• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

OTS HACKED Pomocy

Toms86

Active User
Liczba reakcji
0
Witam Mam Problem Do?C k?opotliwy Ot?? chodzi O accmaker lub xampp lub webserw ot?? Mialem Sobie Mazurski 6.6.7 3 dni gralo po 25 30 osob a tu nagle kolo sie loguje na moje Passy gma i sobie chodzi zmienilem numer i haslo dalej to samo spytalem sie na gg go jak on to robi to mi odpisal ?atwo i szybko.
Wi?c postanowilem wy??czyc xampp i zmienilem numer i haslo do do postaci i napisalem zeby teraz sprobowal a on takie cos ze go przyczilem..
a wiec tak myslalem ze Acc maker by piuro ten dangerous ma jakies Luki wi?c go postanowilem zmienic na acc maker by otfans ten zielony.. i mu pisze zeby teraz sprobowal i dalej sobie wchodzil na postac.. wiec pomyslalem a stary acc maker wiec za? go zmienie i zmienilem na tego acc co jest w mazurski 6.6.7 ale dalej to samo zna? moje hasla..
Za pomoc Dam GoDa Na moim OT
pisac na gg 2372862

Je?eli To nie Ten dzia? to prosz? go przeniesc tam gdzie powinien byc

Odp: OTS HACKED Pomocy

Zabezpieczy?e? baz? danych has?em ?

NIE BO JA MAM MAZURSKI 6.6.7 XML A JEZELI TAK TO JAK TO SIE ROBI Xd BO NIE ZNAM SIE NA XAMPP I WEBSERW

Ciekawe, bardzo ciekawe. Skoro masz XML to po co Ci xampp lub WebServ... ?

Wejd? do tego tematu:
Kod:
http://tibia.net.pl/konfiguracja/6610-instrukcja-obslugi-theforgottenserver-i-gesior-account-maker.html

Przejd? do 4 pkt. i podpunktu d.
I od podpkt. D zr?b do ko?ca pkt. 4.

Pozdro.

A takie co? jak antyvirus znasz ? Keyloggery s? zajebiste ...

Lol poco mi xampp zeby acc maker byl zeeby mogli konta robic a jezeli wylacze xamppa lub webserwa i zmienie sobie numer konta i haslo i zalacze ots to juz nie moze ale jezeli w?acze xampp lub webserw to juz muj numer i haslo zna

Po pierwsze, pisz? si? "m?j numer"
Po drugie, znaki interpunkcyjne, Bo?e ...
Po trzecie, nawet nie zrobi?e? to co pisa? Imago

O bo?e Jestem s?aby z ortografii to nie jest zaden the forthen serwer pod SQL tylko Zwykly mazurski 6.6.7 baza danych XML
A po drugie z czym ty mi tu wyje?d?asz ze napisa?em muj zamiast m?j to nie jest post z ortografii

Bo?e ! S?yszysz, i dlaczego nie grzmisz ?! Stronk? rejestracji masz ? Masz ! ?eby j? odpali? musisz mie? XAMPPA. Nawet nie zajrza?e? tam gdzie Ci poda? ! Masz tam napisane o ZABEZPIECZENIU xamppa !

ale nie ?apie przecie? to XML A nie SQL I tam nie trzeba robi? bazy danych ale te? jest chyba Webserv:p:p

A czym odpalasz stronk? ? Nic nie w??czasz i masz j? gotow? ?

Tak To robi? Instaluje xampp Jak ju? si? zainstaluje to konfiguruje acc makera Daje moje ?cie?ki do acc zmieniam has?a administratora i gotowe odpalam i ju? mam Tak Ka?dy robi

Jak te has?o mo?e funkcjonowa? Je?eli Nie ma bazy danych a o ile wiem jak si? robi ots pod sql to si? dopiero zmienia has?a do baz danych.
Sorry mog? si? myli? ale to zwyk?y ots pod 7.6 Mazurski 6.6.7

Xenosim, sam pier****** "znaki interpunkcyjne", a sam pope?niasz b??dy -,-

Spr?buj wywali? PhpMyAdmin ;D
Ja tak mia?em (Kto? mi zhackowa?) i usun??em to - problemy znikn??y.

Mo?e by? te? taki motyw ?e zrobi?e? sobie GieeMa a nie zmieni?e? tych 111111/tibia albo jakie? inne . :d

kaszub9991 Nie ?apie przecie? wywali?em wszystkie pliki co by?y w htdocs
powiedz mi jak je wywali? te phpmyadmin

Jak te has?o mo?e funkcjonowa? Je?eli Nie ma bazy danych a o ile wiem jak si? robi ots pod sql to si? dopiero zmienia has?a do baz danych.
Sorry mog? si? myli? ale to zwyk?y ots pod 7.6 Mazurski 6.6.7

No i co, ?e to mazurski. Zr?b tak jak m?wi? wy?ej, to nikt Ci na gm nie wejdzie.
Ci??ko wykona? Ci jedno zabezpieczenie xamppa?

Ok a jak dalej tak b?dzie to co wtedy Teraz Temu ziomkowi Napisa?em Na gg zeby teraz sprobowal ciekawe czy mu si? uda

@kaszub9991
Lol poco mi xampp zeby acc maker byl zeeby mogli konta robic a jezeli wylacze xamppa lub webserwa i zmienie sobie numer konta i haslo i zalacze ots to juz nie moze ale jezeli w?acze xampp lub webserw to juz muj numer i haslo zna

C??, ja si? staram je stawia?, a nie jak w tej wypowiedzi ;>

I mam nadziej?, ?e Ci pomog?em. Straci?em na tym par? minut, ale chyba poczucie, ?e Ci pomog?em to nadrabia ;)

"Za pomoc Dam GoDa Na moim OT"

Jakby? mia? zamiar mi dawa?, odpu?? se, nie gram w Tibie ;)

Do góry