• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Nowicjusz, ignorancja moderator?w, Tibia.net.pl jako forum odstraszaj?ce u?ytkownik?w

Status
Zamknięty.
Odp: Nowicjusz, ignorancja moderator?w, Tibia.net.pl jako forum odstraszaj?ce u?ytkow

Odp: Nowicjusz, ignorancja moderator?w, Tibia.net.pl jako forum odstraszaj?ce u?ytkow

ka?dy mod mo?e mie? z?y dzie?.
Sk?d ja to znam ? Aaa , juz wiem . Tak si? t?umacz? moderatorzy kt?rzy pope?nili b??d i nie mog? si? do niego przyzna? , ehm?

Jak Ci si? tutejsze zasady nie podobaj? to nikt Cie nie trzyma na tym forum.
Przez takie gadanie tnp traci swoich u?ytkownik?w , ile ja razy to us?ysza?em od kadry~mod?w ?
@Lifeless
Twoje pogl?dy s? identyczne do moich w tej sprawie .Zgadzam si? z tob? w kwestii z?ego traktowania u?ytkownik?w czy te? nowicjuszy . Mam wielk? ale to wielk? nadziej? , ze co? si? ty zmieni , na tym forum . Jak tak dalej kadra b?dzie traktowa? u?ytkownik?w jak zosta? potraktowany Lifeless to zapewniam was , ?e za nied?ugi czas te forum si? rozpadnie.
Down
Nie , nie wiem co to s? odwo?ania wiesz?

Our partners and their custom servers:

@Lifeless
Nie mam ju? chyba nic Ci do powiedzenia, bo Tw?j tok my?lenia jest monotonny i nudny, ca?y czas masz te same argumenty, kt?re niestety nie skutkuj? tak jak to napisa?e?. Twierdzenie, ?e przemawiasz przez wszystkich user?w, kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.

@SwordFish
Sam sobie kolego przeczysz:
Dzieciaki si? zbieraj? z my?l?, ?e tutaj zaznaj? szcz??cia i odpowiedzi na ka?de pytanie, ale czym pr?dzej s? przep?dzani przez zielonych stra?nik?w pokoju.[...]
W pe?ni zgodz? si? z Lifeless'em, ?e starzy wyjadacze b?d? odchodzi?, a dzieci poszukuj?ce pr0 evo x999 b?d? si? zbiega? t?umami, a? w ko?cu zielony stra?nicy pokoju b?d? ju? tak przyjebani tymi komentarzami od pr0 tibijczyk?w, ?e forum si? zapadnie tak szybko jak Eternal Kingdom.
To chcesz tych "dzieci", czy nie ?

Je?eli masz pomys?, jak zjednoczy?, wi?? kadra-u?ytkownik, to napisz, jednak od razu m?wi? wyj?cie do McDonald si? nie przyjmie.

Sk?d ja to znam ? Aaa , juz wiem . Tak si? t?umacz? moderatorzy kt?rzy pope?nili b??d i nie mog? si? do niego przyzna? , ehm?
A wiesz co to s? odwo?ania ?

Blablabla pierdolenie bez sensu.
Ten temat to fail od samego pocz?tku.
Sprawa jest prosta. Masz co? do moda, piszesz do managera. Manager ma ci? w dupie, piszesz do admina. Jak admin ma ci? w dupie, dajesz sobie spok?j bo tematami nic nie wsk?rasz.
Praktyczne podej?cie panowie. Gdy zrobicie ju? co w waszej mocy by co? zmieni?, miejcie wyjebane.
EOT :)

Nie zwyk?em s?ucha? rad od kogo?, kto swoje puste ?ycie zape?nia pustymi opakowaniami po acodinie, a ?wiatopogl?d opiera o 'mam wyjebane'. Zreszt? po Twoim po?cie ?atwo wywnioskowa?, ?e jeste? kolejnym t?pakiem, kt?ry nie potrafi zrozumie? meritum tego tematu. To zaczyna by? frustruj?ce, jak przewidzia? Kurtis - nawet najlepsze argumenty nie przebij? ?ciany kretynizmu. Ca?e szcz??cie, ?e swojego apelu nie kieruj? do administracji za czas?w gdy to Ty by?e? adminem, przera?aj?ce, ?e kto? da? Ci uprawnienia. Swoj? drog? z tego miejsca chcia?bym podzi?kowa? by?ym kadrowiczom za informacje o tnetowej spo?eczno?ci. Dzi?ki nim wiem czego spodziewa? si? po poszczeg?lnych userach. Wiesz co najpierw us?ysza?em o Tobie gdy spyta?em kto jest autorem tego posta? "Taki ?pun ze Szczecina". Tak wi?c wybacz, b?d? polega? na opinii tej normalniejszej cz??ci spo?ecze?stwa. ?pun?w, brudas?w, lekoman?w, hipis?w i pseudointelektualist?w nie trawi?. W Twoim przypadku pseudointelektualizm i ?pu?skie praktyki w moich oczach dyskwalifikuj? Ci? zaraz na starcie.

#Topic; z moich informacji jednak wynika, ?e administracja podj??a pewne kroki, przynajmniej do lepszego traktowania nowych os?b na forum. Jak b?dzie w praktyce to si? oka?e, dobre i to. W ka?dym b?d? razie my, jako zwykli u?ytkownicy bez mafijnych powi?za? z rodzin? Soprano, tudzie? kadr? Tibia.net.pl musimy w jaki? spos?b okazywa? swoje niezadowolenie je?li chcemy normalnie korzysta? z forum. Zach?cam Was do przejawiania aktywno?ci, my?lenia i dbania o to by szacunek ze strony moderator?w by? zawsze okazywany - cz?sto si? zdarza, ?e moderatorzy s? m?odsi od u?ytkownik?w, a zachowuj? si? tak jakby?my to my byli zobligowani do okazywania im wi?kszego szacunku cho? na to nie zas?uguj?. Nie przez wiek, przez to co sob? reprezentuj?. Moderator to osoba na forum wyr??niona, powinna odznacza? si? na tle innych u?ytkownik?w, ale to nadal przede wszystkim cz??? spo?eczno?ci forum. I moderatorzy powinni o tym pami?ta? zamiast wywy?sza? swoj? kast? ponad szar? sfer? u?ytkownik?w.

Sinner napisał:
@Lifeless
Nie mam ju? chyba nic Ci do powiedzenia, bo Tw?j tok my?lenia jest monotonny i nudny, ca?y czas masz te same argumenty, kt?re niestety nie skutkuj? tak jak to napisa?e?. Twierdzenie, ?e przemawiasz przez wszystkich user?w, kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.

A czy ja prosz? Ci? ?eby? co? m?wi?? Szczerze m?wi?c nie zwyk?em dyskutowa? z kim? kto wy?ej sra ni? dup? ma. A moje argumenty skutkuj?, racje przyznali mi cz?onkowie administracji. To chyba jest dla Ciebie zobowi?zuj?ce w kwestii twierdzenia, ?e moje argumenty nie skutkuj? :p

Sinner napisał:
Je?eli masz pomys?, jak zjednoczy?, wi?? kadra-u?ytkownik, to napisz, jednak od razu m?wi? wyj?cie do McDonald si? nie przyjmie.

Najpierw przesta?cie uwa?a? za kogo? lepszego od szarego u?ytkownika. My?lisz, ?e ranga co? zmienia? My?lisz, ?e jakbym chcia? to nie zdoby?bym moda na tym forum? Ranga to obowi?zek, nie szmata, kt?r? mo?esz wytrze? swoj? brudn? mord? w formie w?asnych wad, a potem czu?, ?e zrobi?e? dla forum tak du?o, ?e powinni wys?a? Ci bukiet kwiat?w i skrzynk? w?dki. W ka?dym b?d? razie nie jeste? lepszy ani ode mnie, ani od nikogo innego. Je?li moderatorzy to zrozumiej? to stosunki z userami si? polepsz?, gwarantuj? Ci to.

A w ramach smaczku na koniec

Sinner napisał:
Twierdzenie, ?e przemawiasz przez wszystkich user?w, kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.

Szczerze - wiesz czym jest ironia? Z kt?rej strony by nie patrze? to mojego twierdzenia ironicznym nazwa? nie mo?na. Mam przedstawi? Ci formu?k? z wikipedii? No i chcesz bym traktowa? Ci? jak cz?owieka na poziomie. U?ywanie s??w, kt?rych znaczenia si? nie zna b?d? nie rozumie w celu stworzenia fa?szywego obrazu o swoim intelekcie jest w?a?nie oznak? ludzi g?upich.

#Lifeless

Wielkie gratulacje z mojej strony. Swojego czasu Ja te? pr?bowa?em co? zdzia?a?. Support - tj. Administracja widz? co chwil? zmienia cz?onk?w kadry, i co raz to co raz g?upsi s?. Gdzie si? podzia?y stare - dobre, i uczynne osoby, kt?re ch?tnie s?u?y?y, byli zdolni do nawi?zywania rozm?w tekstowych z nami - g?upimi u?ytkownikami, bo przecie? nie kt?rzy tu my?l?, ?e jak maj? kolorek, to s? s?dzinami, i czekaj? tylko na dogodny moment.

O kim m?wi?em z pocz?tku mojego kr?tkiego komentarza na temat ca?ego tego syfu ? oczywi?cie o Seylicie (niepor?wnywalny u?ytkownik - po prostu pogrom), Vralel, i inny. Dlaczego jak tylko kto? ma do was jakie? sapy od razy r?wnacie go z ziemi? ? bo stwarza zagro?enie dla waszej hierarchii. Ot, co.

Rozumiem, ?e przez s?owa
Lifeless napisał:
W ka?dym b?d? razie nie jeste? lepszy ani ode mnie, ani od nikogo innego. Je?li moderatorzy to zrozumiej? to stosunki z userami si? polepsz?, gwarantuj? Ci to.
mam rozumie?, ?e brakuje Ci takich sformu?owa? ze strony moderator?w?
Lifeless napisał:
kim? kto wy?ej sra ni? dup? ma
Lifeless napisał:
Ranga to obowi?zek, nie szmata, kt?r? mo?esz wytrze? swoj? brudn? mord? w formie w?asnych wad
Wtedy si? zrozumiemy? To ja takiego porozumienia nie chc?.

Co do kadry popieraj?cej Cie, je?eli kto? popiera osob?, kt?ra swoje zdanie wyra?a za pomoc? ataku na inn? osob?, u?ywaj?c przy tym s??w wulgarnych (bo innych nie zna(?)) i stawia siebie na piedestale, to najwidoczniej sam nie jest inny i trzeba zastanowi? si? czy aby kadra chcia?a by kto? taki j? reprezentowa?.

Nawi?zuj?c do tematu ostrze?enia, to swoim postem z?ama?e? pkt. 3 regulaminu tematu, moderator to zauwa?y? i przyzna? ostrze?enie, faktycznie powinno by? upomnienie, wi?c lekka pomy?ka, no ale ca?okszta?t jest dobry, jedynym jego b??dem by?o pomylenie upomnienia z ostrze?eniem, za co Cie w jego imieniu przepraszam.

Tyle ode mnie.

@Sinner
Nikogo nie faworyzuj?, chc? jednych i drugich. Pomy?l co by by?o, gdyby nikt si? nie udziela? w dziale "pomoc w tibii", b?d? "dyskusja og?lna". Moderator powinien pomaga?, owszem upomina? tak?e, ale wola?bym dosta? upomnienie i wyja?nienie sprawy, ni? ostrze?enie i jeszcze s?owo "jak ci si? nie podoba to nikt Ci? tutaj nie trzyma". Takie by?o podej?cie, takie jest u niekt?rych, i raczej b?dzie, bo jak s?dz? nikt nie b?dzie si? zmienia?, a powinien chocia? w jakim? nik?ym stopniu, ale ?eby by?o wida? r??nic?. To forum upada, osoby zbanowane nie maj? ochoty patrze? jak dostaj? punkty ostrze?e?, a potem taki sexi napis: "Twoje konto zosta?o zbanowane", zapraszamy za miesi?c lub co gorsza w og?le. Sinner, wiesz po Tobie wywnioskowa?, ?e r?wnie dobrze mog?e? mu da? bana, ale Ty przecie? jeste? ?askawy prawda ? :confused: Kadra zawsze mia?a w?asne grono, faworyzowali si?, a do dyskusji prawie w og?le nie pozwalali dopuszcza? zwyk?ych u?ytkownik?w bez koloru. Niby wysoki poziom forum, a jednak dzika puszcza wype?niona niewy?ytymi bagiennymi trollami... :hah:

SinnerQ, nie pokazuj ju? jaki jeste? wielki, bo my wszyscy wiemy, ?e jeste? naszym mistrzem i jedyne co mo?emy zrobi? to pok?on w Twoim kierunku. Szkoda, ?e nie chcesz wyj?? do Mc'a, postawi?bym Ci co?, ale skoro wyj?cie odpada no to nie wiem, mo?e E-vodka ?

A w ramach smaczku na koniec
Szczerze - wiesz czym jest ironia? Z kt?rej strony by nie patrze? to mojego twierdzenia ironicznym nazwa? nie mo?na. Mam przedstawi? Ci formu?k? z wikipedii? No i chcesz bym traktowa? Ci? jak cz?owieka na poziomie. U?ywanie s??w, kt?rych znaczenia si? nie zna b?d? nie rozumie w celu stworzenia fa?szywego obrazu o swoim intelekcie jest w?a?nie oznak? ludzi g?upich.

Prosz? bardzo, Wikipedia:
Ironia – spos?b wypowiadania si?, oparty na zamierzonej niezgodno?ci, najcz??ciej przeciwie?stwie, dw?ch poziom?w wypowiedzi: dos?ownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka pi?kna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z trop?w, jest zaliczana tak?e do podstawowych kategorii w estetyce.
oraz:
W rozumieniu potocznym ironi? uto?samia si? z zawoalowan? kpin?, z?o?liwo?ci?, wy?miewaniem, dystansem.

Pierw zadam Ci pytanie do drugiego cytatu - czy Twoje zdania nie s? prze?adowane kpin? ?

Teraz pierwszy cytat:
Wg mnie Twoje zdania zawieraj? ukryty sens, po Twoich wypowiedziach wida?, ?e nie chodzi Ci tylko i wy??cznie o dobro Twoich "u?ytkownik?w", a pokazanie jaki to Ty nie jeste? inteligenty i jak ka?demu dopierdalasz ci?g?ym schematem. Tak?e prosz?, je?eli sam nie wiesz czym jest ironia, nie wy?miewaj si? z innych, bo na dobre Ci to nie wyjdzie.

//
Ca?y czas uwa?asz, ?e my moderatorzy w swoim mniemaniu my?limy, ?e jeste?my od Was, u?ytkownik?w lepsi. Nic b??dnego, sama w sobie nazwa usera, ?wiadczy o tym, ?e nawet administrator nim jest, wi?c nawet i on traktuje siebie tak jak i innych, przynajmniej taka jest idea tego s?owa, a przynajmniej wg mojej teorii.

@Edit
SinnerQ, nie pokazuj ju? jaki jeste? wielki, bo my wszyscy wiemy, ?e jeste? naszym mistrzem i jedyne co mo?emy zrobi? to pok?on w Twoim kierunku. Szkoda, ?e nie chcesz wyj?? do Mc'a, postawi?bym Ci co?, ale skoro wyj?cie odpada no to nie wiem, mo?e E-vodka ?
Ehh, przejrzyj ca?y temat i dopiero odpowiedz na pytanie, kto stara si? tu by? "wielkim".

Je?eli przyjecha?by? tylko do mojej mie?ciny, nie ma problemu.

No, przynajmniej potrafisz korzysta? z wiki. No wi?c lecimy dalej.

Sinner napisał:
[...]kt?rzy si? rzekomo z Tob? zgadzaj? jest jak najbardziej ironiczne.

?aden u?ytkownik, pr?cz by?ego admina, obecnie ?puna nie okaza? dezaprobaty dla moich s??w. Wi?kszo?? ludzi wie, ?e mam racj?, ale nie wypowiada si? ze wzgl?du na fakt, ?e mog? zosta? obrani przez kadr? na cel. Ci kt?rzy si? wypowiedz? popieraj? mnie.

25hjuo9.jpg

Przemawiam wi?c g?osem wszystkich milcz?cych i niemilcz?cych u?ytkownik?w, tych my?l?cych i tych nie my?l?cych. Wszyscy s? karani za pierdo?y i ma?ostkowo?? moderator?w, wszyscy woleliby by? nie karani. Oznacza to, ?e moje stwierdzenie nie jest kpin?, ani ironi? (de facto te dwa poj?cie nieco si? r??ni?) w najmniejszych chocia? stopniu.

Oznacza to te? to, ?e u?y?e? s?owa ironia bezpodstawnie. A to ci niespodzianka. Nie wspomina?em o tym w poprzednim po?cie? :D

Sinner napisał:
Ca?y czas uwa?asz, ?e my moderatorzy w swoim mniemaniu my?limy, ?e jeste?my od Was, u?ytkownik?w lepsi. Nic b??dnego, sama w sobie nazwa usera, ?wiadczy o tym, ?e nawet administrator nim jest, wi?c nawet i on traktuje siebie tak jak i innych, przynajmniej taka jest idea tego s?owa, a przynajmniej wg mojej teorii.

Oh really? Opr?cz Twoich s??w daj mi cho? jedno ?wiadectwo tego, ?e moderator traktuje usera jak r?wnego sobie. Ja mog? da? setki takich ?wiadectw. Oczywi?cie w drug? stron?.

Lifeless ??dasz od nas aby?my traktowali wszystkich r?wno i z szacunkiem a sam obra?asz i atakujesz ka?dego kto nie zgadza si? z twoimi pogl?dami. Stawiasz si? te? ponad ludzi mniej inteligentnych od siebie...

Je?li chcesz aby?my my zmienili sw?j stosunek do u?ytkownik?w to mo?e wypada?oby najpierw zmieni? sw?j stosunek do ludzi mniej inteligentnych...

Lifeless ??dasz od nas aby?my traktowali wszystkich r?wno i z szacunkiem a sam obra?asz i atakujesz ka?dego kto nie zgadza si? z twoimi pogl?dami.
M?wisz, ?e kadra nie jest lepsza od u?ytkownik?w, ale sam stawiasz siebie ponad "debili", kt?rzy nie zgadzaj? si? z twoim zdaniem.
Przeczysz sam sobie...

Ja Was nie obra?am je?li nie mam powodu. Je?li jest co? z?ego w Waszych osobach to poruszam ten aspekt, to droga ku pokazaniu, ?e nie jeste?cie od nas lepsi. Poza tym nikomu nie ubli?am w stopniu przekraczaj?cym standard zapalnej dyskusji. Jestem cz?owiekiem, mam swoje s?abo?ci. Czego? jednak musz? u?y? by sforsowa? Wasz? twierdz?, w kt?rej zamkn??o si? k??ko wzajemnej adoracji.

Nikogo ponad nikogo nie stawiam. Tym bardziej siebie. Mam swoje tezy, musz? je udowadnia?. Ten kto si? z nimi nie zgadza to na og?? kto? z rang? wy?sz? ni? u?ytkownik. To normalne?

Coz, co mam powiedziec? Kadra uwaza nas za szara mase nad ktora ma calkowita kontrole i gdy przychodzi czlowiek ktory mysli musi zostac SKASOWANY...I tak jest zawsze.
Wszystko to mysle zostalo powiedziane przez zalozyciela tematu.

Moze kadra to przemysli moze nie ale napewno juz nie bedzie tak samo.

Dobrze prawicie, kadra na tibia.net.pl zawsze mia?a w dupie pogl?dy u?ytkownik?w, na tym forum licz? si? tylko kolorki, chocia? Globalny Moderator Moderatora r?wnie? zwykle nie szanuje. Mo?e za czas?w ?wietno?ci tego forum by?a zachowana minimalna r?wnowaga, ale ostatnimi czasy do kadry forum trafi? zwyk?y ch?am, ludzie, kt?rzy maj? nas, zwyk?ych u?ytkownik?w daleko w ... Zapewne wi?kszo?? z zielonych nie przeczyta?a ca?ego przekazania Pana Lifeless, a wielce chc? wnie?? swoje zasrane trzy grosze. Jednak mam dla Was, drogich u?ytkownik?w smutny przekaz:
"Z kadr? nie wygrasz." - Amen.

Po przejrzeniu tre?ci dzia??w i zorientowaniu si? jak bardzo przepe?niona jest ona kretynizmem (uk?on w stron? autor?w opowiada?) postanowi?em spr?bowa? wyci?gn?? cz??? u?ytkownik?w na wy?yny intelektualne
Za kogo ty si? masz? Ka?dy jest tym kim chce by? i nie musisz nikogo z nik?d wyci?ga?.

[...](jak ju? wspomnia?em Sinnerowi [pozdrawiam Ci? g?upi fiucie
To jest tw?j WY?SZY poziom?
kurwa, cz?owieku, zejd? mi z oczu. Kogo? tak t?pego jak Ty dawno ju? nie widzia?em
Czy mo?e to?

Forum ma takie a nie inne zasady kt?rych by? mo?e nie ma na otlandzie czy tibii.pl.
Nie r?b z siebie jakiej? ofiary kt?rej kadra nie daje ?y?.
Wszyscy s? karani za pierdo?y i ma?ostkowo?? moderator?w, wszyscy woleliby by? nie karani.
Jak to napisa? Krecioo:
"Jest to niestety trudne, poniewa? dla wi?kszo?ci u?ytkownik?w posty typu "Super skrypcik, wsadz? go na mojego otsa. 10/10!" s? warto?ciowe. "

Wi?c najpierw sam zmie? nastawienie do kadry i do tych z nizin intelektualnych a p??niej pisz ?eby oni zmienili do ciebie.

@Edit
A raz na jaki? czas znajdzie si? kmiot, kt?ry ma inne zdanie.
Kmiotem mo?esz nazywa? najwy?ej siebie lub swoich znajomych, nie mnie.
To, ?e kto? ma inne zdanie od ciebie nie znaczy ?e masz go od razu obra?a?. Dla mnie jeste? jednym wielkim klaunem kt?ry pokazuje swoje m?dro?ci na forum.

Jednak mam dla Was, drogich u?ytkownik?w smutny przekaz:
"Z kadr? nie wygrasz." - Amen.

Ja bym si? k??ci? odno?nie tego zdania. Ale ja to ja.

Moja opinia na temat kadry jest wysoka, czyta?em ukryte dzia?y, wiem ?e s? to osoby dobrze zgrane, zazwyczaj zgodne i na pewno forum prowadz? lepiej ni? u konkurencji (mowa o tego orga peel bo do peel musz? jeszcze pracy troch? w?o?y?).

Oczywi?cie zdarzaj? si? wyj?tki. Ale na pewno nikt was nie olewa, trzeba tylko wiedzie? jak sobie radzi?.

Pozdro,
trooy

Cynna napisał:
To jest tw?j WY?SZY poziom?

Znasz powiedzenie, jak Kuba bogu, tak b?g Kubie ze zwielokrotnion? si??? Pewnie nie znasz, w?a?nie je wymy?li?em. Tak jak pisa?em wcze?niej - mam swoje s?abo?ci, a jedn? z nich jest okazywanie braku szacunku osobom, kt?re mi go nie okazuj?. Poza tym nie pisa?em nic o swoim poziomie. Nie on jest tu problemem, problemem jest stosunek kadry do u?ytkownik?w na forum. Jak tak bardzo chcecie odbiega? od g??wnego w?tku to mo?e porozmawiamy o pogodzie? Taka kurde ?adna si? ostatnio zrobi?a, jak cycki dwudziestolatki sk?pane w zachodz?cym s?o?cu.

Zapyta?em r?wnie? i o Ciebie. Na pytanie o to co byli kadrowicze mog? mi o Tobie powiedzie? us?ysza?em 'Niespe?nione dziecko, kt?re od X czasu pr?buje dosta? si? do kadry, ale jako? mu to nie wychodzi' - cytuj?, nie obra?am, no offence. Wyja?niam tylko potencjalnym czytelnikom dlaczego stajesz w obronie kadry skoro nie ma ona racji w stosunkach z userami. Jedni robi? to by nie straci? kolorku, Ty robisz to po to by go otrzyma?. Bardzo buduj?ce.

Cynna napisał:
Wi?c najpierw sam zmie? nastawienie do kadry i do tych z nizin intelektualnych a p??niej pisz ?eby oni zmienili do ciebie.

Niziny intelektualne s? po to by z nich wychodzi?. Nie jestem zobligowany do szanowania kogo? kto jest g?upi i jest mu z tym dobrze. A ja stosunek do kadry mam dobry, je?li ona ma r?wnie dobry do mnie.

trooy napisał:
Moja opinia na temat kadry jest wysoka, czyta?em ukryte dzia?y, wiem ?e s? to osoby dobrze zgrane, zazwyczaj zgodne i na pewno forum prowadz? lepiej ni? u konkurencji (mowa o tego orga peel bo do peel musz? jeszcze pracy troch? w?o?y?).

W dupie mam jacy s? mi?dzy sob?, zale?y mi na tym by userzy nie byli traktowani jak byd?o na ub?j.

Przemawiam wi?c g?osem wszystkich milcz?cych i niemilcz?cych u?ytkownik?w, tych my?l?cych i tych nie my?l?cych. Wszyscy s? karani za pierdo?y i ma?ostkowo?? moderator?w, wszyscy woleliby by? nie karani. Oznacza to, ?e moje stwierdzenie nie jest kpin?, ani ironi? (de facto te dwa poj?cie nieco si? r??ni?) w najmniejszych chocia? stopniu.
Oznacza to te? to, ?e u?y?e? s?owa ironia bezpodstawnie. A to ci niespodzianka. Nie wspomina?em o tym w poprzednim po?cie? :D
Oh really? Opr?cz Twoich s??w daj mi cho? jedno ?wiadectwo tego, ?e moderator traktuje usera jak r?wnego sobie. Ja mog? da? setki takich ?wiadectw. Oczywi?cie w drug? stron?.
Cz?owieku, jak mo?esz przemawia? g?osem "wszystkich" u?ytkownik?w, skoro nie ka?dy si? z Tob? zgadza, przyk?adem jest Trooy, czy Cynna. A zatem, tak, Twoje zdania s? przepe?nione ironi?.

Zgodz? si? z kilkoma z moich przedm?wc?w, chcesz zmieni? kadr? ? Pierw zmie? siebie - w my?l zasady "chcesz ratowa? ?wiat ? zacznij od swojej osoby".

Trooy? A to nie osoba, kt?ra skasowa?a wszystkie regulaminy dzia??w, zrobi?a zrzut bazy i dosta?a si? do hase? moderator?w? Czy przypadkiem ostatnim razem (co oznacza, ?e osoba niepowo?ana mia?a dost?p do uprawnie? wi?cej ni? jeden raz) nie pisa? na forum z Twojego konta? :D Na dodatek co on napisa?? ?e kadra dogaduje si? mi?dzy sob? i jest zgrana? Mo?e inaczej - co ma piernik do wiatraka? Ok, kadra si? dogaduje mi?dzy sob?, brawo Trooy. Ale ma skandaliczny stosunek do u?ytkownik?w co staram si? udowodni? tym tematem, a rosn?ca liczba reputacji ka?e mi s?dzi?, ?e coraz wi?cej os?b mnie popiera. A raz na jaki? czas znajdzie si? kmiot, kt?ry ma inne zdanie. Uog?lnienie - tak. Ironia - nie. Co wi?cej staraj?c si? na si?? udowodni? mi co? w czym racji nie masz po raz drugi ju? w ci?gu 24 godzin robisz z siebie kretyna. Brawo, kadra Tibia.net.pl na pewno jest z Ciebie dumna.

Sinner napisał:
Zgodz? si? z kilkoma z moich przedm?wc?w, chcesz zmieni? kadr? ? Pierw zmie? siebie - w my?l zasady "chcesz ratowa? ?wiat ? zacznij od swojej osoby".

Problem w tym drogi inteligencie, ?e zale?y mi na tym by kadra sama tego chcia?a. Konkretnie administracja.

Zapominacie w czym rzecz - zosta?em ukarany na forum za ch?? pomocy. To jest dobre? Z kt?rej strony na to nie patrz?c wola?bym nie da? u?ytkownikowi ostrze?enia i okaza? tym samym wdzi?czno?? za to, ?e pr?buje rozwija? forum i pomaga? innym userom. Obecni moderatorzy maj? to w dupie, totalna znieczulica, boty i pionki. To chc? zmieni?, by moderatorzy podchodzili do tej roboty z zapasem logicznego my?lenia.

Tak naprawd?, ka?dy u?ytkownik ma za z?e kadrze czyny, zachowanie, podej?cie do u?ytkownik?w, to ?e czasami mamy ich w dupie, czy te? reagujemy ma?o stosownie. Ale powiedz mi, jak w takim razie Ty - wielki cwaniaku, kt?ry m?drzy si?, lecz tak naprawd? poza swoimi m?dro?ciami nie ma nic do powiedzenia, zaj??by? si? forum? Czemu w takim razie to oni, nie Ty siedz? w kadrze?

Owszem, masz troch? racji - kadra robi w chuja i to nie raz, aczkolwiek skoro nie wylecieli, to znaczy, ?e potrafi? si? ogarn?? i robi? to, co do nich nale?y - je?eli kto? jednak nie ma zamiaru nic robi? i si? obija lub zaczyna si? zagalopowywa?, to albo go hamujemy, albo po prostu si? ?egnamy. Prostactwo nie jest tu mile widziane, aczkolwiek nie mo?emy udawa? potulnych owieczek, kt?rym mo?na wej?? na g?ow? i kaza? zrobi? wszystko, co tylko Wy - u?ytkownicy - sobie zapragniecie. Nie od tego tu jeste?my. Zapami?taj, ?e kadra zapierdala za darmo, nic za to nie dostaj?, co najwy?ej opierdol od prze?o?onych - i nie j?cz?, a ka?dy ma prawo do pomy?ki lub zm?czenia i chwilowego olania - oczywi?cie, w miar? rozs?dku.

#down
Z rl znam z forum tylko i wy??cznie Koko - wi?c nie wiem, po co takie teksty, chcesz mi co? zarzuci?, prosz? o argumenty, inaczej nie wiem po co si? odzywa?.

Tak naprawd?, ka?dy u?ytkownik ma za z?e kadrze czyny, zachowanie, podej?cie do u?ytkownik?w, to ?e czasami mamy ich w dupie, czy te? reagujemy ma?o stosownie. Ale powiedz mi, jak w takim razie Ty - wielki cwaniaku, kt?ry m?drzy si?, lecz tak naprawd? poza swoimi m?dro?ciami nie ma nic do powiedzenia, zaj??by? si? forum? Czemu w takim razie to oni, nie Ty siedz? w kadrze?

Bo s? to Twoi znajomi z rl? ^^

Najbardziej dziwi mnie to uog?lnianie i ca?a nagonka na kadr? po otrzymaniu jednego - pomijaj?c ju? to, czy s?usznego - ostrze?enia i wymianie paru wiadomo?ci z jednym moderatorem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom