• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Szynszyl napisz pytanie osobno bo Mef nie czyta twoich post?w kt?re maj? wi?cej ni? 5 wyraz?w..

A co do tematu to b?dzie kto? muli? jeszcze na rooku? Bo z ki?lem robie filma edukacyjnego o Norah'u. Ju? mam intro 25s..

Szynszyl napisz pytanie osobno bo Mef nie czyta twoich post?w kt?re maj? wi?cej ni? 5 wyraz?w..
A co do tematu to b?dzie kto? muli? jeszcze na rooku? Bo z ki?lem robie filma edukacyjnego o Norah'u. Ju? mam intro 25s..
Aha fajnie liz mu pupe dalej.

@Topic
Bedzie dp?

ahahah nie no Szynszyl mnie rozwala xDDDD hahahahahaha
z tym dp to ci wyszlo :D
niedlugo do ciebie dolacze :)

@Topic
a beda jakies nowe wyspy?
tzn miasta?

aha no i czy amazon itemki beda teraz rarami?
bo na ostatnich seriiach pierwszy mialem :P

@do all
happy new year!!!

ahahah nie no Szynszyl mnie rozwala xDDDD hahahahahaha
z tym dp to ci wyszlo :D
niedlugo do ciebie dolacze :)
@Topic
a beda jakies nowe wyspy?
tzn miasta?
aha no i czy amazon itemki beda teraz rarami?
bo na ostatnich seriiach pierwszy mialem :P
@do all
happy new year!!!
Nie prawda! Ja mia?em pierwszy set przecie? na pierwszym servie Noraha mia?em 2 ca?e pokoje w chacie po 100 cc dzi?ki amazon secie.. Na drugim te? mia?em ju? na ok. 75 amazon set..
A i moim zdaniem ten Amazon set to powinien si? loota? tylko pod czas najazdu na miasto. W ten czas by?by rarem.. Kiedy? Tsu nam zrobi? taki atak to zlooci?em ca?y set + amazon shield

A co do bana Szynszyla tylko podkre?la si? jego kultura.. ;)

@Edit
Bym zapomnia?
SZCZ??LIWEGO NOWEGO ROKU

Ostatnia edycja:
Shinsu ma racje co do Czarnego kiedys go lubilem ale nie zabardzo. :D

A co do kilera Wiecej kradl niz lootal zal.On byl noY LajVem jak to powiadaja exp boskiego nie czyni.Heross byl spoko gosciem:rotfl::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

#UP
No i wydalo sie... mowilem zebys tego nierozpowiadal
Ja nie jestem "noY LajVem", poprostu bota 24/7 stawialem

A co do kilera Wiecej kradl niz lootal zal.On byl noY LajVem jak to powiadaja exp boskiego nie czyni.Heross byl spoko gosciem:rotfl::cool:
Cz?owieku nie wypwiadaj si? nawet na tym forum ,popatrz na kokogo? posty na swoje.. Najpierw edytuj posty, tak na marginesie to po drugie jak kliknisz alt i a to masz ?, a potrzecie to nie wiem czemu napisa?e? noy skoro z ang. powinno si? to przeczyta? noj, a i po czwarte " Lajv " z ang. live to mieszka? ,a life to ?y?, a ty napisa?e? " On byl noY LajVem ",czyli on by? nie mieszka?cem? I nie pisz " ?al "..

Ostatnia edycja:

Szcz??liwego Nowego Roku, rozpocz?cia serva, jak z bajki, depota w temple, samych rark?w na staro?? ;p i nieograniczonego ViPa :rotfl: oraz nawzajem :)

Witam Szczesliwego Nowego Roku.Jakie itemki beda w SMS Shop??

Mam propozycje zeby zrobic gildie Kto chetny zeby wst?pi??

Nast?pi?a zmiana w Eight Doll Quest, w sumie to nawet nie jedna zmiana.
Zaczynaj?c od podstaw teraz misja ta nazywa si? Eight Trophy Quest.

Nadal Waszym zdaniem jest odnalezienie 8 przedmiot?w, jednak tym razem s? to trofea.

Nagrody z tego questa to Boots of Haste, Blue Robe oraz 200,000 do?wiadczenia, czyli wszystko to czego potrzebuje pocz?tkuj?cy gracz.

No jeszcze nieca?y tydzie? i jazda :D

Nie no jak si? szykuj? strony fanowskie, to jeszcze bardziej pot?guje zniecierpliwienie :P

Czyli po zrobieniu questa na r?wno 8 lvl b?dzie si? mia?o 25 lvl, duza zmiana bo w ten czas by? ok. 40. Ja osobi?cie zamiast biega? i dosta? bohy to bym wola? zostawi? sobie trophy z tego quest.. Tak samo zrobi?em z lalkami bo ten quest zrobi?em na 4 charach.. :D

W?a?nie jestem na etapie pisania scryptu dla VIP'?w.
Jest ju? gotowa opcja kupowania na trzy r??ne jednostki czasu (3 dni, tydzie?, miesi?c). U?ywamy amulet i otrzymujemy dni. System dzia?a z dok?adno?ci? do sekundy.

VIP otrzymuje:
- dost?p do specjalnych expowisk,
- mo?liwo?? podr??owania za pomoc? woz?w ci?gni?tych przed Mamuty w osiem r??nych miejsc maina,
- przy zakupie jego nick wy?wietlany jest na broadcast.

13:11 Kisiel: Kisiel was a new VIP Player. Thank you for a donate our server!

13:11 You have 51 days, 23 hours and 49 minuts of VIP.

Notka moderatorska:
U?ywanie czerwonego koloru jest zabronione.

Przepraszam, zapomnia?em.

Ostatnia edycja:

strasznie mi si? podoba :)
jak dla mnie sam profesjonalizm - je?li chodzi o map? bardzo fajna :)

Witam a ten quest z bohami,b robe i z tymi 200 k doswiadczenia to jest jakis trudny quest?Ile bedzie sie go robic?

Jakie bed? itemki w SMS Shop.

Mam plan zeby za?ozyc gildie jest kto? ch?tny zeby do?aczyc?

Pozdrawiam

Witam a ten quest z bohami,b robe i z tymi 200 k doswiadczenia to jest jakis trudny quest?Ile bedzie sie go robic?
Jakie bed? itemki w SMS Shop.
Mam plan zeby za?ozyc gildie jest kto? ch?tny zeby do?aczyc?
Pozdrawiam

Quest jest ?atwy, jedynie co to trzeba si? zmierzy? ze Smugglerami, Ghoulami i Elfami.

Mo?na go zrobi? w p?? godziny je?li wiesz gdzie s? trofea.

W zesz?ej edycji w sms shopie by?y addon itemi, na pocz?tku nawet feru haty itd ale potem nie wiem czemu zosta?y one usuni?te.I s?absze eq typu dsm, crown legi, royal helmet, demon shield i bohy. ;]

I co do questa ja raz jak go robi?em moim charem Woda Of Studnia to pad?em na ghoulu gdy? mia?em 10 dystance, podszed?em do skrzyni 3 ghoule mnie zbloczy?y i nie mia?em jak wyj??, a na s?abym di?cie trafienie z bliska jest praktycznie nie mo?liwe.. ;)

Co do gildi to nie rozp?dzaj si? tak.. Ja na twoim miejscu do??czy? bym do graczy kt?rzy graj? tu troche d?u?ej.. ;)

Ostatnia edycja:

Wypada?o by zaprezentowa? mo?liwo?? podr??owania Mamutami ;)
Jest 7 przystank?w oraz jedna stacja g??wna w Pont Vanis.
Podr??owa? tym ?rodkiem transportu mog? tylko osoby posiadaj?ce aktualny pakiet VIP.
Za podr??e nie jest pobierane z?oto.
Je?li nie znasz lokacji w kt?re mo?na jecha?, ka?dy NPC Ci w tym pomo?e je?li zapytasz.

m1.png

m2.png

Status
Zamknięty.
Do góry