• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Konia Troja?skiego? a to ciekawe bo w ka?dym silniku pod sql musi ci co? wykry?, bo silnik jest ju? tak zbudowany ale to nie znaczy ?e jest to trojan od jakiego? hackera

Wyskoczylo kon trojanski.. jak sciage innego to nnic nie wyskakuje to chyba cos w tym otsie siedzi co ?-.-

Nie w otsie tylko w twojej g?owie siedzi ca?a ekipa takich wirus?w!!!
A tak odno?nie otsa ten ko? to nie ko? troja?ski noobie. Czy w anty wirusie pisz trojan horse?? Naucz si? angielskiego a potem komentuj dzieciaku. Tobie jednemu wyskakuj? ko? troja?ski bo ten tw?j antywirus jest chyba taki noobski jak ty!!
Pozdro all pr?cz Jaca190 bo jest noobem xD

mam problem sciagnelem ots gdy chce odpalic TheForgottenServer wyskakuje okno cmd naciskam dalej i sie wylancza jak to zrobic ??:huh:

mam problem sciagnelem ots gdy chce odpalic TheForgottenServer wyskakuje okno cmd naciskam dalej i sie wylancza jak to zrobic ??

paccelysia, napewno nie zrobi?e? ots'a pod mysql, a go trzeba tak zrobi?, lub usupe?nij config.lua! /// link jak to zrobi? da? autor

dzienki daje retubka bardzo fajny ots daje ocena 10/10 :up::up: pozdro

Mi mapa si? ?aduje 7 min....
Nie da si? to jako? skr?ci? chocia? do 1 min ?? :D
A ots jest bardzo fajny, ale komenda np. /n golden armor 1 nie dzia?a....... Tylko /i 2160
GG 6668176 ;d
Pozdro:up:

elo all:P

Mam pobranego tego ots'a ale jak zalozyc konto na nim jezeli chce grac na nim sam bez neta? Prosze o pomoc bo to jest pierwszy ots sql ktorego pobralem wiec sie na tym nie znam:(

sry za ortografie:P

Pozdro\.../(^^)\.../

Czesc,
Wiedzmin2008, chcesz grac sam to w ip changerze ustaw ip na 127.0.0.1, w config.lua te? i graj. xd

Na razie nie bd ?ci?ga?.. Mam jakiego? syfa na kompie, kt?ry blokuje mi Menagera Zada?. Zaraz to naprawie, a potem skocze do kolegi po p?ytk? do Windowsa. Tak?e wol? nie ryzkowa?. Screeny bardzo kusz?. Ciekawe jak z silnikiem. Mi si? b?dzie ?adowa? d?ugo, bo mam s?aby komputer, no ale co zrobi? :p

Siemano ;))
Zrobi?em wszystko jak nale?y ale wyskakuje mi jaki? nietypowy b??d ;((
errorjzi.jpg

Czy kto? mi mo?e pom?c?
@up
8.4 ;))

Ostatnia edycja:

Witam!​

Ots jest bardzo fajny, ale komendy nie dzia?aj? tak jak powinny!

daj? 10/10
Pozdro Gream​

Witam!​
Ots jest bardzo fajny, ale komendy nie dzia?aj? tak jak powinny!
daj? 10/10
Pozdro Gream​
Nabijacz post?w... I jak komendy nie dzia?aj? tak jak powinny, to czego dajesz maksymaln? ocen??

#Topic: O.o Mapa ?adowa?a mi si? 43 minuty. Ale wiedzia?em, ?e tak b?dzie, bo mam s?abego kompa. Szczerze... Mnie si? tam nie podoba. Ju? za du?o jest OTS z real map?. Jednak jak s? ju? jakie? fajne, to zawsze maj? zryte podziemia, albo nie ma niekt?rych quest?w. Mnie si? ?rednio podoba akurat ten silnik, wi?c moja ocena to 6/10.

tak wszystko ladnie pieknie opisane ale gdy chce sciagnonc to pisze mi This file has been deleted for the following reason: too old. wiec pozdro

Jakby kto? m?g? to niech poda linka do tego silnika bo mam ochot? na ten silniczek ale nie mog? ?ci?gn?c. :P
Z g?ry dzi?ki wielkie za upload. GG 7110608 - jak co? to mi go wy?lijcie pod ten nr.:thx:

Edit:
Ju? nie trzeba. Znalaz?em linka. :)

Status
Zamknięty.
Do góry