• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Średni OTS z LiveBox TP

Our partners and their custom servers:

Ja mam problem w pierwszym punkcie.Gdy wchodze na 192.168.1.1 i wpisuje u?ytkownik i has?o "admin" wyskakuje mi to nast?pny raz,wpisuje zn?w i tak ci?gle.Po prostu nie moge sie zalogowa?,pr?bowa?em te? zalogowa? si? moimi passami,ale te? nie pomog?o :/

Ja mam problem w pierwszym punkcie.Gdy wchodze na 192.168.1.1 i wpisuje u?ytkownik i has?o "admin" wyskakuje mi to nast?pny raz,wpisuje zn?w i tak ci?gle.Po prostu nie moge sie zalogowa?,pr?bowa?em te? zalogowa? si? moimi passami,ale te? nie pomog?o :/

Wpisujesz z?e has?o.

Tomisss napisał:
czy w tej zaporze systemu trzeba zapisac :

np. "exare.webhop.org" czy wystarczy zwykle "exare"

wtf?
Przeczytaj uwa?nie ca?y poradnik.

6. Je?li odczuwasz potrzeb? AccMakera to musisz odblokowa? port "80",
Jak to zrobi?? - tak samo jak z portem "7171"
( Osobi?cie polecam jaki? inny np. 81 )
Tzn mam wchodzic na "1.Wchodzimy na stron? konfiguracyjn?
I tam mam robic port ? pomoz mi pliss pomoz pisz tutaj plis

Wczoraj postawi?em OTSa z tym poradnikiem . Na noc go wy??czy?em . I dzi? mam inne IP . To inne IP mam tylko w config.lua wpiasac ? Czy w Dyndns te? ?

a ja niewiem

a ja niewiem

ja niemam tego pliku "zapora systemu windows" wiec nieiwem co mam robic :( zrobilem domene no-ip i tez niechce dzialac :(:confused:wiec nieiwem co mam robic /kto wie???????/niech mi napisze bede wdzieczny moje gg 7841940 z g?ry dzi?kuje;)

Wpisuje 192.168.1.12 i wyskakuje mi to zeby sie zalogowac. mam neostrada_0dab i to mam wpisac? i jakie hasloczy to mam gdzies w umowie czy co?

mi to nie chodzi a zrobilem dokladnie jak pisze nawet kolega mi pomagal za drugim razem i dalej nic co mam robic plx help me

MI sie uda?o wszystko jest ok w config.lua trzeba wpisa? ip 83.....itd. I jak w??czasz silnik to w local ip pisze ci 192...itd. a w global ip pisze ci 83...itd. ty logujesz sie przez local a kolegom podajesz global. Umienie tak dzia?a.

Siema (NIE ZWRACAJCIE MI UWAGI NA MOJA PISOWANI BO SZYBKO PISZE I SIE TROChe myle ;P)ja mam live box na kablu Ethernet i mam taki problem ze gdy robie ots nawet ja sie niemoge zalogowac juz kiedys robilelm te porty TCP ale i tez mi mowiono zeby zrobic port UDP ale niewiedzilem o tej zaporze ;p teraz zamienilemlivebox na Modem i postawlem server mozna bylo grac lecz jak zrobilem format toi na MOEDEm sergver cos sie wali a jest taki blond ja sie moge zalogowac i gdzy chce dodac server na OTS server lsi pisze mi ze server jest OFFLINE i ze nie moge go dodac ale chodzraz mam wlonczone no-ipi server tez nekapuje vDk jak wiesz o co chodzi na pisz mi na GG :2287719 z g?ry dziex ............:confused::confused::confused::confused:

Back
Do góry Bottom