• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Wporz?dku mapa,ciekawe questy,?adna oprawa graficzna.10/10

Yalahar do bani ! Wogule duzo nie doci?gni?? oraz niema du?o miejsc ...
7/10

Ja osobi?cie nie lubi? rl mapek ale silnik mo?na pobiera? :up:

5/10 bo jak powiedzia?em nie lubi? rl

Fajny ots 10/10 :)

:up::up:Bardzo Fajne 0 Wirus?w Polecam:up::up:

powiem co? na temat WIN32 mialem pare tego na PC po czym straci?em konto na rl tibii wiec nie wiem czy to takie bezpieczne
@topic
ots zapowiada si? ?adnie jednak nie w ka?dym silniku s? win32 bo cz?sto mia?em inne silniki ots bez tego, od czasu gdy straci?em konto nie ?ci?gam ju? nawet plik?w, kt?re zawieraj? win32 ale ots ?adny i ?adna mapka wida?, ze kto? si? stara? na ta mapk?

ots zapowiada si? ?adnie jednak nie w ka?dym silniku s? win32 bo cz?sto mia?em inne silniki ots bez tego, od czasu gdy straci?em konto nie ?ci?gam ju? nawet plik?w, kt?re zawieraj? win32 ale ots ?adny i ?adna mapka wida?, ze kto? si? stara? na ta mapk?[/QUOTE]

na yalahar troch? du?o bug?w ale po za tym ?wietny ots

server posiada wieele bugow, zauwazylem ze gdzies na pohu (chyba na poi) jest taka droga: wszedzie lawa, i dzwignie na koncu, lecz kratka przed dzwigniami to lava (chyba zamiast mostu) i nie mozna chyba zrobic tego poia, pozatym poi nie jest jak na rl, tylko 1 tp i pokolei,
a arena svargrond (widownia) tez ma duze bledy, rozwalone sciany z kosci i ogolnie duzo bugow

Wreszci? doczeka?em si? jakiej? sensownej odpowiedzi w tym temacie :).Ots posiada wiele bug?w lecz chcia?bym zauwarzy? ?e Otsy takie jak Azonera,MelaniaOT stoj? na tym w?a?nie silniku ^.^.

Witajcie ! :D
Jakim map editorem nale?y t? mapke edytowa??
Bo jak edytuje j? najnowszym RME to potem ots nie chce sie w??czy? bo wystepuje jaki? b??d, ?e nie mo?e wczyta? mapki.
Prosze o pomoc.

Syno:Antywir wykryl trojana keyloger czy poprostu w kazdym ots tak jest?

W tym nie ma wirusa moji drodzy :D ja mam ESET NOD32 i nic nie wykryl czyli plik jest czysty wiecej takich silnikow :D!

A dlaczego nie moge wlaczyc pisze nacisnij dowolny klawisz kilkam enter i sie wylancza..Nie wiem dlaczego tak jest ale to chyba wina tego ze nie mam bazy danych prosze o pomoc Z gory thx

Bardzo dziwne juz z 3 rl otsy widze z tym samym has?em ustawione a co najdziwniejsze to to ze ja kupilem tego otsa na allegro i on mial keylogera i takie samo haslo bylo

Elo a mam pytanie czy mogl bys dodac map edytora do tego silnika??
Z gory thx :D

Noooooooooo kurcze szkoda ze nie ma map edytora do tego silnika bo jest spoko prosze o link do map edytoraa z gory thx

sluchaj jest tu tez taki problem ze gdy sie padnie to wypada wszystko i ma sie 1 lvl jak to przestawic? prosze o szybka odpowiedz

hehe widzia?em ten ots na allegro jest nie dopracowany ale mo?na go hostowa?

Status
Zamknięty.
Do góry