Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Jak dobrze pami?tam sz?y r?wno skille. Po prostu jak wyjdziesz na expa to wi?cej bijesz z miecza/toporu/obuchu ni? Ciebie bij? potwory, dlatego shielding idzie wolniej.

@Topic
Najszybciej expi si? bez 2 zda? pallem mimo ?e nie klepie wszystkiego jako? tam specjalnie mocno ale.. Dark Magi s? wra?liwe na ?wiat?o??, a to s? jedne z najlepszych potwor?w na servie. Ja osobi?cie polecam Palladyn'a. Na wcze?niejszej edycji 60% graczy czy nawet wi?cej to Paladynowie.

Do?acze si? to pytania:
Kisiel bd mo?na sms wysy?a? za granic??

@2Up / Edit
Nie wiem co w tym z?ego ?e shielding leci wolniej od skilly w broni, tak ju? jest, przecie? w ka?dej Tibi tak by?o. A tak na marginesie na Norahu nawet w fista jechali. ;)

Ostatnia edycja:

P?atno?ci z zagranicy b?d? dost?pne, tyle ?e, raczej nie na starcie.

btw, ju? 73 NPC jest na mapie ;)

Tholiam moglbys napisac jaki bedzie exp, skilli i m lvl, loot itp na serwerze?
Chyba gdzies juz pisalo ale nie chce mi sie szukac ;s

"1-10 razy 4
11-150 - razy 10
151-++ - razy 5

Skille x6
Mlvl x3
Loot x1"

@Kilonek
where are you going?!
i z kim ja teraz na rozpoczecie roku szkolnego bede gadal?! (jak to ostatnio bylo xD)
@topic
w sumie ta platnosc poza granica to dobra sprawa
mam paru kumpli z Holandii co byli pro w Tibi to ich zachece :)

powtarzam moje pytanie:
Czy bedize tak ze wszystkie itemki bedzie mozna zdobyc w grze?
tzn ze jak cos jest rzadkie i komus sie nie chce loocic to wysle esa i juz ma?
chodzi mi o to ze all bedzie dostapne tu i tam :) bedzie tak?

@pan ze sprawa shielda
najlepiej skillwoac 1 bron i fista i oczywiscie shielda
bo wtedy jak masz 75/60 to stoisz bez miecza z fistem i lejesz z fista i leci ci fist i shielding
a fist zawsze sie przydaje bo jak nie daj Boze cos zniknie lub bedzie bug to fist sie przeyda
na Norahu mialem 76 fist i bylem 2 tuz po Sakumo :D

Ostatnia edycja:

Celem Norahu od pocz?tku jest dost?pno?? wszystkich przedmiot?w w grze, bez sms. Na chwil? obecna jest ich oko?o 95%, dlatego te? wprowadzam VIP aby za?ata? dziur? bud?etow? ;)

A czy b?d? jakie? questy only 4 ViP ??
8 Stycznia niebawem trzeba ?adowa? kom?re. xP
A czy b?dzie mo?na p?aci? przelewem bankowym [ t? karteczk? :p] bo ja mam fona na abonament i niezbyt moge esami sie bawi? :(

@up pewnie b?dzie mo?na, przynajmniej ostatnio mo?na by?o.

aaach jeszcze only 4 days!!
ale nie wiem czy dlugo pogram...

@Topic
czy mapa na "mainie" bedzie zmieniona?
sorka ze o to pytam ale widzialem ze robisz "mala rewolucje" i dodajesz rook (rozoooowwyyyy) to takie pytanko poszlo: czy beda zmiany na mainie?

A czy b?d? jakie? questy only 4 ViP ??
8 Stycznia niebawem trzeba ?adowa? kom?re. xP
A czy b?dzie mo?na p?aci? przelewem bankowym [ t? karteczk? :p] bo ja mam fona na abonament i niezbyt moge esami sie bawi? :(
Hehe ja juz doladowalem !
@TOPIC
Jakie bedzie mozna spotkac moby na rookgaardzie?

Tak szczerze to ja te? ju? do?adowa?em..

Kisiel, a na rooku bd Carriorn Wormy? Bo co? na test servie widzia?em tylko roty.. Pami?tam ?e by?y Raty, Cave Raty, Wolfy, Beary, Bugi, Trolle, Orcy, Orcy spearmany, Snaki, Minotaury, Trolle Championy, Drag, Ghoul, Mintaur Mage (mia?em przyjemno?c na nim pa??) i Tarantula. Nie spotka?em lub nie pami?tam Waspa i w?a?nie Carrion Wormy..

Ja zabardzo w duskusje na temat tego serwera nie b?de si? wdawa? poniewa? nie gram w now? tibie poniewa? mi si? nie podoba :P Moge powiedzie? ?e mapa ca?kiem dobra, wida? troche pracy i raczej nie jest to robione w 40 minut na bocie. Ja jednak osobi?cie raczej(napewno) nie zagram. Nie d?de ocenia? jakimis skalami czy c??, moge si? przyczepi? jedynie do tego ?e rzeczywi?cie troche ma?o jest pokazane patrz?c na to ?e ots ma wystartowa? za 4 dni(8-go czerwca 2010). Dla tych kt?rzy lubi? system gry nowej tibii jest to pewnie ciekawa zapowied?.

Posdrawiam;)

Tak szczerze to ja te? ju? do?adowa?em..
Kisiel, a na rooku bd Carriorn Wormy? Bo co? na test servie widzia?em tylko roty.. Pami?tam ?e by?y Raty, Cave Raty, Wolfy, Beary, Bugi, Trolle, Orcy, Orcy spearmany, Snaki, Minotaury, Trolle Championy, Drag, Ghoul, Mintaur Mage (mia?em przyjemno?c na nim pa??) i Tarantula. Nie spotka?em lub nie pami?tam Waspa i w?a?nie Carrion Wormy..

S? jeszcze Krokodyle i Smugglery.

Carion Worm'?w p?ki co na Rookgaardzie nie ma ;)

Waspy s? w poszczeg?lnych miejscach.

Dla polepszenia wiejskiego smrodku znalaz? si? te? Skukns.

Dla Rookslayer?w s? te? dobre Dragon Hatchlingi, albo jeden Dragon gdzie grupka teamu mog?a by go zabi?.

@Up
Jest dragon.. "Czytaj ze zrozumieniem" jak to m?wi? nauczyciele. Jednak jest on na takim poziomie ja Ghoul etc. poniewa? jest to potw?r-zgadka.

Wracaja? do tematu z potworkami na rooku.
Croco pami?tam ubili?my i to 2 razy! Oczywi?cie nie musze powiedzie? kto zgrano? loot.Tym razem nie by?em to ja. ;)

Skunksa te? pami?tam. Stoi przy zachodniej bramie ;)

@Down
Jest olbrzymi resp z trollami i monsami w jednej dziurze. (Lootne?em tam first studden legi i 2 bronze amulety, mimo ?e expili?my w grupie ok.5 os?b) Ale ja dlatego nawet nie bd gra? w pierwszy dzie? bo na stracie b?dzie co najmniej 80 os?b wi?c nie bd si? tam pcha? i klepa? komu? Raty..

Ostatnia edycja:

ciekawe czy bedzie duzo expowisk zeby fajnie expic na rooku jak bedzie otwarcie serva.Bo jak wejdzie na otwarcie serva gdzies 100 os?b to ciezko bedzie sie expic na rooku;/

Mam pytanie.
Mo?e jest gdzies napisane, ale jest tyle stron, ze nie chce mi sie tego obracacXD
A mianowicie, jak b?dzie wyglada? Sms Shop? B?dzie sam Pacc czy bed? te? inne itemy typu (Bron, arm,shield itp.)?

Widze ?e mam przyjemno?? odpowiedzenia jako pierwszy. Nie wiem czy Mef ci co? napisze dlatego ja ci odpowiem na twoje pytanie. PACC jest free mo?e po za vipem ale on dodaje tylko kilka exp?w, mimo wszystko jest tani, s? jeszcze addon itemy (ale wszystkie te itemy kt?re s? w sms shopie mo?na zdoby? r?wnie? w grze) i eq(typu DSM,Royal Helmet, Demon Shield).

Czarny... nie podlizuj sie

jeszce 4 dni :)

ale by jajca byly jakby Ki?lowi net padl xD albo firma by nie mogla hostnac xD hahahahaha ale by jajca byly

@topic
a jakies punkty dostaniemy na pcozatek?
jak pamietam to na poczatku wakacji (minionego lata) dostalismy po 100 i nawet gites bylo :d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry