Odp: Nowa Polska ! Czyli twoje poglady !
Powiem tyle, interesuj? si? polityka ju? od kilku lat. I nie widzia?em wi?kszych z?odziei jak Pe?o, PiS to tez partia kt?ra nie ma jakby takiego zapa?u do zmian w Naszym kraju. Tw?j ruch = witam ci? geju! Nie mam nic do geji i lezbijek niech sobie ?yja, ale jest to bardziej partia kt?ra kpi ze zwi?zk?w partnerskich, zamiast pom?c. SP - gorsze z?odzieje ni? Pe?o, a w szczeg?lno?ci pan Kurski, kt?ry juz zmieni? parti? prawicow? raz, zmiani drugi pr?dzej czy p??niej i teraz chyba b?dzie walczy? o wzgl?dy donka w tych wyborach (opozycyjny mocno do pis), wi?c w SP wr??? mu czasowy pobyt, a? go co? zdenerwuje i nazwie SP ciemnym ludem
. SLD - partia w kt?rej moja matka dosta?a a? 500z? podwy?ki, z marnych 250z?/mc wskoczy?o jej 750z?/mc to du?y przych?d w tamtych latach, bo waluta by?a inna, a czasy za Donka si? pogorszy?y na oko?o 1000% wzros?y ceny w stosunku do przychodu, PiS rzadzi? tylko 1,5 roku, prezydentura si? nie liczy, bo jest tylko marionetk? rz?du. KNP - g?wniana partia maj?ca na celu przezwyci??y? publiczne zak?ady, sprywatyzowac ca?o??, czyli w sumie mozna by powiedzie?, ni to "monarchia" (prezydencka) kapitalistyczna (gdzie pieni?dz publiczny jest tylko w?asno?ci? rz?du.) czy prawica, kt?ra rzeczywi?cie chce dla Polski dobrze i chce prywatyzowa? zak?ady itd. itp.
Na chwil? obecn? waha? bym si? pomi?dzy
SLD a PiS - dlaczego "mo?e" PiS - ta partia praktycznie nie rz?dzi?a, szkalowana jest przez szczury, m.in. donka i donka ludzi tj. rostowski, niesio?owski, biernat, ar?ukowicz itp. kt?rzy nas ci?gle ok?amuj?, a ja jestem przeciwny korupcji, przyjmowaniu ?ap?wek i moje pogl?dy uto?samiaj? si? z wyeliminowaniem dzisiejszej w?adzy sadowniczej, po czym zast?pieniu ja now? dobr? w tym s?owa znaczeniu. SLD - czemu? dbaj? o ludzi, podwy?szaj? emerytury, wiek emerytalny obni?ony, renty, zasi?ki, daj? pomoce medyczne na wysokim poziomie, oraz za tamtych czas?w by?a praca, teraz praca to marzenia. Ale raczej odda?bym g?os na t? parti?...
SLD. I leszka millera.
Polska od wieku by?a jednym g?upim zapido?kiem na ?asce swoich s?siad?w i tak jest do teraz. Czas ?ebycie przejrzeli na oczy, ?e w tym kraju nie ma ?ycia. A dlaczego ludzie spierdalaj? z kraju? No ba, bo wol? zapracowa? na lepsze ?ycie. Ani Tusk, ani Korwin nie s? dobrymi politykami, ka?dy z nich ma po 10.000-50.000 z?otych na czysto, gdzie ?yj? sobie w luksusie. Je?eli checie wolnej Polski, to niestety trzeba walczy? jak to robili nasi przodkowie - sz?achcice. Mimo, ?e byli na us?ugach innych, ale patrzcie co by?o w XIX wieku?
Wielkie rewolucje, wielkie powstawania? A teraz? Co ma by?? Nikt niestety nie b?dzie ?y? za marne grosze - taka jest prawda. Przepraszam, to dlaczego np. taka osoba po 40-stce nie mo?e znale?? roboty, bo jest po ?rednim wyksza?ceniu, albo kto? kto jest po studiach, nawet prawniczych i nie mo?e znale?? robot?? Przepraszam bardzo, ale to co tutaj si? dzieje przerasta wszelkie granice. Tak, mam 22 lata i osobi?cie po sko?czeniu studi?w mog? startowa? jako pose? jakiej? zapchlonej partii. Ludzie zawsze byli za?lepieni w telewizor, bo im politycy za du?o obiecuj?. Obecnie wed?ug mnie to Tusk i wielu innych to sporo obiecali ka?demu i maj? dosy?. Polacy przede wszystkim to maj? specyficzn? mentalo??. Patrzcie co si? dzia?o kiedy odby?o si? niedawno ?wi?to Niepodleg?o?ci? Burda i chujostwo na ca?? skale. Powinni si? wstydzi? i tyle. Guten apetit!!
Co prawda to prawda, bogaci rz?dz?, a jak kto? si? wychyli i powie prawde od razu jest zamykany w pierdlu za byle paragraf, chuj z t? polsk?, my?la?em ju? od dawna o emigracji z tej zaplutej dziury,