• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

A mam pytanie m?wisz, ?e dzia?a inq, ani, demon oak, itp czy to prawda?

Jak to wirus taki s?aby to ja jestem ksi?dz
Skanuje pisze win32-def trojan(NODEM SKANOWA?EM)
Mimo tego mapa wporzo. tylko demon oak nie moge znale?? powie mi kto? gdzie to jest???
PoZdRo:o

Jak to wirus taki s?aby to ja jestem ksi?dz
Skanuje pisze win32-def trojan(NODEM SKANOWA?EM)
Mimo tego mapa wporzo. tylko demon oak nie moge znale?? powie mi kto? gdzie to jest???
PoZdRo:o

win32 delf nie jest grozny... ty napisales ze win32 def wiec nie wiem czy to nowy wirus czy co a demon oak jest na pohu.

Dzia?aj? wszystkie questy? bo jak go kiedy? hostowa?em to nie dzia?a?o du?o.
i Komendy nie dzia?aj? np /n magic plate armor a na innych rl dzia?a tylko tu trzeba id u?ywa?. mo?ecie spis id poda? odrazu?

@up
zeby Ci zadziala komenda wpisz /n magic plate armor 1

czemu npc nie ma wprowadzonych?? kurde nic nie ma ;/;/;/ autor jech wklei na mape npc i b?dzie git.

@up
Od tibi 8.1 lub 8.2 nie ma juz silnikow pod xml :)
Pozdrawiam

Witam,
Powiem tak, mo?e jestem newbie, ale nic nie poradz? :)
no wi?c mam taki problem, ?e robi? baz? danych wed?ug poradnik?w, lecz nie jest kompatybilna z silnikiem. Robi? posta? po przez acc manager, tylko ?e jak wchodz? w XAMPPie a accounts b?d? players to wcze?niej zrobionej postaci tam nie ma. I teraz w?a?nie jest problem, ?e przez to nie mog? zrobi? Goda.
Pomocy, jak mo?e wie kto? inny co ?le robi? i pom?g? mi w tym z ch?ci? dam reputa, prosz? r?wnie? o brak zb?dnych post?w typu: "tu jest link, wejd? i tu masz wszystko opisane" poniewa? robi? to wed?ug poradnik?w( by? mo?e ?le).
Adrian

Zrobi kto? update tego otsa i poda link ze skanem(?eby nie usuneli) bym by? bardzo wdzi?czny jak i napewno ca?a reszta.
Pozdrawiam

Je?eli zadzia?a jest super. I trzeba zobaczy? czy niema czasem trojana ale jak wy m?wicie ze ma trojana to nie wiem czy ?ci?ga?.:)

kryhq1997 omg niemo?esz sam przeskanowa? czy jest wirus? omg jak by by? nawet bo u ciebie wszystko mo?e si? zdarzy? to mo?esz se wymieni? silnik.

To jak zrobi kto? update i poda link, bo napewno kto? zrobi? ju? od momentu wystawienia tego otsa.
Pozdrawiam

Konia Troja?skiego? a to ciekawe bo w ka?dym silniku pod sql musi ci co? wykry?, bo silnik jest ju? tak zbudowany ale to nie znaczy ?e jest to trojan od jakiego? hackera

Wszystko jest pi?knie lecz gdy w??czam silnik to wyskakuje jeden b??d ot?? taki:
3214234235235.png

PS:Niech si? ?adne noobki nie kusz? i nie pisz? ?e bazy danych nie zrobi?em -,-:up:

up
Wydaje mi sie ?e nie masz dostepu do bazy danych, kiedys te? tak mia?em i by?o to spowodowane tym ?e mia?em has?o w bazie danych ustawione a w config.lua nie.

Mozna wiedziec jaka to dokladnie jest wersja ? 3.0.3 ? prosze o odpowiedz.

Status
Zamknięty.
Do góry