Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Jeszcze serwer nie ruszy?, a wy tu ju? wojny prowadzicie :D

Spokojnie, spokojnie =)

z tym lizusem sie spokojnie nie da...
jeszcze 23h 57 min :)
hmm jestem ciekaw ile osob na serva wbije?
od razu rezerwuje orc fortress quest (jak bedzie)

Wam si? nie nudzi ? Przesta?cie ju? dewastowa? ten temat bo z tego co widzia?em to mo?e z 5-10 stron mo?na uzna? a reszta 39 to spam napisany przez 3-4 u?ytkownik?w ,kt?rzy najwidzoczniej nie maj? co robi? przez ca?y dzie? . Pewnie wi?kszo?? z was Nie wbije du?ego lewela tylko b?dzie liza? dupe jak to zwykle bywa . Oj szkoda ,?e serwer non-pvp ;/ .

@up
Co kogo to obchodzi co ty rezerwujesz ? Wbije tam pierwszy i chuj mnie b?dzie za przeproszeniem obchodzi? ,?e Jakis "Mistrz" Toudi napisa? na Tnecie ,?e on tu rezerwuje 0.o .

@up
to mial byc zart a to ze twoj umysl takiego czegos nie rozumie to nie nalezy od razu traktowac tego powaznie
wiekszosc osob bedzie lizac dupe?
miales na mysli siebie samego... na Norahu nie bylo osoby ktora miala mniejszy lvl niz 150 (mam na mysli osoby ktore: pisza posty sporadycznie i czesto choc to 2 rozne slowa sa to dodam ze byli nawet niezli)
a ze ty myslisz ze robimy z siebie pokraki to sie grubo mylisz chlopcze bo jak ty na dupe bedziesz lizac to... zobaczymy z reszta :)

@topic
Kisiel czemu sie nie odzywasz?

Najprawdopodobniej jak b?d? blessy nie trzeba b?dzie aola (ssy na r??ne akcje ;>) Te? mnie to ju? poma?u irytuje (posty typu offtopic), no ale c?? zrobi?.

Wam si? nie nudzi ? Przesta?cie ju? dewastowa? ten temat bo z tego co widzia?em to mo?e z 5-10 stron mo?na uzna? a reszta 39 to spam napisany przez 3-4 u?ytkownik?w ,kt?rzy najwidzoczniej nie maj? co robi? przez ca?y dzie? . Pewnie wi?kszo?? z was Nie wbije du?ego lewela tylko b?dzie liza? dupe jak to zwykle bywa . Oj szkoda ,?e serwer non-pvp ;/ .
@up
Co kogo to obchodzi co ty rezerwujesz ? Wbije tam pierwszy i chuj mnie b?dzie za przeproszeniem obchodzi? ,?e Jakis "Mistrz" Toudi napisa? na Tnecie ,?e on tu rezerwuje 0.o .

Od**** sie od niego jest wiecej wart na tym serwerze niz ty na swoim tnet... Szkoda ze tacy ludzie sie rodza... Nie wiesz co to Loyalty to sie nie udzielaj... >.< Wez sie nie osmieszaj. Wbijasz odrazu napinka!!!11oneoneone. Miej troche dystansu do siebie i wyluzuj czubie.

K%#!@ mo?e ju? tak sko?czymy bo to jest tak ?e jeden po drugim pisze sko?czcie sko?czcie to tylko spam .. Je?li widzisz taka sytuacje ze dwoje os?b si? nie lubi olej to i pisz na temat a nie spamujesz forum (kij ze ja w?a?nie robi? co? takiego ale pisze to ?eby nie by?o pisania "no skaczcie" jak macie tak pisa? to lepiej zr?bcie sobie konferencje na gg -.^ ) Ja bynajmniej nie jestem po niczyjej stronie i szczerze m?wi?c mam wy%@^*(! mam jak wy sobie wrzucacie(tylko nie po rodzicach . Nie mo?ecie za?atwi? tego w grze np. kto pierwszy wbije 100LVL (mowa o Shinshu i Im czarny. ) ten wygrywa i tentem daje mu nagrod? (cc, items w zale?no?ci jak si? dogadacie) na oczach wszystkich w dp i tak sko?czycie swoja k??tnie. A je?eli kto? bedzie mial cos jeszcze do kogos typu wyzywanie b?dzie zwyk?ym ?mieciem. Bo tylko zasyfiacie forum o OTS kt?ry tak du?o dla nas wszystkich znaczy . Nie dziwie si? Mefowi ze nie chce z nami ju? korespondowa? skoro wy macie takie fixy .

KTO WBIJE PIERWSZY 100LVL (IM CZARNY OR SHINSHU)? NAGRODA 50CC.
PRZYJMUJECIE WYZWANIE ?

Od**** sie od niego jest wiecej wart na tym serwerze niz ty na swoim tnet... Szkoda ze tacy ludzie sie rodza... Nie wiesz co to Loyalty to sie nie udzielaj... >.< Wez sie nie osmieszaj. Wbijasz odrazu napinka!!!11oneoneone. Miej troche dystansu do siebie i wyluzuj czubie.

Nie nie jest to m?j pierwszy post w tym temacie moje posty by?y sensowne i mia?em pytania co do serwera . A ,?e ciebie interesuje tylko k?utnia i napinanie si? to nie moja wina prosz? za??? sobie nowy temat i tam mo?esz spamowa? o ile administracja na to pozwoli . Tak mi si? wydaje ,?e moderatorzy olali ten temat i wcale im si? nie dziwie te? bym tak zrobi? ;) . PS. wi?cej szacunku bo czy ja Ci? zwyzywa?em ? M?g?bym to teraz spokojnie zrobi? zerowcu =) .

@toudi
Mi to wcale na ironie nie wygl?da?o wi?c albo ty sformu?uj lepiej zdanie albo ja mam co? z g?ow? .

@up
Mefreto czyta z tego co widze tylko kr?tkie posty ale gdy takowy post znajdzie si? w ?rodku spamu to poprosuty Mefreto go olewa ;s I te? wcale mu si? nie dziwie .

@Down
Nie siedze ca?y czas w tym temacie i mam prawo si? pomyli? bo nie pami?tam wszyskich nick?w :) Je?li nadal masz co? do mnie zapraszam n pw .

Ostatnia edycja:

Nie nie jest to m?j pierwszy post w tym temacie moje posty by?y sensowne i mia?em pytania co do serwera . A ,?e ciebie interesuje tylko k?utnia i napinanie si? to nie moja wina prosz? za??? sobie nowy temat i tam mo?esz spamowa? o ile administracja na to pozwoli . Tak mi si? wydaje ,?e moderatorzy olali ten temat i wcale im si? nie dziwie te? bym tak zrobi? ;) . PS. wi?cej szacunku bo czy ja Ci? zwyzywa?em ? M?g?bym to teraz spokojnie zrobi? zerowcu =) .
@toudi
Mi to wcale na ironie nie wygl?da?o wi?c albo ty sformu?uj lepiej zdanie albo ja mam co? z g?ow? .
@up
Mefreto czyta z tego co widze tylko kr?tkie posty ale gdy takowy post znajdzie si? w ?rodku spamu to poprosuty Mefreto go olewa ;s I te? wcale mu si? nie dziwie .

No i co z tego ze nie bluzgasz mnie ? Bluzgasz kogos innego ktory tez czlowiekiem jest. Zerowcu to mow sobie do znajomych. Nie Mefreto tylko Meferot ********

Dawoss ale zapodales... omg -.^

@TOPic
Juz dziala zabijanie?

Prosz? moderatora o zadzia?anie w tym temacie. To jest ?mieszne co userzy wyprawiaj? ;O
Je?eli chcecie sie powyzywa? napiszcie do siebie PW lub pogadajcie na gg. Ten temat jest po to, aby pisa? co dziej? si? z serwerem...

Troszk? szkoda, ?e nie ma ?adnych wiadomo?ci co z serwerem, ale mo?e po prostu go dopracowuj?.

ps. Prosz? sko?czcie ju? - PW lub GG pls

@Assassin
Ja nie mam do niego pretensji ;P
Oczywi?cie mile by by?o wiedzie? z jego ust* jak z serwerem, ale za z?e mu tego mie? nie mog? bo 100 procent stara si? dopi?? wszystko na ostatni guzik ;)

* - klawiatury xD

Ostatnia edycja:

Wybaczcie Tholowi, jak wiecie jutro otwarcie wi?c ma du?oo roboty. Z tego co wiem teraz robi Sms shop :).
@Shinshu
Tak, dzia?a poprawnie.

Omg, ostatnie dwa dni to masakra. Ca?e dnie sp?dzone na szukaniu b??du. Okaza?o si? ?e silnik ma problemy z pewn? ilo?ci? skrypt?w postaci. Silnik ma jeszcze druga wad?, nie spadaj? aole, my?l? jednak ?e do jutro to naprawie. Niestety przez te dwa dni narobi?o si? nam ma?e op??nienie, ale start b?dzie planowo o 17, strona i forum godzin? wcze?niej. Mam nadziej? ?e operator wyrobi si? z przekierowaniem domeny.

I Tak jestem w 100% przekonany ze data 8 Styczen 17:00-18:00 nie wypali :)
No ale powodzenia .

A tu mala niespodzianka !
Filmik z rooka
-Golden Armor!
-Crown Legs!
-Magic Sword!
-Brass armor on rook!
-Tarantula
Tibia cam 8.54
Jak sciagacie to podziekuj :)
Camt.cam

Az 30 minut :) no i macie odkryta mape :)

Niestety ca?y cam mi nie dzia?a :( - za po?ow? wywala debuga ;/
To co zobaczy?em zdecydowanie wystarczy do og?oszenia Norahu najlepszym projektem :]
Wiele z gry nie wida?, lecz ta mapa po prostu mia?d?y ;) jestem pod wra?eniem
Mapa na rooku wygl?da pi?knie - a? zacz??em my?le? o grze na rooku hehe
Mam nadziej?, ?e meferot si? uwinie ;)

Niestety ca?y cam mi nie dzia?a :( - za po?ow? wywala debuga ;/
To co zobaczy?em zdecydowanie wystarczy do og?oszenia Norahu najlepszym projektem :]
Wiele z gry nie wida?, lecz ta mapa po prostu mia?d?y ;) jestem pod wra?eniem
Mapa na rooku wygl?da pi?knie - a? zacz??em my?le? o grze na rooku hehe
Mam nadziej?, ?e meferot si? uwinie ;)

Sproboj odpalic tibie 8.54 potem wlacz cama.. otworza ci sie 2 klienty... pomin potem ten moment w ktorym wywala ci debuga :P Poprostu kliknij na pasku gdziesz pare cm w prawo

Mi te? sie wiesza ;/ i robie tak jak m?wisz ale dalej nie mo?na ;d co? ?e? zjeba? xD

No mapa rooka do?c dobra , ciekawe kto pierwszy odkryje tajemnice mino maga.

Te? mam tego debuga chyba ?le nagrany film . Mapa w niekt?rych miejscach bli?niaczo podobna do Eternal Kingdoms a przynajmniej cze?? np raty pod miastem .

Non-pvp? o zal otsy non pvp :D

Szkoda mi was troche widac ze sie nameczyliscie ale z tym non pvp przejebaliscie lekko, beda graly dzieci i lamusy ktorzy sie boja na pvp (nawet na otsach :DD)

Na noon-pvp otsach graja wlasnie takie osoby ,nie bedzie zadnej powaznej gildi i bedzie 0 rozrywki bo niema pk ,tylko questy...

maximum 120 osob online.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry