• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Newlineots.pl RPG 02.07.2010

Status
Zamknięty.
Odp: Newlineots.pl RPG 02.07.2010

Jak up... Nic dodac nic ujac... Zegnam wszystkich po.. 5 minutach gry? Matre wiedzial jak rozkrecic newline... Bylo, minelo (niestety).. Pozdrawiam i zycze niepowodzenia <zalosne>

Ostatnia edycja:

C?? :P ka?dy ma inne podej?cie do ots?w, jak dla mnie poprostu za wysoki loot, exp, mlvl, skille - ta mapa poprostu do tego nie pasuje..
Smsy do 5 ty? os?b? Straszny wa?ek, ale ola? to...
Tak wysokie rate mo?e przyci?ga? inne grupy os?b, zobaczymy jak b?dzie za kilka dni lecz ja ju? podzi?kuj? za wsp?ln? gr? :) Pozdro dla Hasek-a i Aurin-a z otsa :) :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:

Dzieki za zwr?cenie uwagi , wszystko o czym napisali?cie up zosta?o naprawione bez reset?w i restart?w lagi, skile domki, runy , wracac i nie marudzic szybciej uwiniemy sie z reszta bugow jak sie jakies pojawia

@UP
Tak, wbi?em wczoraj wieczorem [ teraz mi si? nawet nie chce wbija? ]
Skille x 500 dalej mlvl x300
Loot x8 do rpg - gdzie byli?my na dragach i z ka?dego co? lecia?o [ cz?sto bo 3 itemy ]
(Chodzi mi oczywi?cie o rare loot nie jakie? kusze czy broad )
I jak ty chcesz trzyma? serwer bez restartu char?w?
Chcesz zmieni? skille na x20. Ludzie sobie w p?? godziny wbili 80/90 skille [ wiem bo sam wbi?em], a teraz reszta ma sta? 2 dni aby to wbi?? Chyba ?mieszny jeste?.
Widz?, ?e kolejna ekipa nie ogarni?ta i niestety ots upadnie ;/ a my?la?em ?e b?dzie jak na starym newline [ za czas?w matre ]

@Edit
Wszed?em i dalej takie same skille;/

Niestety szczera prawda. Zgadzam sie z Kristo, juz chyba nie bedzie tego otsa jak za czasow frintezji :) Wtedy kazdy skill,lvl,loot to bylo cos :) Teraz na smiesznym locie 8 idziesz na draga i ci z co drugiego draga leca po 2 woi . P A R O D I A !

Zagram zaraz wejde widze ze mapka swietna mam nadzieje ze jest duzo questow i sa m.in. PoI, Yalahar, Inq, Demon Oak ;)
A pacc jest za free za SMS?

@ Gralo 30 ludzi i juz reset harow bo malo ludzi -,- Widac ze ogarnieta ekipa ;/

Ostatnia edycja:

@UP
Reset raczej z powodu b??du jaki pope?nili.
Skille by?y chyba ustawione z jaki? test?w czy co? bo by?y x500 a mlvl x300.

Jak ju? robicie reset to poleca?bym znacznie zmniejszy? loota [x2/x3?]
Troszk? zmniejszy? exp. No i zrobi? porz?dn? "kampanie reklamow?" xD tak? jak napisali?cie przedtem. Wystartowaliby?cie za dwa tygodnie i by gra?o po 100/200 os?b mo?e.

@Down
YYYYyY? I ty chcesz, ?eby znowu gra?o 10 os?b nast?pnego dnia?
Skille zostaj? ? x500? Ogarnijcie si? bo to jest ?mieszne...
Pisa?em to ju?, ale napisz? jeszcze raz:
Jak mo?na zepsu? taki extra ots? Naucz mnie bo to mi si? wydaje nie mo?liwe.
I og?lnie to tw?j ots? Najpierw United pisa? teraz toturia - ju? nie wiem czy jaja sobie typ robi czy jak

Ostatnia edycja:

Ruszamy o 18:00 exp zostaje, skille tez, loot x3. Pozdro, pomozcie nam!

No i prawidlowo widac ze gm popelnil blad ale odrazu go naprawil !! God: Jak sami zauwazyli?cie nasz wczorajszy start by? bardzo nie udany, startujemy 3.07.2010 o 18:00, zapraszajcie znajomych. Teraz bedzie porzadne RPG. Kazdy dostaje do SHOPA 100 pkt!]
Wbijamy ponownie tylko mamy nadzieje ze start odbedzie sie bez bledow i lagow :) Pozdro ! wbijac teamy by bylo z kim orac ;D @UP Zostaja skille? jakie skile mam nadzieje ze nie 500?? ani magic 300 ? bo jak tak to nie wbije :)

Ostatnia edycja:

Wszystko zgodne z pierwszym newsem (raty i skille)

no i prawidlowo :D ! Tylko sie zastanawiam czego nie mam na koncie 100 pkt, a kolega ma ? ;> te pkt jeszcze beda dane wszystkim czy jak?

Te pkt s? na tych kontach co by?y, by? mo?e za?o?y?e? nowe i dlatego nie masz. Po prostu zaloguj si? na starych pasach

aha no tak masz racje ! Wielkie dzieki pozdro wbijac wszyscy o 18 juz wszystko pieknie i ladnie jest ! :D

No i gitara ;D
My?la?em, ?e m?wi?c "skille zostaj?" mia?e? na my?li, ?e takie jak wczoraj xD
Skoro x20 to zaje***** :P
M?g?by? doda? Quest list w character na stronce bo jest tylko Ani/Dhq/Poi
Na serwie jest mn?stwo quest?w. Dodaj 4 Vocation Quest/Elemental?[Firewallkery od 120? na khemi]/INQ/Demon Oak itp ;P

@PS
Matre mam nadziej?, ?e dzisiaj te? wbijesz to wypad na dragi b?dzie mia? sens xD

Ma?a pro?ba do w?a?ciciela otsa aby doda? co? na szybko pod ratami - jaki? respik, z tego co pami?tam to tam by?o zej?cie na kolejne respy ale nie wiem co si? z tym sta?o, usuwali?cie? Bo je?li na start wbije 50 os?b tak jak wczoraj to znowu b?d? problemy z zabiciem rata...
Kolejna sprawa to bronie na start, ka?dy powinien mie? w bagu - axe,sword,club,spear-a po to aby p??niej nie mie? problemu z dobraniem w?a?ciwej umiej?tno?ci do treningu.
To chyba tyle ;)

@PS
Matre mam nadziej?, ?e dzisiaj te? wbijesz to wypad na dragi b?dzie mia? sens xD

Jak tylko b?d? w domu to wbije :) Chwile zawsze mo?na pogra? :P

Na forum serwa znalaz?em 2 wpisy, kt?re mi si? nie spodoba?y;/
Kto? napisa?, ?e runki si? nie ko?czy?y ( sam nie sprawdza?em ), ale mam nadziej?, ?e zosta?o to zmienione.

Exedras napisa?, ?e areny nie dzia?aj? a jest to potrzebny quest szczeg?lnie dla knighta.
Napisa?e?, ?e jest restart i wszystko zostanie naprawione W SWOIM CZASIE.
Czyli nie zamierzasz naprawi? tego przed restartem? :O

@EDIT
Zmie?cie te? to, ?e da si? na rook itemy z shopa zamawia? bo ludzie sobie wczoraj zamawiali gs'y itp.

Ostatnia edycja:

Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy :) Newline to bdb ots, szkoda by bylo zaprzepascic tak fajnego silnika :P jeszcze pare minut..

Zapraszam na ots, wygl?da na ciekawy! Wi?cej powiem za minute jak si? zaluguje ^^
Wbijac. newlineots.pl !

Wbijajcie na ots'a 70 os?b dotychczas max ;D
Moim zdaniem si? wszystko rozkr?ci ;P
Na start powinni?cie da? jakiego? shielda bo ci??ko zdob?

Ostatnia edycja:

Dok?adnie wbija? na otsa ju? wszystko dzia?a poprawnie, bez lag?w ZAPRASZAM!! Od siebie dodam ?e juz dawno na takim otsie nie gra?em!

Status
Zamknięty.
Do góry