Odp: Nowicjusz, ignorancja moderator?w, Tibia.net.pl jako forum odstraszaj?ce u?ytkow
Odp: Nowicjusz, ignorancja moderator?w, Tibia.net.pl jako forum odstraszaj?ce u?ytkow
Blablabla pierdolenie bez sensu.
Ten temat to fail od samego pocz?tku.
Sprawa jest prosta. Masz co? do moda, piszesz do managera. Manager ma ci? w dupie, piszesz do admina. Jak admin ma ci? w dupie, dajesz sobie spok?j bo tematami nic nie wsk?rasz.
Praktyczne podej?cie panowie. Gdy zrobicie ju? co w waszej mocy by co? zmieni?, miejcie wyjebane.
EOT
Nie zwyk?em s?ucha? rad od kogo?, kto swoje puste ?ycie zape?nia pustymi opakowaniami po acodinie, a ?wiatopogl?d opiera o 'mam wyjebane'. Zreszt? po Twoim po?cie ?atwo wywnioskowa?, ?e jeste? kolejnym t?pakiem, kt?ry nie potrafi zrozumie? meritum tego tematu. To zaczyna by? frustruj?ce, jak przewidzia? Kurtis - nawet najlepsze argumenty nie przebij? ?ciany kretynizmu. Ca?e szcz??cie, ?e swojego apelu nie kieruj? do administracji za czas?w gdy to Ty by?e? adminem, przera?aj?ce, ?e kto? da? Ci uprawnienia. Swoj? drog? z tego miejsca chcia?bym podzi?kowa? by?ym kadrowiczom za informacje o tnetowej spo?eczno?ci. Dzi?ki nim wiem czego spodziewa? si? po poszczeg?lnych userach. Wiesz co najpierw us?ysza?em o Tobie gdy spyta?em kto jest autorem tego posta? "Taki ?pun ze Szczecina". Tak wi?c wybacz, b?d? polega? na opinii tej normalniejszej cz??ci spo?ecze?stwa. ?pun?w, brudas?w, lekoman?w, hipis?w i pseudointelektualist?w nie trawi?. W Twoim przypadku pseudointelektualizm i ?pu?skie praktyki w moich oczach dyskwalifikuj? Ci? zaraz na starcie.
#Topic; z moich informacji jednak wynika, ?e administracja podj??a pewne kroki, przynajmniej do lepszego traktowania nowych os?b na forum. Jak b?dzie w praktyce to si? oka?e, dobre i to. W ka?dym b?d? razie my, jako zwykli u?ytkownicy bez mafijnych powi?za? z rodzin? Soprano, tudzie? kadr? Tibia.net.pl musimy w jaki? spos?b okazywa? swoje niezadowolenie je?li chcemy normalnie korzysta? z forum. Zach?cam Was do przejawiania aktywno?ci, my?lenia i dbania o to by szacunek ze strony moderator?w by? zawsze okazywany - cz?sto si? zdarza, ?e moderatorzy s? m?odsi od u?ytkownik?w, a zachowuj? si? tak jakby?my to my byli zobligowani do okazywania im wi?kszego szacunku cho? na to nie zas?uguj?. Nie przez wiek, przez to co sob? reprezentuj?. Moderator to osoba na forum wyr??niona, powinna odznacza? si? na tle innych u?ytkownik?w, ale to nadal przede wszystkim cz??? spo?eczno?ci forum. I moderatorzy powinni o tym pami?ta? zamiast wywy?sza? swoj? kast? ponad szar? sfer? u?ytkownik?w.
Sinner napisał:
@Lifeless
Nie mam ju? chyba nic Ci do powiedzenia, bo Tw?j tok my?lenia jest monotonny i nudny, ca?y czas masz te same argumenty, kt?re niestety nie skutkuj? tak jak to napisa?e?. Twierdzenie, ?e przemawiasz przez wszystkich user?w, kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.
A czy ja prosz? Ci? ?eby? co? m?wi?? Szczerze m?wi?c nie zwyk?em dyskutowa? z kim? kto wy?ej sra ni? dup? ma. A moje argumenty skutkuj?, racje przyznali mi cz?onkowie administracji. To chyba jest dla Ciebie zobowi?zuj?ce w kwestii twierdzenia, ?e moje argumenty nie skutkuj?
Sinner napisał:
Je?eli masz pomys?, jak zjednoczy?, wi?? kadra-u?ytkownik, to napisz, jednak od razu m?wi? wyj?cie do McDonald si? nie przyjmie.
Najpierw przesta?cie uwa?a? za kogo? lepszego od szarego u?ytkownika. My?lisz, ?e ranga co? zmienia? My?lisz, ?e jakbym chcia? to nie zdoby?bym moda na tym forum? Ranga to obowi?zek, nie szmata, kt?r? mo?esz wytrze? swoj? brudn? mord? w formie w?asnych wad, a potem czu?, ?e zrobi?e? dla forum tak du?o, ?e powinni wys?a? Ci bukiet kwiat?w i skrzynk? w?dki. W ka?dym b?d? razie nie jeste? lepszy ani ode mnie, ani od nikogo innego. Je?li moderatorzy to zrozumiej? to stosunki z userami si? polepsz?, gwarantuj? Ci to.
A w ramach smaczku na koniec
Sinner napisał:
Twierdzenie, ?e przemawiasz przez wszystkich user?w, kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.
Szczerze - wiesz czym jest ironia? Z kt?rej strony by nie patrze? to mojego twierdzenia ironicznym nazwa? nie mo?na. Mam przedstawi? Ci formu?k? z wikipedii? No i chcesz bym traktowa? Ci? jak cz?owieka na poziomie. U?ywanie s??w, kt?rych znaczenia si? nie zna b?d? nie rozumie w celu stworzenia fa?szywego obrazu o swoim intelekcie jest w?a?nie oznak? ludzi g?upich.