Ots rl map 8.50 oken, itd!!!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots rl map 8.50 oken, itd!!!

Podmie? na ten silnik, kt?ry da?em w po?cie wy?ej gdzie? tam .

Pozdrawiam,
Danioo

Po pierwsze to jak w?aczymy silnik wyskakuje ?e znalaz? trojana !
po 2 to jest ten sam silnik !
po 3 nie m ?adnych dodatk?w > Prosz? o warna dla Pana kt?ry wstawi? ots poniewa? to ten sam ... Double TEMAT !

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sory ziomy ale to nie jest napewno ten ots co dali?cie link.. OTS Jest przerobiony.. Je?eli si? nie podoba nie moja wina. virustotal wykry? 1 wirusa jest on nieszkodliwy.Jak uwa?acie niedo? ze cz?owiek co? wam daje za "Free" To wy jeszcze cos bredzicie pozdrawiam...
TEN OTS CO GO TUTAJ WYSTAWI?EM NA PEWNO NIE JEST DUPLIKATEM Z TEGO FORUM!!! I MNIE NIE DENERWOWA?.. Wida?, ?e same dzieci, kt?re nie umi? doceni? kogo? jad? mnie.. Ale mi to lata wa?ne, ?e komu? si? sprzyda!

Jak s? b?edy to sorki wielke :)

Ostatnia edycja:

Kogo ty tu dzieckiem nazywasz ?! samego siebie ? podziwiam Ci? .
Przecie? pisz? wyra?nie, ?e nie ma miast GENGIA PYRE OKEN, czyta? nie potrafisz ?!
?ci?gn??em tw?j OTS, i nie dzia?a? silnik, podmieni?em silnik na inny, zadzia?a?o. wszed?em na tego serva, i patrze, pustka, 0 gengii, 0 pyre, 0 oken .
Pobra?em ten silnik co poda?em w po?cie wy?ej, wszed?em, i jest identyczne wszystko, i nie wykr?caj si? ?e nie ..
Wiesz co Ci powiem ?
Jedyne co zmieni?e? w tym silniku, to dobry by?y silnik, na z?y zepsuty silnik, tak? mam dewizj? o Tobie, i tym zapieprzonym OTS'ie, kt?ry nawet nie dzia?a? ..
Co ty my?lisz, ?e ty nas/forum/mnie oszukasz ? grubo si? mylisz cz?owieczku/dzieciaku, jak tam wolisz .
Tyle, el0

#Cgf
Mamy p?aka? ? i jednak nie ma tych miast, sam si? przyzna?e? leszczu, won mi st?d, oszust?w nam nie potrzeba, wolimy ludzi z szacunkiem, i godno?ci?, a nie ?ajz, i oszust?w ; < .

Ostatnia edycja:

S?uchaj to jest ten sam ! tyle samo wa?y co do kb ! sprawdzi?em !

Wi?c si? zamknij ! ..... Nic nie zmieni?e? !

All to samo !!

Bye m?wimy noobom takim jak ty .....

s?uchajcie nie b?d? si? z wami k??ci?. Nie wiem sk?d on to wzia? ale na pewno nie ode mnie i to nie jest duplikat ja tego nie kopiowa?em i nie gada? mi git?w. Mo?? i nie ma Gengia itd. nie sprawdza?em ale jak sie nie podoba to bez ?aski.. Chcia?em dzisiaj udost?pnij Versje 2 tego otsa ale nie udost?pnie przez was bez laski ;]

Zaraz wam rzuce silnik dzia?aj?cy i edytuje posty...

Ostatnia edycja:

Ju? macie jak co?...

Zwykle Gowno nie radze sciagac!

Cz?owieku po co piszesz takie bzdury?skoro nie radzisz pobiera? to przynajmniej powiedz dlaczego:curse:,dla mnie og??em przyda? si? fakt jest to rl mapka ,na byle jakim sprz?cie to ?adnie nie b?dzie chodzi?o.
To nie jest duplikat poza tym, radz? troch? zej?? wam z tonu,bo widz?,?e po?owa by zjad?a... Bo duplikat obejrza?em mapk? fakt ,jest podobna ale zmiany s? Tyle.

hmm cos sie chyba nie chcialo pisac co nie :p
A moze byc napisal jakie sa miasta i questy tak wiesz rozwinac troche temat:D
Ocena 8/10

Wiesz co Ci powiem ?
Twoja osobowo?? zaczyna mnie bole? Xd, da?e? inny silnik, zamiast ca?ego otsa, no ale ok, wklei?em silnik, odpali?em, i nadal bez tych miast jest OTS, czyli mamy rozumie? ?e zrobi?e? to specjalnie ,
Raportuje, bo ju? nie mog? na to patrze? .

Jak tam chcecie ale linku nie usun? bo si? napewno komu? sprzyda!

@@@ Refresh prosz? o ocenianie!

pewnie nie robicie bazy danych a w config macie mysql -,- i dlatego wam nie dziala omg a te expowiska moze ka?dy doda? se sam ; )

Przeciez to jest wstyd. Chlopie piszesz w temacie oken itd.. a tu co ? Nie ma tych miast.
Zastanow sie bo odjebales maniane.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry