czy przeszkadza? w grze? Napisa?em z 3 raporty + na help i nikt nie odpisuje.
Og?lnie strasznie si? zawiod?em my?la?em, ?e mo?e tej ekipie ots wypali tak jak Matre.

Status
Zamknięty.
Do góry