-Średni Nowy potw?r - krok po kroku

Dobre

Dobre

Poradnik dobry, ale troch? ma?o przydatny poniewa? s? programy do tworzenia potwor?w.

taa... no nie do ko?ca

taa... no nie do ko?ca

1/3 tego poradnika skopiowa?e? z iots.pl albo tibia11.pun bo ju? to widzia?em (sprawdza?em daty) i tw?j to plagiat... 2/10 za ch?ci.

Bez sensu. Nie lepiej skopiowa? istniej?cego potwora i go edytowa?? :confused:

Wielce dobry poradnk :)
?wietnie napisany i wog?le, ale moglaby? jeszcze napisa? jak sie robi dedy :)
10/5 XD

AleQ Zgadzam Si? z Tob? ... wystarczy wiedzie? gdzie jest hp exp potwora loot itd jak zmieni? i wszystko jest git, ale i tak lepiej, ?eby by? taki poradnik ni?, ?eby pocz?tkowi spamowali takimi tematamu co chwilke ...

Poradnik bardzo dobrze czytelny.Ale po co m?czy? si? z poradnikiem tak jak "AleQ i WaderoS" powiedzieli ?e latwiej i?c na latwizne niz zaczyna? od "0":D
Ocena:Spoko :D

xD

xD

Gz fajny poradnik ju? z nim zrobi?em 20 new monsters :D:D:D
Da? bym ci Reputa ale ty ADMINISTRATOR
:cool:
Pzdr

Wogule postawi?e? tam taki jak by niebieski ogien zeby muc postawic potwora ??Jak tak to ja juz nie wiem ^^

Zajebisty ;]

Zajebisty ;]

Zajebisty ;] potwor ;]

Fajny potworek :P Na pewno znajdzie si? na moim OTS ;D

:o :o :o poprostu Se Manifick ( bardzo dobre ) jak to zobaczylem to pomyslalem kolejny glupi poradnik ale przeczytalem i :O szczenka mi opadla wienc 10/10

Dzieki szukalem tego!!
Ocena 10/10 !!!
Wszystko ladnie i zrozumiale napisane.Jeszcze takiego super poradnika nie widzialem !!!

?wietny poradnik, du?o pracy w to posz?o. Osobi?cie uwa?am, ?e jest to jak na razie jeden z najlepszych jakie widzia?em, ale wed?ug mnie pro?ciej by by?o u?y? "Monster Generatora". :)

Poradnik jak obs?ugiwa? + ---> [8.1] Monster generator! - Hunted.pl <--- + Dowlnoad

Pozdrawiam,
Vendeto

Zawalisty poradnik lepszy chyba nie mo?ebyc ocena 10/10. Pozdrowienia ^^

Poradnik bardzo ?adny, czytelny na pewno przyda si? wielu u?ytkownikom tego forum.

Poardnik Bardzo ?adny i czytelny a co najwa?niejsze RZOZUMIA?Y ! Napewno ka?demu zielonemu to si?przyda 10/10 ;]

Back
Do góry