Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl)

Odblokowal bys mnie na gg moze?:>
Ew.na laptopie siedze i zamulam do wtorku.. spalilem kompa _ /
Elfa wlaczylem na noc..

Juz cie odblokowalem moj masteershhee XD
Zapomnialem poprostu :P
@Topic
Powtarzam pytanie...
Jakie zmiany co do profesji wprowadziles? :D

Nowa uaktualniona mapa ?wiata:
nowy_norah.png

Masz slepy polaczku ; d

Chodzi mi o wielkosc w mb bo moga byc jeszcze podziemia ;p polackhuu jak to mowi kseo

O Boshe... ludzie opanujcie si?... To jest po prostu jeden wielki SPAM! nie mo?ecie za?atwia? swoich spraw na gg? cho?by ta sprawa kto kim b?dzie gra?... To jest temat o Norahu a nie o waszych przemy?leniach. Do tematu wracaj?c, mapa jest po prostu ?e tak powiem "zajebista" tzn: g??wne miasto Pont Vanis jest bardzo przerobione, dodany pi?kny rook oraz kilka ciekawych rzeczy o kt?rych wam nie powiem xD Czekam z niecierpliwo?ci? na start, dzisiaj pewnie Tholiam poda date startu servera. Je?eli b?d? co? wiedzia? to zrobi? edita i napisze ;]
Pozdro
Aqual

Zgadzam si? z tob?.Poruszaj? non stop te same tematy.Umiecie czyta? to poczytajcie a nie piszecie g?upstwa

Ojejq zobaczymy jak norah wystartuje czy tak sie pluc bedziecie ;)
Czekam na date startu serva.(;

Pitek grozisz mi? oj nie wiem czy taki pewny b?dziesz, a nie sorry, ty pewnie b?dziesz no-lifowa? 24/h na vipie i wysy?a? non stop sms z mamy komy...
Pzdro For YOU!

Ojejq zobaczymy jak norah wystartuje czy tak sie pluc bedziecie ;)
Czekam na date startu serva.(;
Sorki za spam ale nie wytrzyma?em.Drogi u?ytkowniku.Tak mo?esz m?wi? do os?b kt?re znasz.A nie do mnie.Nie masz odpowiedniej wiedzy i wieku ?eby si? do mnie czepia?.Wi?c prosz? cie ale zrobi?e? si? teraz ?a?osny.
A po drugie z k?d b?dziesz wiedzia? z tibi ze ja to ja.Naprawd? zastan?w si? bardzo.I prosz? nie wypowiadaj si? na temat tego posta

Sorki za spam ale nie wytrzyma?em.Drogi u?ytkowniku.Tak mo?esz m?wi? do os?b kt?re znasz.A nie do mnie.Nie masz odpowiedniej wiedzy i wieku ?eby si? do mnie czepia?.Wi?c prosz? cie ale zrobi?e? si? teraz ?a?osny.
A po drugie z k?d b?dziesz wiedzia? z tibi ze ja to ja.Naprawd? zastan?w si? bardzo.I prosz? nie wypowiadaj si? na temat tego posta

Myslisz, ze po takim elaboracie wazny jestes?
Nie bede zaslanial sie kumplami.
Sam zrobie co mam zrobic bb_

Pitek we? ju? tak do all nie sap bo na dobre to dla ciebie nie wyjdzie.. Co do damcio15damian to masz w 100% racje :D my?l? ?e razem sobie poexpimy ^^
To teraz tak, obieca?em ?e dowiem si? troch? o serwerze i prosz?:
Trapowanie b?dzie nadal niedozwolone, mapa ma 21mb, w sms shopie b?d? addon itemy, vip, ozdoby, oraz specjalne paczki (sam nawet nie wiem do czego one:D podobno niespodzianka^^), blessy b?dzie mo?na kupi? w ko?ciele - Pont Vanis. To ju? wszystko.
Pozdro
Aqual

No-name dopoki beda anonimowi i nic nie bedzie dalo sie im zrobic to beda sie pluc...
Damian nawet nie wiesz jaka jest sytuacja... Nie wiesz do kogo mowisz takze.
Aqual pograles tydzien/dwa tak wiec j/w ^ i to wy zaczeliscie sapac ;p

Jak by kazdy z naszej ekipy sie tu udzielal to byl by dopiero spam ;p

@Topic
Tholiam z niecierpliwoscia czekam na date startu ;p
Jezeli mozesz wyslij wiecej ssow z terenow vip.
Kiedy bedziecie testowac nowe wszystkie funkcje?
Bedzie resp golemow? Brakuje ich na norahu...
Dalej beda taski? Dojdzie ich wiecej?

Ostatnia edycja:

Pitek we? ju? tak do all nie sap bo na dobre to dla ciebie nie wyjdzie.. Co do damcio15damian to masz w 100% racje :D my?l? ?e razem sobie poexpimy ^^To teraz tak, obieca?em ?e dowiem si? troch? o serwerze i prosz?:
Trapowanie b?dzie nadal niedozwolone, mapa ma 21mb, w sms shopie b?d? addon itemy, vip, ozdoby, oraz specjalne paczki (sam nawet nie wiem do czego one:D podobno niespodzianka^^), blessy b?dzie mo?na kupi? w ko?ciele - Pont Vanis. To ju? wszystko.
Pozdro
Aqual

Oj dzieciaku dzieciaku.
Siema szynszylq ; d

Co to noraha :
-podajcie wreszcie date startu servera.
-dajcie ss miejs?wek z vip.

Pitek@
W twojej sprawie pisze tutaj ostatni raz... "Oj dzieciaku dzieciaku." tylko to potrafisz wymy?li?? ?al mi po prostu ciebie i ?e na tak wspania?ym ots b?d? takie noobki jak ty.
Szynszyl@
Nie pogra?em tutaj 1-2tyg jak na pisa?e?.. gra?em o wiele d?u?ej i wiem co si? dzia?o na ots ;] My zacz?li?my sapa?? ja tylko napisa?em ?eby?cie w?asne sprawy dotycz?ce czym b?dziecie gra? albo innych bzdur za?atwiali na gg, pw a nie na forum dotycz?cym Noraha. A tak wogule to co wy chcecie zrobi? tym no-name? zabic? na non-pvp? czy trapn??? jak dobrze pami?tam to trapowanie jest zabronione wi?c nic nie zrobicie im ;].
Co do tych nowych funkcji to jak dobrze wiem to prawie all zosta?y przetestowane xD np. arene testowali?my razem z Tholiamem tak jak Gravendi.... (nie pami?tam jak si? pisze ten quest).
Pozdrawiam
Aqual

Nie bede z toba rozmawial przez kabel to nie ma sensu.
Moze na norahu zrozumiesz z kim rozmawiasz.
To nie ty sie bales dli i zolwi! wy wcale sie nie baliscie jak reszta 60 napinaczy.
Bb
@topic.
Dajcie date..

Stara?em si? ju? tutaj nie wtr?ca? w wasze kutnie bo mam to w 4 literach.. Ale Q**a M*? to co tutaj si? dzieje to jest wi?kszy syf ni? u mnie w szkole.. Napiszcie do siebie na priv a nie tu. Na norahu nie b?dzie PVP wi?c tam tego nie roztrzygniecie. Ale prosze o to , aby nie by?o tutaj takiego syfu.

A co do tematu to jakie? dane z startem serva s?? Bo ucich?e? co? kisiel ;).

Szacun
Czarny ^^

Czarny
xD w?a?nie to samo napisa?em im, ?eby w?asne sprawy za?atwiali na Pw, GG czy hooy wie gdzie a nie tu i zaczeli sie sapa? wi?c najlepiej mie? to w 4 literach i si? nie odzywa?.
Co do startu to jutro b?dzie wiadomo na 99% kiedy b?dzie start.

Tholiam
moglbys juz cos wazniejszego opisac o servie?
data itp bo troszke mnie to niecierpliwi bo w Mu juz nudno a na Fani nie ma z kim grac to samo na Oracu

@offtopic
w necie kazdy madry
wiec prosilbym Was o spokoj jako ze zasmiecacie forum
nie chcialbym z nikim robic wojny

Status
Zamknięty.
Back
Do góry