Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bedzie tak?

] bo ja mam fona na abonament i niezbyt moge esami sie bawi? 
Hehe ja juz doladowalem !A czy b?d? jakie? questy only 4 ViP ??
8 Stycznia niebawem trzeba ?adowa? kom?re. xP
A czy b?dzie mo?na p?aci? przelewem bankowym [ t? karteczk?] bo ja mam fona na abonament i niezbyt moge esami sie bawi?
![]()
Moge powiedzie? ?e mapa ca?kiem dobra, wida? troche pracy i raczej nie jest to robione w 40 minut na bocie. Ja jednak osobi?cie raczej(napewno) nie zagram. Nie d?de ocenia? jakimis skalami czy c??, moge si? przyczepi? jedynie do tego ?e rzeczywi?cie troche ma?o jest pokazane patrz?c na to ?e ots ma wystartowa? za 4 dni(8-go czerwca 2010). Dla tych kt?rzy lubi? system gry nowej tibii jest to pewnie ciekawa zapowied?.
Tak szczerze to ja te? ju? do?adowa?em..
Kisiel, a na rooku bd Carriorn Wormy? Bo co? na test servie widzia?em tylko roty.. Pami?tam ?e by?y Raty, Cave Raty, Wolfy, Beary, Bugi, Trolle, Orcy, Orcy spearmany, Snaki, Minotaury, Trolle Championy, Drag, Ghoul, Mintaur Mage (mia?em przyjemno?c na nim pa??) i Tarantula. Nie spotka?em lub nie pami?tam Waspa i w?a?nie Carrion Wormy..

Dla Rookslayer?w s? te? dobre Dragon Hatchlingi, albo jeden Dragon gdzie grupka teamu mog?a by go zabi?.S? jeszcze Krokodyle i Smugglery.
Carion Worm'?w p?ki co na Rookgaardzie nie ma
Waspy s? w poszczeg?lnych miejscach.
Dla polepszenia wiejskiego smrodku znalaz? si? te? Skukns.
Wracaja? do tematu z potworkami na rooku.S? jeszcze Krokodyle i Smugglery.
Carion Worm'?w p?ki co na Rookgaardzie nie ma
Waspy s? w poszczeg?lnych miejscach.
Dla polepszenia wiejskiego smrodku znalaz? si? te? Skukns.