Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Czarny pisze do ciebie na pw, nie zasmieca tematu a ty znow musisz tutaj spamowac ja pie#$%^ wez sie ogarnij
Tholiam mozesz napisac jakie beda zmiany w nowym norahu w porownaniu do starego?
Alez spam...
Nie wiesz ocb next pr0 friend czarnej mamby
bb
@Topic
Jakie beda zmiany co do profesjii

Prawda o czarnym :* Jestem ciekaw czy tez taki bylem jak mialem 12 lat :)
Gra mjusika
@TOPIC
Nie mozemy... to on prowokuje :)
Jakie masz dla nas niespodzianki Mefi..
@Edit
kolejne pw od czarnego
aha fajnie kultura ta ? Lookaj siebie zioom

Szynszylu..
Ja Ci pisze na priv kulture osobist?. A ty jeste? przydupas i podlizujesz si? innym. M?g?bym teraz r?wnie dobrze przypomnie? Ci ja wygl?dasz w rl. Dobrze wiesz, ?e jak m?wi?e? co? obrarzaj?cego w moj? strone, a ja pisa?em do ciebie o twoim wygl?dzie to od razu odchodzi?e? od tematu bo wstydzisz si? sam siebie. Wiesz dobrze ?e je?li b?dziesz mia? dziewczyne to niewidom?. Nie bd ci ju? dalej je?dzi?, chce ci tylko u?wiadomi? kim jeste? na prawde. Ja twoich ?miesznych priv w kt?rych broni?e? si? innymi nie bd tutaj pisa? bo nie bd zni?a? si? do twojego poziomu. A tak na marginesie to ten Vivon mnie nie zna. I prosze ci? po raz drugi nie odpisuj mi na forum, w grze moge da? ci ingora tutaj tego si? nie da zrobi? i szkoda. Bo co ty w og?le na mnie zwracasz uwage skoro wiesz, ?e jeste? totalnie na innym poziomie ni? ja. Przysi?gam Ci ?e ja od tej pory nie odpisze ani razu na tw?j post. Bywaj na zawsze.

@Topic
Ju? tylko 2 dni.
Kisiel zr?b taki ts dla wszystkich ?eby inny te? zobaczyli jak zmieni?o si? wszystko? Bo ja sam to si? nudze.. Dobrze ?e Aruk by?. ;)

Szynszylu..
Ja Ci pisze na priv kulture osobist?. A ty jeste? przydupas i podlizujesz si? innym. M?g?bym teraz r?wnie dobrze przypomnie? Ci ja wygl?dasz w rl. Dobrze wiesz, ?e jak m?wi?e? co? obrarzaj?cego w moj? strone, a ja pisa?em do ciebie o twoim wygl?dzie to od razu odchodzi?e? od tematu bo wstydzisz si? sam siebie. Wiesz dobrze ?e je?li b?dziesz mia? dziewczyne to niewidom?. Nie bd ci ju? dalej je?dzi?, chce ci tylko u?wiadomi? kim jeste? na prawde. Ja twoich ?miesznych priv w kt?rych broni?e? si? innymi nie bd tutaj pisa? bo nie bd zni?a? si? do twojego poziomu. A tak na marginesie to ten Vivon mnie nie zna. I prosze ci? po raz drugi nie odpisuj mi na forum, w grze moge da? ci ingora tutaj tego si? nie da zrobi? i szkoda. Bo co ty w og?le na mnie zwracasz uwage skoro wiesz, ?e jeste? totalnie na innym poziomie ni? ja. Przysi?gam Ci ?e ja od tej pory nie odpisze ani razu na tw?j post. Bywaj na zawsze.
@Topic
Ju? tylko 2 dni.
Kisiel zr?b taki ts dla wszystkich ?eby inny te? zobaczyli jak zmieni?o si? wszystko? Bo ja sam to si? nudze.. Dobrze ?e Aruk by?. ;)

Chcem tylko uswiadomic ludziom kim jestes i nie wiem na jakim poscie oceniles ze sie podlizuje :rotfl: . Wrzucasz mi za darmo i za kazdym razem na norahu gdy nie wiedzialem po ile kosztuje dany przedmiot i gdy dalem zla cene odrazu wyzwales mnie od nooba i kur*** wiec sam widzisz.
Nie odpisuj jak chcesz. Ale jechanie po starych to sam widzisz ... z poziomem prawidlowo.. jak bys mial 7 lat >.<
Pozamiatane.

@TOPIC
Nasza gildia l๏ץคltץ robi serwer cs 1.6 "norahowski" wiec bedzie mozna sie odstresowac po dedzie.
oraz pofragowac troche n'bow

Kurde sko?czcie bo tylko psujecie atmosfer? ... to ma by? forum dotycz?ce naszego ?wiata ( NORAH! :D ) a nie bluzki, spamerstwo . ;< Lubie zar?wno Shinshu jak i Im Czarny wi?c ;

@Shinshu
Ju? daj spok?j i nie cytuj go, bo to i tak sensu nie ma skoro jest taki a nie inny..
Po prostu Ignore .

@Im Czarny
Zdenerwowa?a mnie twoja postawa z "wrzutami" po rodzicach . Mi?o by Ci by?o
gdyby kto? jecha? Ci po matce a ty by? jej nie mia? ?;>
Po 2 nie spamuj Shinshu bo to i tak nie ma sensu a pogr??asz si? jeszcze bardziej.

@TOPIC
Mef. SmS Shop b?dzie ju? otwarty wraz ze startem servera ? Jakie zmany b?d? co do profesji ? Mam nadzieje ze balans b?dzie widoczny . ;D

<--- Daj no Klika :D

Ostatnia edycja:

Co do serwera.
Pytanie w sprawie tak zwanych Combo Atak?w potwor?w.Czy b?d? one tak jak jest na Real czy b?d? mocniejsze,s?absze,a mo?e potw?r nie b?dzie m?g? combo da?.To jest takie ?mieszne pytanie ale chce wiedzie?
Czy osoby kt?re kto? pisa? osi?gn? najwi?kszy level dostan? jakie? nagrody.Strasznie to ?mieszne.Osoby kt?re nie maja ?ycia prywatnego maj? dostawa? nagrod?.Chyba powinni?my ich odci?gn?? troch? od komputera a nie ?eby non stop grali

@offtopic.
Za przeproszeniem.Nie by?o mnie tydzie? w domu i jest w tym po?cie tyle spamu ze nie da si? poj??.Czy mogli by?cie nie k??ci? si? i tylko pisa? o sprawach serwera??

Ak?rat starych to on ma. Wiem ?e to nie zbyt na miejscu ale Szynszyl si? sam prosi.. A Szynszyl jest jedynym graczem kt?ry zmusza mnie do tego. Nie wiesz ile graczy pisze do mnie na priv: Cze?c widze ?e znasz si? na Norahu i umiesz si? wys?owi? wi?c mam kilka pyta?... Itd.

@Topic
TS znowu dzia?a nie dawno Demon mnie zaje*a?. Bym IP poda?a? ale wydaje mi si?, ?e nie moge. ;)

Czarny... dziecko upokarzasz sie piszac ze dostajesz wiadomosci i ze, cytuje:"Widze ?e mam przyjemno?? odpowiedzenia jako pierwszy. Nie wiem czy Mef ci co? napisze dlatego ja ci odpowiem na twoje pytanie." piszesz w sposob "lizusowy".
Robisz z siebie pokrake i myslisz ze Thol zwroci na Ciebie szczegolna uwage za to ze "jestes ladny" slowem.
Co do twojej "przeszlej" wypowiedzi o tym ze Szynszyl jest brzydki to watpie iz jego koledzy zwracaliby na niego uwage...
Czlowieka poznaje sie po tym co ma wsrodku a nie po tym jak wyglada...
Owszem ze zachowuje sie fatalnie NA FORUM ale wierze ze w realnym swiecie jest calkiem spokojny i dosyc sympatyczny.
Wiec Czarny: moze ty jakos wygladasz, moze twoi rodzice zarabiaja fortune ale kolegow poprzez podlizywanie sie i wychwalanie, nie zdobedziesz wiec uwazaj bo sam sobie strugasz los.
@Topic
jeszcze 33 godziny do rozpoczecia :)
Mef, bedzie mozna spotkac jakies super bossy na poi?
czyli ze bedzie mozna spotkac raz na 50 razy massacre?

Zadem "friend" poprostu oboje mnie wkurwiacie tamten sie zamknal to ty spamwales i teraz pierdolicie oboje ;s

Dajcie sobie na wstrzymanie. Kto? nowy chce wej?? i dowiedzie? si? co? o serverze a tu 48 stron z czego 90% to jakie? k??tnie i u?alania si? jakich? 13 latk?w! To na prawd? odstrasza.
Wyzwiskami obaj pokazujecie jakimi jeste?cie dzie?mi. Piszecie "pisz se pisz ja to olewam" a i tak i tak jeden drugiemu ci?gle odpisuje ...

@TOPIC
Ja ponawiam pytanie o blessy. Czy b?d? dzia?a?y jak bless+aol czy b?dzie trzeba kupowa? jedno i drugie?

Pytam ju? po raz kolejny, bo przez ten wasz spam kt?rego Mef nawet nie czyta(nie dziwie si?) nie mo?na uzyska? odp na zadane pytania!

Ostatnia edycja:

Dajcie sobie na wstrzymanie. Kto? nowy chce wej?? i dowiedzie? si? co? o serverze a tu 48 stron z czego 90% to jakie? k??tnie i u?alania si? jakich? 13 latk?w! To na prawd? odstrasza.
Wyzwiskami obaj pokazujecie jakimi jeste?cie dzie?mi. Piszecie "pisz se pisz ja to olewam" a i tak i tak jeden drugiemu ci?gle odpisuje ...
@TOPIC
Ja ponawiam pytanie o blessy. Czy b?d? dzia?a?y jak bless+aol czy b?dzie trzeba kupowa? jedno i drugie?
Pytam ju? po raz kolejny, bo przez ten wasz spam kt?rego Mef nawet nie czyta(nie dziwie si?) nie mo?na uzyska? odp na zadane pytania!

Nie puacz
Vivon nie slucham ludzi ktorzy maja nick jak zupki chinskie poza tym chillout czlowieku jak ci nie pasuje to nie czytaj. elo
@Decha
Jakie zostana wprowadzone zmiany co do profesji

@down
Fajnie ze nie lubicie mnie bo trapuje i ze nie staram sie pisac postow i nie sprawdzam ich 10 razy zeby przypadkiem nie podpasc modkowi.
Przynajmniej moi znajomi nie sa tak sztywni jak to cale forum co za jeden maly offtop jestes juz smieciem killer go****wiesz o o mnie i kim jestem skoro ani razu ze mna nie gadales O.o Trzeba sie smiac i walic prosto z mostu czego sie oczekuje i co sie mysli
Jestem tylko czlowiekiem... ty takze masz wady i ciesz sie ze tobie nikt ich nie wypomina co zreszta wkrotce nadejdzie.
Pzdr kujonz

Ostatnia edycja:

Zal mi dupe sciska jak czytam twoje posty Shinshu... ciekawe czy ty masz wgl jakis kolegow w szkole, o kolezankach nawet nie wspomne...
#UP
Tam ktos wyzej napisal ze dawanie nagrod za brak zycia prywatnego jest smieszne. Ja mam podzielone zdanie poniewaz nie jest dobrze jak czlowiek ciagle przed kompem siedzi ale wydaje mi sie ze tu chodzi o to by przciagnac graczy, zeby cos sie dzialo

Ostatnia edycja:

jaka to tibia jest ?? bo nie moge sie doczytac... :)

oki
nie bedziemy nikogo wyzywac i nie bedziemy offtopowac ale Czarny ma nie lizac dupy i zachowywac sie normalnie
@topic
juz jutro :)
do odpalenia Noraha pozostalo:
27h i 25 min i 15 sekund :)
Kisiel odezwij sie bo niektorzy tu od naszych postow (moich, lizusa Czarnego (hehe) i Szynszyla) awari mozgu dostaja xD (sorka ze w taki sposob to napisalem ale poprostu ignorujcie nasze posty jak wam to przeszkadza, ostrzezenia ostrzezeniami ale i tak kiedys wygasna :) )

Dawno, lub nawet nigdy nie czeka?em tak na OTS.
?adne oro b?dzie na norahu ;)
Je?eli kto? b?dzie gra? ED b?dziemy mogli wybra? si? na jakis huncik bo ja bloker ^^
Kiedy b?dzie mo?na zak?ada? postacie?
Co? ostatnio ma?o za?o?yciel sie wypowiada ;)

ps. 100 post xD

zal mi dupe sciska jak czytam twoje posty shinshu... Ciekawe czy ty masz wgl jakis kolegow w szkole, o kolezankach nawet nie wspomne...
#up
tam ktos wyzej napisal ze dawanie nagrod za brak zycia prywatnego jest smieszne. Ja mam podzielone zdanie poniewaz nie jest dobrze jak czlowiek ciagle przed kompem siedzi ale wydaje mi sie ze tu chodzi o to by przciagnac graczy, zeby cos sie dzialo

moglbys frajerze zamknac pysk? Bo juz mnie wkurwiasz sie napinasz na szynszyla to dawaj kurwo w rl meeta zrobimy k?
Przez kabel to mocny jestes kurwo zajebana
btw.pograne masz na tym ots wiec ssaj.

Pamietasz poi jak sie wyjebales x2 razy?
Wypierdalaj

PITEK _/

Pitek _ /

Ostatnia edycja:

Dobra, koniec d?aMprezy . :D nie wrzuca? se bo ju? mnie wku#!@%^*#.

@shinshu juz18 lvl ! :D

@topic.
Co z tymi blessami ?! aol + bless ? bo ja bym wola? ta 2 opcje ; )

Thol prosze o numer twojego konta bankowego na GG
jak najszybciej :P

@Pitek Czougista
Napisz mi na gg 9661280 jak mozesz ;d

Nom ostro sie klocicie ,ale pozniej to tyle osob ile tu pisalo pewnie zagra tylko polowa.Dodam pozniej jakas propozycje

Pozdro kochani :*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry