Toms86
Active User
- Liczba reakcji
- 0
Witam Mam Problem Do?C k?opotliwy Ot?? chodzi O accmaker lub xampp lub webserw ot?? Mialem Sobie Mazurski 6.6.7 3 dni gralo po 25 30 osob a tu nagle kolo sie loguje na moje Passy gma i sobie chodzi zmienilem numer i haslo dalej to samo spytalem sie na gg go jak on to robi to mi odpisal ?atwo i szybko.
Wi?c postanowilem wy??czyc xampp i zmienilem numer i haslo do do postaci i napisalem zeby teraz sprobowal a on takie cos ze go przyczilem..
a wiec tak myslalem ze Acc maker by piuro ten dangerous ma jakies Luki wi?c go postanowilem zmienic na acc maker by otfans ten zielony.. i mu pisze zeby teraz sprobowal i dalej sobie wchodzil na postac.. wiec pomyslalem a stary acc maker wiec za? go zmienie i zmienilem na tego acc co jest w mazurski 6.6.7 ale dalej to samo zna? moje hasla..
Za pomoc Dam GoDa Na moim OT
pisac na gg 2372862
Je?eli To nie Ten dzia? to prosz? go przeniesc tam gdzie powinien byc
Wi?c postanowilem wy??czyc xampp i zmienilem numer i haslo do do postaci i napisalem zeby teraz sprobowal a on takie cos ze go przyczilem..
a wiec tak myslalem ze Acc maker by piuro ten dangerous ma jakies Luki wi?c go postanowilem zmienic na acc maker by otfans ten zielony.. i mu pisze zeby teraz sprobowal i dalej sobie wchodzil na postac.. wiec pomyslalem a stary acc maker wiec za? go zmienie i zmienilem na tego acc co jest w mazurski 6.6.7 ale dalej to samo zna? moje hasla..
Za pomoc Dam GoDa Na moim OT
pisac na gg 2372862
Je?eli To nie Ten dzia? to prosz? go przeniesc tam gdzie powinien byc