Jak to wirus taki s?aby to ja jestem ksi?dz
Skanuje pisze win32-def trojan(NODEM SKANOWA?EM)
Mimo tego mapa wporzo. tylko demon oak nie moge znale?? powie mi kto? gdzie to jest???
PoZdRo
Jak to wirus taki s?aby to ja jestem ksi?dz
Skanuje pisze win32-def trojan(NODEM SKANOWA?EM)
Mimo tego mapa wporzo. tylko demon oak nie moge znale?? powie mi kto? gdzie to jest???
PoZdRo
Dzia?aj? wszystkie questy? bo jak go kiedy? hostowa?em to nie dzia?a?o du?o.
i Komendy nie dzia?aj? np /n magic plate armor a na innych rl dzia?a tylko tu trzeba id u?ywa?. mo?ecie spis id poda? odrazu?
Witam,
Powiem tak, mo?e jestem newbie, ale nic nie poradz?
no wi?c mam taki problem, ?e robi? baz? danych wed?ug poradnik?w, lecz nie jest kompatybilna z silnikiem. Robi? posta? po przez acc manager, tylko ?e jak wchodz? w XAMPPie a accounts b?d? players to wcze?niej zrobionej postaci tam nie ma. I teraz w?a?nie jest problem, ?e przez to nie mog? zrobi? Goda.
Pomocy, jak mo?e wie kto? inny co ?le robi? i pom?g? mi w tym z ch?ci? dam reputa, prosz? r?wnie? o brak zb?dnych post?w typu: "tu jest link, wejd? i tu masz wszystko opisane" poniewa? robi? to wed?ug poradnik?w( by? mo?e ?le).
Adrian
Konia Troja?skiego? a to ciekawe bo w ka?dym silniku pod sql musi ci co? wykry?, bo silnik jest ju? tak zbudowany ale to nie znaczy ?e jest to trojan od jakiego? hackera
up
Wydaje mi sie ?e nie masz dostepu do bazy danych, kiedys te? tak mia?em i by?o to spowodowane tym ?e mia?em has?o w bazie danych ustawione a w config.lua nie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.