• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

obrazki ze znaków

mateoz6354

New User
Liczba reakcji
0
Witam,

Może mi ktoś przesłać kierunki świata ze znaków do tibi? Gdzieś widziałem kiedyś taką grafikę na jednej z forum tibijskich, ale nie mogę znaleźć, może ktoś mi pomoże ? :p

Ostatnia edycja:
Witam,

Może mi ktoś przesłać kierunki świata ze znaków do tibi? Gdzieś widziałem kiedyś taką grafikę na jednej z forum tibijskich, ale nie mogę znaleźć, może ktoś mi pomoże ? :p
Nie mam pojęcia o co ci chodzi, ale czy o coś takiego? xD
1599942102416.png

tak, ale zrobić to ze znaków z klawiatury, <- --- west ------- est---->. Kiedyś sobie skopiowałem z jakiegoś forum, ale samemu nie potrafię zrobić bo jak coś przesunę to zaraz się cała grafika wykrzywia. xD Gram na medivi i zawsze mi się mylą kierunki a chcę sobie to dodać do czaru np. "utani gran hur " .....

Mordeczko, naucz się kierunków. Tego w podstawówce uczą. To są tylko 4 kierunki, a nie 700. Bez przesady, że nie zapamiętasz.
5bffe1d2e9-kierunki-swiata-po-angielsku.jpg

xD. Zawsze chciałem mieć jakiś obrazek przy wrzucanym czaru. Kiedyś było pełno do tibi takich różnych obrazków ze znaków, ale widzę, że te fora gdzieś poznikały :p

. North /\ West < • >East. .\/ South

I

Ostatnia edycja:
Dzięki za chęć pomocy, ale ten kod wklejając do tibi jest krzywy. Nie mam ochoty go wyrównywać, bo jest zbyt prosty. Kiedyś widziałem fajną grafikę ze znaków z kierunkami, ale ładniejsza i więcej znaków było. A ta to taka prosta samemu można to napisać tylko najgorzej ustawić tekst tak, aby po wklejeniu na tibie nazwa north była na górze, west po lewej z odstępami itp.

1.png

O coś takiego chodzi?
Ładniejszego i i rozwalonego na pół ekranu nie da rady zrobić, bo w nowym kliencie jest jakiś mały limit znaków ustawiony. Więc to + ewentualnie dodane jakieś ^v<> to max to będziesz w stanie osiągnąć.

Kod:
atani gran hur "...........................North................................ West.....................................................East .............................South...............................

Dzięki, może sobie coś ulepszę jeszcze. Ja gram na medivi a nie na real tibi :) Tam to przestałem grać już jakoś 2009 roku. :p

Ps. Trochę poprawiłem :
Kod:
enima magni amplio "                                        -    -----------------------NORTH------------------------

WEST<-------------------------------------->EAST- ----------------------SOUTH------------------------

Ostatnia edycja:
Do góry