Dostali?my mo?liwo??, zgodzili si? sponsorowa? nagrody, oddali nam uprawnienia. Nikt nie powiedzia?, ?e nie dzia?amy, bo nam si? nie chce. To wi?kszo?? u?ytkownik?w wysz?a z takiego za?o?enia.Nie jest to koniec zmian, ale nie chcemy o niczym m?wi? przedwcze?nie, aby unikn?? rozczarowa?. Je?li b?dziemy mieli stuprocentow? pewno??, ?e dane przedsi?wzi?cie wejdzie w ?ycie forum, powiadomimy Was o tym.Kaziu, mo?esz mi ?askawie powiedzie? co tu si? dzieje ?! Dlaczego tak nagle zacz?li?cie robi? te konkursy, nowe loga itp?
Logo pierwsze bardziej mi si? podoba, wi?c chcia?bym aby ono zaistnia?o na forum.
B?dzie tworzony nowy styl tak jak to wida? w 1 po?cie!!Kazia napisał:Cze??,
mam dzisiaj dla Was dwie propozycje loga dla naszego forum. Prawdopodobnie b?dzie tworzony nowy styl w tym klimacie. Wyb?r pozostawiamy Wam.
Kurwa, robi? co? to ?le, nie robi? nic, jeszcze gorzej. Daj? PACC na 30 dni to kurwa za ma?o, bo zarabiaj? tysi?ce to mogli da? na 90 dni. Ja pierdole, zacznijcie si? cieszy?, ?e co? si? dzieje, to jest tylko jebane forum.
1 lepsza.
Hmm, nie mam pomys??w na konkretne zmiany, ale oba logosy mi si? nie widz?. Nie wydaje mi si?, ?e Tromedia ze swoim podej?ciem stworzy lepszy styl ni? stworzy?/za?atwi? Ivellios. Odpu??cie sobie ten nietrafiony pomys?, bo na obecny layount nikt nie narzeka, i zajmijcie si? tworzeniem portalu, kt?ry od zawsze jest ju? w "ko?cowej fazie tworzenia". Macie zebrane informacje, obszern? baz? solucji, poradnik?w, a to wszystko pozwoli wam na postawienie zajebistego portalu. Wystarczy przekona? o tym Tro (chocia?by wspomnie? o wi?kszej liczbie odwiedzin) i podj?? kroki w kierunku lepszego jutra! : )
oj nie powiem, ?e s? tragicznewybieram nr. 2
SOLKRIN powiedz mi jedno.. loga s? bardzo do sibie podobne a ty gadasz, ?e logo pierwsze jest lepiej wykonane od drugiego! Pff! Jak na moderatora to jest to dla mnie bardzo ?mieszne... <hahaha>