• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Średni OTS z LiveBox TP

Our partners and their custom servers:

Nie jak masz osiedl?wke to nie ma sie tak zrobi? musisz zrobi? no-ip. Tylko Ci co maj? livebox (neo). A tak wogule chodzi ten poradnik komu? ?

ACC maker

ACC maker

Ja mam problem z acc makerem . Mam acc maker by gesior jak co? . Nie wiem kt?re porty zmieni? na 8080 w konfiguracij czy w blokadzie prosze o pomoc. I co wpisa? dok?adnie i gdzie

Ostatnia edycja:
Problem

Problem

Ja Mam Gorszy Problem Zrobilem Wszystko Co Napisane W Poradniku Wylaczalem nawet zapore!! Itd. wszystko co moze blokowac. przekierowalem port 7171! ale nic to niedalo nadal nikto niemoze wejsc na moj server bledu niepopelnilem ! MAm Neostrade 512/kbs LiveboxTP Sagem3203

Elo wyt?umaczy mi kto? na gg tak powoli szystko pokoleji ? Napiszcie mi na gg 6629030...

Za pomoc dam reputka i Gm na serverze...

PS: Moge mie? server jak mam Livebox i mam neta przez Wi-Fi ?

Ostatnia edycja:
Odp: OTS z LiveBox TP

robie tak jak tu jest napisane nawet robilem to z no-ip ale nadal nikt sie ze mna nie moze polaczyc:/ co mam zrobic? lub co robie nie tak... w routerze mam porty udostepnione czyli 7171 i 80... mam zrobione konto na no-ip. adres wpisany w konfigu, no-ip wlaczone... i guzik raz polaczyl sie kolega i mial az nawet mozliwosc wyboru postaci ale po chwili go rozlaczylo... i od tamtej pory zupelnie nic... co jest nie tak?

Odp: OTS z LiveBox TP

Nie wiem co jest ?le zrobi?em wszystko tzn:
-Odblokowa?em porty 7171 UDP i TCP
-Odblokowa?em te? porty ACC Makera 80 UDP i TCP
-Odblokowa?em Porty UDP i TCP 7171 i 80 w Zaporze, jak zorientowa?em si? ze i tak nie dzia?a to wy??czy?em.
-w Confingu lua zmieni?em IP na moje zewn?trzne

Problem mam bo jak wchodze na localhosta a serwa mam w??czonego to si? pokazuje off line, kiedy? te? mia?em serwer, ale dzia?a? bez problemu, nie wiem czy co? ?le robie(w co w?tpi?) lecz moze kto? mnie skieruje

i jeszcze jedno czy to mo?liwe dlatego ?e mam Viste?

@UP psiqs
w Confingu acc makera wpisz adres no-ip (domene) ale w config.lua daj swoje ip zewnetrzne z whatsmyip, pamietaj o zmianie co 24h, powinno pom?c

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom