• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Newlineots.pl RPG 02.07.2010

Status
Zamknięty.
Odp: Newlineots.pl RPG 02.07.2010

Ots jak najbardziej ok, zamierzam sp?dzi? przy nim troch? czasu.Dobrze by by?o gdyby?cie go jeszcze rozreklamowali :)80 os?b jak na razie nie jest zle ale przyda?o by sie wi?cej.

Chcia?em sie jeszcze zapyta? jak to jest z tymi punktami,ja konto tworzy?em dzi? i ?adnych nie otrzyma?em.

z punktami jest tak ze otrzymali je tylko ci ktorzy wczoraj zalozyli konto. bo tak dzis to kazdy by mogl se pozakladac 1000 kont i miec xxx kasy i eq :)

Czy mi si? wydaje czy to jest serwer kt?rego? z by?ych(?) mod?w na TNP?
Tzn ten rook, Matre bodaj?e mia? ten serwer :D
Po screenach stwierdzam i? serwer jest dobry,
niestety nie wbij?, bo nie mam czasu.

Ostatnia edycja:

Rekodr juz 81 typa ;)) ale jak widze nie ma zadnej duzej ekipy oprucz nas to mnie troche martwi ze bd strsznie nudno na frintezji bylo oro ladne bo gralo po 200 typa ;)) za czasow Matre

~~~~~Refresh~~~~~ wszystko ?adnie chodzi zapraszamy

Jak dla mnie ots zaje ;D Polacem... Wbijac ;]

Ots 0/10 z?a ekipa nie umiej?ca zadba? o RPG id?cie robi? evo i oddajcie silnik w dobre r?ce takie moje zdanie ... :)

@UP
Ty chyba kpisz. Mapa "Niulajna" jest jedn? z najlepszych w "?wiecie" Open Tibia.
Do silnika/mapy nie masz co si? przyczepia? bo ots jest dopracowany. Gra?em na poprzednich edycjach i nie mia?em zastrze?e?.
Jedynie co mo?esz mie? zastrze?enia do ekipy, lecz kompletnie nie wiem dlaczego.
Bardzo dobrze si? wywi?zuj?. Jest to du?o lepsza ekipa od poprzedniej.

Ja osobi?cie bardzo polecam wszystkim ots!
Je?eli macie jakie? pytania - piszcie, ja z ch?ci? pomog? ;D

Tutaj taki ma?y screenik na zach?t? ;P

POLECAM!!!

@Down
Tak my?la?em, ?e mo?e z takiego powodu xD
ps. why temat jest przyklejony? :D

Ostatnia edycja:

Prosz? skoro my?licie dalej ?e to nie noob ots oto moje eq z kt?rym biega?em na 8 lvl :>
By? do tego jeszcze mls g helmet 3x pary firewalker?w itp :>
Sporo os?b biega z takim eq :D od szanownego GODa Mista :>
Pewnie i tak ten post zostanie usuni?ty ale kto zobaczy ten zobaczy prawd?.

Uploaded with

Ostatnia edycja:

GM zosta? wywalony i to do?? szybko administracja z nim si? rozprawi?a a Ty Lady Women nie mo?esz przebole?, ze najpierw kumpel polecia?, a p??niej ty

@Skyexe
No i my?lisz, ?e dlaczego masz bana? W?a?nie przez twojego koleg?.
W?a?nie to dobrze o administracji ?wiadczy, ?e tak szybko pozbyli si? nooba z swojego teamu

Ahahahah GOD Mist to g??wny hoster newline idioci nie dajcie si? zrobi? w balona to Grzesiek (GOD mist) p?aci za serwer dedykowany itp. Gz na pewno odszed? hahahahahahahahahahahahahahah. GOD Uni robi konfiguruje serwery a GOD Mist wszystko op?aca i to on mi w?a?nie da? itemy i da? je wielu innym osob? na ots !!!!!!!!

GM zosta? wywalony i to do?? szybko administracja z nim si? rozprawi?a a Ty Lady Women nie mo?esz przebole?, ze najpierw kumpel polecia?, a p??niej ty

A lucky000 to jedno z ich noobowskich kont na tnp do dodawania sobie komentarzy.
Jeszcze mam tego chyba z 30-40 BP :>
:>

Uploaded with

@Down hahah nie dawa? nikomu item?w to sk?d je mam i sprawd? sobie kolego logi, zreszt? ty i tak masz ma?o do gadania bo ty za dedyka nie p?acisz :D
Nie chce wam popsu? renomy tylko chce pokaza? ludziom prawd? ?e nie warto tam gra? jak p?? serwera gra z full eq :)

Ostatnia edycja:

GOD Mist nikomu NIE dawal itemkow, a Ty Skyexe znow probujesz nam zepsuc renome. Sam nie umiesz postawic serwerow tylko kradniesz wszystko!! Jestes zerem i tak pozostanie!

/GOD Uni

@up Specjalnie sprawdzilem baze, pokasowalem twoje chary. Na pewno nie masz tych itemkow od GOD Mist. A do gadania to ty nic nie masz, jestes zerem i tak cie nikt nie slucha ;)

Ostatnia edycja:

Skyexe
Najpierw m?wisz, ?e ci da? Eq jak na screenie + firewallkery i g helmety
A teraz nagle masz softy + DSL'ki?
Skoro tylu osob? nadawa? i tylko ty o tym m?wisz co? mi nie pasi.

A teraz troszk? ironii :
"Mi te? da? - patrz jakie pro eq mam"

Golden HelmoArmor/ Soft Legs i Dragon Scale Boots ; OO zar?biste co nie?

My?lisz, ?e je?eli pobawisz si? w Paint 2 minuty to jeste? fajny? To nie jest problem zrobi?.... I po co mia?by ci da? 30/40 bp tych item?w? Ogarnij si? bo co? czuj?, ?e masz 12 lat i my?lisz, ?e jeste? fajny

Kristo podaj sw?j name w grze poka?? ci to eq jak nie wierzysz ;)

Ps Szkoda tak dobrego serwera. Ale co zrobi? jak za taki ots bior? si? tak nie odpowiedzialni ludzie. :/

15:09 New record: 96 players are logged in.

Tylko szkoda ?e oko?o 60 os?b afk na trainach bo oczywi?cie nie kicka z trainer?w i mo?na tam skilowa? do puki serwera nie uruchomi? ponownie :>

@DOWN

Co w nim jest niby super skoro po?owa serwera biega z FULL EQ?? a druga po?owa jest afk na trainach no rzeczywi?cie super ots :>

@2x DOWN
Tak pewnie teraz to naprawi?e? ?eby unikn?? bana na ots listach bo wsz?dzie zaraportowa?em :)

Ostatnia edycja:

I co niby od tak postanowi?a? ujawni? ca?? "prawd?"...
Wed?ug mnie ots jest super i to twoje pierdolenie tego nie zmieni...

Siema!

GoD Mist nie daj? EQ!! To, ?e si? pobawili?cie w Paint'cie ?wiadczy o tym, jakimi jeste?cie idiotami, kt?rzy nie doceniaj? tego co inni ludzie robi? dla nas... Czy ty my?lisz, ?e tego nie wida?? Dziwne, ?e kiedy softy si? za?o?y to ?wiec? takie gwiazdki a u Ciebie to jakie? kur** czarne...

P.S We?cie si? ogarnijcie! GoD Mist jest doros?y i odpowiedzialny to on op?aca serva, robi mapk? itd... A uni zajmuj? si? skryptami itd... Pr?dzej bym powiedzia?, ?e to Uni daj? eq (nie os?dzam nikogo jak co), bo to on wygl?da jak dzieciak...

Sk?d to wiem??

- to s? prawdziwe twarze naszych GoD'?w...

ZAPRASZAM NA OTS!!

Ostatnia edycja:

Ja znam ju? Mista spory czas z UnitedOts i jako? nie dosta?em full eq? ciekawe czemu a tobie dal od tak xD brawo dla ciebie -.- Zgadzam cie z wypowiedzi? Up! ^

Status
Zamknięty.
Do góry