What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Noyko - Galeria

Kahras

Senior User
Reaction score
167
Odp: Noyko - Galeria

kolorystyk? r?czki do trzymania mog?e? zmieni? :D

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Chcialem pocwiczyc, bo mi ostatnio nie idzie i oto efekt:

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Ostatnio sobie rysowa?em, bo koniecznie chcia?em zbrojke w ciemnym kolorze i dosz?o do tego, ?e zrobi?em ca?y set:

Niekt?re itemy s? robione ju? na si?? ( sanda?y s? wr?cz przekomiczne xD ), ale stara?em si? przedstawi? to w ciekawy spos?b.
Specjalnie zag??bi?em si? w j?zyk i kultur? Japonii, by to stworzy?.
Opisz? po kolei ka?d? rzecz:
Helmet - Mo?e nie jest to tradycyjny japo?ski he?m samuraja, ale zdecydowanie go przypomina. Widnieje na nim napis "cz?owiek".
Armor - Od tego wszystko si? zacz??o i nie przedstawia nic specjalnego.
Legs - Wyra?nie widnieje na nich napis "si?a", ale o tym p??niej.
Boots - haha, po prostu nie udane sanda?y :D
Amulet - Japo?ski amulet szcz??cia. Wojownicy cz?sto zabierali je na wojny, gdy? wierzyli, ?e pomo?e im w walce.
Ring - Pier?cie? ?ycia, kolejna rzecz "na szcz??cie".
Kolory nie by?y wa?ne wystarczy? napis na sygnecie, a mia? on pomaga? w prze?yciu, by m?c wr?ci? do ojczyzny.
Shield - Nie jest to do ko?ca tarcza, ale Samuraje u?ywali takich ( rzadko ) do obrony.
Wygl?da to troch? jak naramiennik, ale zak?ada?o si? to na r?k?.
Weapon - Zwyk?a katana.

Ca?y set dzia?a na zasadzie cz?owiek - si?a - ?ycie czyli typowy tank xD

To tyle z mojej strony pozdrawiam i licz? na komentarze ;)

Last edited:

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

?adnie si? to prezentuje ale buty i pier?cie? kompletnie Ci nie wysz?y. :D

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Bardzo dobry secik.
?wietnie wykonany, nawet te sanda?y fajne :p
Ta twoja zbroja przypomina troch? moj? star?:
2enj.png

Pozdrawiam.

Quomak

Senior User
Reaction score
39

Bardzo fajne prace :) Ciekawe pomys?y, a mo?e z walki w zwarciu przejd? na odleg?o???
Co? w klimatach l?ejszej zbroi dla ?ucznika? Mo?e secik? Mo?e co? "mistycznego"?

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

Wi?c tak, potencja? jest i to wida?. Wszystko prezentuje si? fajnie, mile dla oka. Szkoda tylko, ?e nie robisz po?ytku z przestrzeni, jak? daje pole 32x32, przez co te wszystkie itemy s? takie w?skie, a mo?na by by?o naprawd? stworzy? co? epickiego. No ale trzymaj tak dalej i ?wicz, a na pewno si? polepszy.

:)

Yacoob

Active User
Reaction score
5

dami1310 podobaj? mi si? Twoje prace, no ale mam troch? uwag. Co do tej pseudo tarczy, mog?e? pokaza? j? delikatnie wygi?t? i lepiej zaakcentowa? kolorem jej wygi?cie ;) Ale og?? prac jest bardzo fajny tylko jak sam m?wi?e?, sanda?y to pora?ka :p

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Pos?ucha?em Quomaka i spr?bowa?em z "walk? na odleg?o??", "co? w klimat l?ejszej zbroi dla ?ucznika".
Walka na odleg?o?? najbardziej kojarzy mi si? z ?ukiem, a ten z kolei z elfami tak?e b?dzie to troszk? takie "elfickie".

->

Opis item?w :p

Helmet - Osobi?cie najbardziej podoba mi si? w?a?nie on. Typowa czapeczka archera, zawsze spoko ^^
Armor - Tutaj nie mia?em pomys?u i g?owi?em si? nad tym dobre p?? godzinki, ale ostatecznie wysz?a sk?rzana zbroja.
Legs - Podobnie jak up 0 pomys?u, wi?c trzasn??em zwyk?e zielone rybaczki. Uwa?am ten item za najs?abszy. Nie wysz?o :(
Boots - Chcia?em trzasn?? kozaczki, ale ostatecznie przysta?em na to i jest jak jest.
Weapon - Typowy ?uk, ocen? zostawiam wam.
Ammo - Strza?a jak to strza?a wystrugana z kija, a na ko?cu ma listek :p
Amulet - Wisiorek, szlachetny kamie? na lince.
Ring - W sumie to sam nie wiem co to jest -.^ Jaki? listek? Co? w ten dese? w ka?dym razie.

Pozdrawiam i jak zwykle czekam na komentarze, bo to w?a?nie one daj? motywacje :)

//Edit zmieni?em troch? spodnie piszcie co o tym s?dzicie.

Last edited:

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

W tym seciku nie podobaj? mi si? jedynie ring oraz legs. S?abo to wysz?o niestety, ale praca jak najbardziej ciekawa.

Yacoob

Active User
Reaction score
5

Mi osobi?cie najbardziej podobaj? si? buty, ?uk no i ta strza?a. Jak dla mnie najlepsza ;) A co do czapeczki, hm fajna jednak nie m?j styl, pancerz taki bez pomys?u troch? no i nogawice jakby dres :p Amulet w miar? okej ale ring :/

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Elegancko, przypomina mi Margonem, nie wiem czemu xd

Pozdrawiam.

Quomak

Senior User
Reaction score
39

Fajnie Ci to wysz?o :)
Taki typowy secik elfa :p

A mo?e teraz z items wjed? na grafik? otoczenia? Mo?e pomy?l o np. drzewach, statuetkach, filarach, jakie? ozdobne krzes?a/tron, wazy b?dziesz mia? wi?ksze pole do popisu. My?l o otoczeniu ewentualnie przy robieniu element?w ekwipunku staraj si? nie powtarza? tzn. 1 post miecz, 2 post tarcza 3 miecz 4 tarcza :D

W ekwipunku mo?esz umie?ci?, nie tylko przedmioty do walki, lecz tak?e zwoje, ksi?gi itp. Je?eli jednak starasz si? skupia? na zbrojach to pomy?l nad innym ich przedstawieniem :) Tak jak w przypadku "Samuraja" zamiast tarczy da?e? hmm. glove? - nie znam profesjonalnej nazwy. Jednakowo mo?esz wymy?la? nowe, abstrakcyjne bronie.

Pozdrawiam :)

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Dla odmiany co? takiego, a konkretniej tr?jeczki z Gintamy, One Piece oraz Fairy Tail:
hmmpng_ehenhxq.png

Last edited:

blackroose

Advanced User
Reaction score
8

Takie mega wyzwanie na wyobra?nie. Spr?buj zrobi? W?ASN? ikone tibii :) ?adna przer?bka tibii tylko orygina? (nowy) Czekam :)

Quomak

Senior User
Reaction score
39

Dobra dobra, ciesz? si?, ?e troch? popracowa?e?... A teraz r?b set dla Druida :D

achiru

Advanced User
Reaction score
22

Naucz sie loga robic plz mozesz sie wzorowac na tym mistrzostwie :
uaNRy8W.png