Odp: Nowe logo naszego forum - kt?re lepsze?
IMHO to obecne logo jest lepsze od tych dw?ch nowych i fajnie by by?o, je?li by zosta?o.
Anyways to i tak te dwa s? lepsze, od tych, kt?re nam TRO pokaza?o jaki? czas temu. Jedynka.
Ja bym wola? jednak, ?eby zosta?o zmienione, bo obra?a w tym momencie samego autora.
#Topic
?wietne loga tylko doda?. Ciesz? oko.
Nie wiem jak wykwalifikowana kadra zarz?dza tym tnetem teraz ale widz? "olbrzymi" poziom profesjonalizmu - w dobitnym tego s?owa znaczeniu. ?wietny potencja? grafika i tupet obecnej kadry - nie mog?em "przej??" ko?o tego incydentu oboj?tnie. Wypada?oby powiedzie? jednak co? na temat, jak to za dawnych, lepszych lat.
Logo (nie wiem czy mo?na to tak nazwa? ale pokusz? si? o takie nazewnictwo) to zbitek 3-4 obrazk?w (z czego jeden skopiowany ze starej pracy). Gratuluj? koncepcji. Wszystko bez polotu, dynamiki, jakiego? ewentualnego nawi?zania czy dobrej jako?ci. Logo w kolorach z?otawo zielonych a reszta ciemna, niebieska, z dodaniem innych ciep?ych kolor?w. Jednak wielka 'kupa' (wybaczcie za takie okre?lenie). 'Elo' grafik doda? dwa obrazki w Gimpie nawet nie po?wi?caj?c czasu na zmian? koloru t?a (zauwa?my, ?e jest identyczne jak na tibia.com) nie jest godne (przynajmniej wed?ug mnie) aby zamie?ci? na tym forum. No chyba, ?e moralno?? i "epicko??" spo?eczno?ci i ca?ego serwisu ju? tak mocno upad?a. Nie wiem czy kto? zauwa?y?, ?e takim zachowaniem (chodzi o stworzenie loga) pokazuj? jak bardzo zale?y im na tym serwisie i u?ytkownikach, kt?rzy za nich pracuj?, po?wi?caj? sw?j cenny czas, rozwi?zuj? ich problemy a? w ko?cu na nich zarabiaj?. Jest to dla mnie ?mieszne a zarazem infantylne, bo doro?li ludzie nie potrafi? wzi?? sprawy w swoje, jak widz? lewe, r?ce.
Chcia?bym tutaj te? napomnie? (po raz chyba enty poruszany temat). Naprawcie t? mas? b??d?w wynikaj?c? z update'u vbulletina. To jest ?enuj?ce, ?e od niespe?na p?? roku (?) nikt nie zaj?? si? tymi problemami. Przyk?adowo cudowna opcja cytowania zaznaczanego tekstu (podpowiem, ?e w pluginach nazywa si? to multiquote, ze tego co pami?tam) nadal nie ?miga. Skoro macie ju? prawa a administracja "powinna" by? obyta w sprawach zarz?dzania forum to wypada?oby naprawi? ten stos bug?w.
Je?eli si? uporacie to Wam bardzo gratuluj?. Mo?e kto? jest z wi?kszym do?wiadczeniem w tej firmie Tro czy jak jej tam? Postarajcie si?! Licz? na Was.
Nie - nie m?wi? tego dosadnie. To po prostu mi si? rzuci?o w oczy.