-Tibia 8.54 Old Redskull 8.54-8.57

Status
Zamknięty.
Odp: Old Redskull 8.54-8.57

hehe Ippo to czemu xeonia stala 4 dni zajebaliscie kase i po ots?

redskull to porzadne rpg! a nie takie ots'y na 4 dni ...

2 edycja byla taka tylko z powodu tego ze nei bylo firewalla i jakis pedal shakowal.

teraz all zmienione takze -,-

ale wiekszosc na redskula czeka juz z 2 tyg i nie moze sie doczekac wiec nie moge tego zrozumiec sry.

Porah sluchaj.

oni maja dedyka moga odpalac... ale jakiegos smiecia dlatego czekaja na nowego i bedzie git : )

jopekziom Niby redskull nie jest serverem komercyjnym ?? wida? jjak si? znasz na Xeonii nie by?o vip medali od tego zacz?? trzeba ;] nast?pnie SMS-y te? nie by?y drogie !
Zobaczymy Redskulla v3 i jak wszyscy skilluja na exicie pppffff...
Redsull pfff.... Komercja i tyle ;)) vip amulety SOFTY W og?le ile daj? many ,to jest pora?ka JAK ?MIESZ NAZYWA? REDSKULL RPG!!!!!
jak b?dzie 100 graczy online na redskull to opierdole ci ga?? ;) max co b?dzie gra?o to mo?e 30-50 typa ,w co te? w?tpi? hihi z tego co wiem to 2 najwi?ksze gildie odesz?y czyli chujnia ! :D

@up
Dzieciaku nie umiesz pisac bez wulgaryzmow?

Pozatym na redskulu byly 4 gildie po 20 ludzi z czego ci to daje 80 ludzi, bylo tez mozna policzyc 230 random graczy wiec nie wiem o co ci chodzi :)), na exicie moze bylo max 40 graczy a nie jak u was 38/40 :))

Serwer Rusza 24 Lipca o godzinie 20.00
Zgodnie z Waszym wyborem b?dzie restart postaci , lecz konta wraz z punktami zostan?.
Czemu az tak pozno ? Poniewa? chcemy zeby bylo wszystko wrecz dopieszczone.

GoD Amase on Redskull

Ja tylko przekazuje informacje ...

ahhahhh za 2 tygodnie dopiero eheuehh ciekawe kto bedzie nawet na to czekal ...tyle otsow powstanie ze kazdy juz zapomnii o nim no trudno mylsalem ze wbije ale szkoda czasu .

hah na OTs sa restarty co tydzien . Gm ma innych w du*** . Wystartowa? podobny OTs - "dixer.pl" wejdzcie zobaczycie ?e warto Dixer Ots - Latest News

Dixer kolejny fail ots'a z mapka karmi xDDD

Hmm , musze poprosi? moderatora aby pan?w powyzej , solidnie wynagrodzi? , to jest temat o redskullu a nie miejsce do reklamowania innych ots ... Do czego zazdro?? jest gotowa ponie?? ludzi .

Widz? ze start RedSkulla ju? si? op??nia. ?roda/Czwartek mo?e i tak w te dni wystartuje ale nie poda? miesi?ca xd wiec nie macie na niego nic ;-)

Redskull mial startowac tydzien temu!!!..

a tu nagle 24 lipca co wy odpier...?

ile mozna czekac -,-

dlatego ja z moim 30 osobowym teamem zwijamy sie stad nie bd czekal prawie do konca lipca zeby ten ots wystartowal wiec nie badzmy smieszni narqqqa

Hahhahaa, zengamy OTS ;**

/Zamknijcie ten temat, ot startuje za 2/3/4 tygodnie, dajcie go do zapowiedzi!!!

@up
Zazdrosny jestes czy co ? . Nikomu on tutaj nie przeszkadza. O ile wiem start ma zosta? prze?o?ony , a jesli ktos naprawde czeka na tego ots to nie bedzie mu przeszkadzala przerwa 1,5 tyg.

Prosze zamieszcza? w tym temacie wszelkie sugestie/skargi na ots , zostan? one wprowadzone zanim serwer ruszy na dobre ; )

Notka moderatorska:
Przenosz? do dzia?u zapowiedzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Japierdole ludzie, ale wy nieogary Redskull to lipa po tygodniu off bo sobie kase zarobili ; ) ja nie noob nic nie wysylalem ale kurwa oszukiwalem na czateri i stracilem okolo 500 z? ^^ ?al mi ci? ziqq i twojego ots-a nie umniecie zabezpieczy? przed pigowaniem i op??nienie bardzo wielkie :) noob ots nie wbija? !!!

dokladnie zobaczycie redskull szybciutenko upadniie i nawet lepiej ; >>>> dla mnie to jest zwykle dziadostwo...

Porah , dziekuje za dobr? recenzje ; D ? ale wiesz czego mi brakuje , reklamy twojego ots ; ]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry