What's new

Nowa Polska ! Czyli twoje poglady !

Status
Not open for further replies.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166
Odp: Nowa Polska ! Czyli twoje poglady !

Mo?e i nie komuchy ale ma zap?dy prokomunistyczne i z reszt? jak Palikot nie wiadomo co mu strzeli do ?ba.

Wci?? brak konkret?w.

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
91

Napisa?bym co?, ale niestety, ju? tyle razy wypowiada?em si? o tym w moim otoczeniu, ?e mam serdecznie do?? powtarzania si? =D
Og?lnie moje pogl?dy s? takie, jakie s?. Jestem typowym Polakiem, wi?c jak nie mam co robi?, to b?d? narzeka?: W Polsce nikt mnie nie zachwyca. Ani POPiS, ani komunistyczne SLD, ani korupcyjne PSL, ani ,,nowoczesny'' Tw?j Ruch, ani Nowa Prawica. A czemu Nowa Prawica nie? To? to takie pi?kne pogl?dy, przecie? to takie obietnice, przecie? Korwin Mikke jest taki wspania?y - i w?asnie to mnie nie zachwyca. Korwin oficjalnie m?wi, ?e chcia?by zosta? dyktatorem - oczywi?cie w pozytywnym tego s?owa znaczeniu, oczywi?cie wyprowadzi Polsk? z dziury... Ale i Hitlera wszyscy pi?knie s?uchali, a on g?osi? swoje pogl?dy. Ludzie, kt?rzy pi?knie m?wi?, mog? si? okaza? najstraszliwszymi. Po prostu zra?a mnie to, ?e wszystko zdaje si? by? takie idealne, bo wiem, ?e nie b?dzie.

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Nie wiem jak ludzie mog? dalej g?osowa? na Pe?o, to skandal, a przecie? tak mia?o by? pi?knie... Jeszcze troch? i Polska b?dzie rozdupczona, tak jak m?wi? kononowicz - NIE B?DZIE NICZEGO! Ani PiS, ani SLD nas nie wybawi? - jest kryzys, teraz b?dzie rzadzi? PiS - a wtedy zobaczymy czy co? si? zmieni. Jezeli jednak tak (bo pis planuje zmian? konstytucji, ustaw itp.) - jeste?my na dobrej drodze do og?lnego szcz??cia. Je?eli nie - 10 lat i Polska zniknie z mapy, albo co? si? zmieni. Teraz znale?? prac? to minimum ?rednie wykszta?cenie z matur?, bij? si? o stanowiska, bo jest du?o ch?tnych, wkr?tce to si? zmieni, bo pkb si? podwy?szy, wtedy b?d? zatrudnia? bez matury. :) Ko?o si? zamyka, ale idzie niz demograficzny i wkr?tce b?dzie jak za komuny - kazdy b?dzie mia? prac?, no chyba ?e nie b?dzie nikogo i niczego.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Napisa?bym co?, ale niestety, ju? tyle razy wypowiada?em si? o tym w moim otoczeniu, ?e mam serdecznie do?? powtarzania si? =D
Og?lnie moje pogl?dy s? takie, jakie s?. Jestem typowym Polakiem, wi?c jak nie mam co robi?, to b?d? narzeka?: W Polsce nikt mnie nie zachwyca. Ani POPiS, ani komunistyczne SLD, ani korupcyjne PSL, ani ,,nowoczesny'' Tw?j Ruch, ani Nowa Prawica. A czemu Nowa Prawica nie? To? to takie pi?kne pogl?dy, przecie? to takie obietnice, przecie? Korwin Mikke jest taki wspania?y - i w?asnie to mnie nie zachwyca. Korwin oficjalnie m?wi, ?e chcia?by zosta? dyktatorem - oczywi?cie w pozytywnym tego s?owa znaczeniu, oczywi?cie wyprowadzi Polsk? z dziury... Ale i Hitlera wszyscy pi?knie s?uchali, a on g?osi? swoje pogl?dy. Ludzie, kt?rzy pi?knie m?wi?, mog? si? okaza? najstraszliwszymi. Po prostu zra?a mnie to, ?e wszystko zdaje si? by? takie idealne, bo wiem, ?e nie b?dzie.

Haha por?wnanie Korwina do Hitlera haha :D Dobrze, ?e Korwin nie m?wi tak jak Hitler, ?e si? zem?ci za poprzedni? wojn? na ca?ej Europie bo jeszcze by zyska? 10% g?os?w :D

Krejzii90

New User
Reaction score
0

Korwin komunist?? Przecie? Korwin jest mega wolnorynkowcem i jednocze?nie konserwatyst?, gdzie wy tutaj widzicie komunizm? :D

Never Give Up

Forum friend
Reaction score
69

3acec196477f5d1ebfaafe465a8ce297.jpg

Status
Not open for further replies.