-Tibia 8.54 Old Redskull 8.54-8.57

Status
Zamknięty.
Odp: Old Redskull 8.54-8.57

@2up
Anderia v2? hahahah chyba V10. Zawsze po 1-2 tyg. reset, bo gra ci 20 ludzi z czego 10 na exicie!. Pozdro dla Ciebie

chociaz ma lepsza mape ;) Pozdro dla Ciebie

miasto jest tylko podobne do neravii ale 100 x ladniejsze

Ostatnia edycja:

to nie jest temat do reklamacji jakiegos noob otsa gdzie kazdy moze dac exita na 10 dni i mu skiluje to jest temat Redskulla jak chcesz zaloz sobie swoj teamt z Anderia .... i sobie bd dyskutowal chyba ze reklamujesz tutaj bo nikt tam grac nie bd chcial grac ;))

Kiedy odpalasz redkskulla bd reset ?

haahaha redskulla odpali i znowu Admin KarmiaOTS zacznie go pingowa? i b?dzie 1 miesi?c offline i na nowo a pan chalt b?dzie wiernym graczem RedSkulla

Anderi tak sie sk?ada ze jest zrobiona dla graczy .Nie ma nie wiem jakiego sms shopa wszystko dost?pne w grze nie ma Addon doli jest doskonale stworzony Addon System NIE TEN Z RL TIBI. Mapa jest rewelacyjna nie ?ci?gni?ta z zak?adki download i przerobiona jak jest z Redskullem
Na stronie Anderi znajduje si? Respawn Map i tam mo?ecie zobaczy? miej wi?cej resp potwor?w nie s? to WSZYSTKIE RESPY ale te najwa?niejsze potrzebne dla pocz?tkuj?cego gracza (nowych graczy). Zapraszam Start osta? dzien Lipca 2010r nie b?dzie przek?adanie start?w jak z RedSkullem !

Chcesz sie reklamowac zaloz wlasny temat "NOOB ANDERIA OTS COME BACK"

Pozatym , czy ja wiem czy ciezko itemy do zdobycia , Ximmy rozdaje ludziom softy addon dolle etc. Szczegolnie gildi Wigan

zaqqi kiedy start redskulla?

NOOB ANDERIA OTS COME BACK NIE WBIJAC BO GM POZABIJA! <--- dobra reklama!

je?li lubisz servy na kt?rych s? co 3 dni resety char?w ,to Polecam tego ots!
straci?e? ponad 80% graczy ,wi?c nie ma sensu tutaj gra? ;((

Chcesz sie reklamowac zaloz wlasny temat "NOOB ANDERIA OTS COME BACK"
Pozatym , czy ja wiem czy ciezko itemy do zdobycia , Ximmy rozdaje ludziom softy addon dolle etc. Szczegolnie gildi Wigan

Taki cwany jeste? oceniasz ludzi a co by?o na RedSkullu gildia Side Effect ka?da osoba z gildii dosta?a vipa i softy i na vt p?aszczy?e? im si? do stup ?eby grali ?e dla nich wszystko zrobisz :-) a kopneli cie w dup? i na karmie poszli ! wiem bo gra?em z Side Effect xd mia?em tego nie m?wi? ale nie wytrzyma?em ju? twojej g?upiej gadki :) nie wiem jeszcze czy oligarchia nie dostawala pktow
Wyt?umacz si? z tego :) czy nie dasz rady

po 1 to wez sobie slownik do reki po 2 juz ci mowilem zaloz swoj team idioto ..... gowno cie to powinno interesowac co on z server robi jak cos sie nie podoba otworz swoj to sam ci go spinguje aha jeszcze 1 przestan reklamowac tego noob otsa nie gralo ,nie gra i grac nigdy nie bd duzo osob 300 osob 250 na exit tyle mam do powiedzenia spierdalaj na swoj temat jak chcesz moge ci go zalozyc -.-

@up

Co do anderi to sie zgodze, dokladna data start za pare dni mysle 3-4 na redskull.pl

Taki cwany jeste? oceniasz ludzi a co by?o na RedSkullu gildia Side Effect ka?da osoba z gildii dosta?a vipa i softy i na vt p?aszczy?e? im si? do stup ?eby grali ?e dla nich wszystko zrobisz :-) a kopneli cie w dup? i na karmie poszli ! wiem bo gra?em z Side Effect xd mia?em tego nie m?wi? ale nie wytrzyma?em ju? twojej g?upiej gadki :) nie wiem jeszcze czy oligarchia nie dostawala pktow

@up

@up

Co do anderi to sie zgodze, dokladna data start za pare dni mysle 3-4 na redskull.pl

@up

z tego co widze , co piszesz to chyba OTS'y pomyliles, tyle ci powiem :)). A i jeszcze jedno masz dowody ze dawalem pkt czy itemki? Wklej SS PA :)

I po sprawie ;)) odpalaj redskulla xDDD ;D jak mnie takie typy wkurwiaja .... typu Blachowski4321

Zaqqi mialo byc sroda,czwartek on a tutaj lipa... : |
a teraz piszesz 3-4 dni : |

Jeszcze nie dostalismy nowego serwera dedykowanego, a nie chce odpalac na tamtym smieciu

Ale fakt jest taki ze zaqqi nie ma pojecia o otsie zas pusci i bedzie mial wszystko w dupie ;);) za to na tych otsach tamtych leszczy beda grac same rpgowcy jakies 40-70 osob... Ludzie gdzie sie podzialy stare otsy pod tibie 8.41, 8.42 ktore staly najdluzej...

EDIT: Aj niedoczytalem ;):) sorki, co nie zmienia fatku ze sajdy chca miec wszedzie przody tak samo jak na punisherze, same zera tam graja wiec chuj :D (chociasz nieznam tej sytuacji)

Ostatnia edycja:

@up

Sam wiesz ze itemek nie dawalem, Tobie po znajomo?ci nic nie chcialem dac. To dlaczego mam dawac obcym? pomy?l :]

Kiedy OTS B?dzie ju? dzia?a? ?

nie polecam tego ots gm to sko?czony noob i oferma!!
Jak wida? ca?y czas nie mo?e odpali? serva ,i robi ca?y czas nowe edycje redskulla tylko zmienia ip!!!
W dodatku uczestniczy w wojnie i nie pozwala swojej ekipie przegra? oraz rozdaje itemy z sms shopa innym gild? ,?eby zwi?kszy? ilo?? graczy!!!
I server jest w chuj komercyjny !!!

dokladnie redskull to typowy niewypal ots. Xeonia jest kozaca czekam na powrot ....a redskull to takie byle co ots postoi pol miecha i go wylaczy zobaczycie wspomnicie moje slowa zegnam .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry