Par? ma?ych, ale wa?nych propozycji.

Status
Zamknięty.
Odp: Par? ma?ych, ale wa?nych propozycji.

Od pewnego czasu powstrzymywa?em si? od napisania posta w tym temacie.
Z ca?ym szacunkiem do Ognistego, jednak Faith przedstawi? dowody. Nie byle jakie, tylko mocne, twarde dowody, kt?re ci??ko b?dzie podwa?y?. Przez pewien czas uwa?a?em, ?e Deeboz jest w kadrze za to, kim jest. Jeden screen i 20 sekundowe nagranie wszystko zmieni?o. Spraw? trzeba wyja?ni?- albo wraz z u?ytkownikami, albo w kr?gach samej administracji. Ca?a sytuacja jest nawet ?mieszna, i streszcz? j? s?owami:
Stary, jaka pompa, kurwa!

@Down
Nawet urywki Forum Moderatorskiego s? ;*.
Dajcie jeszcze dowody na to. B?dzie ?miesznie.

Ostatnia edycja:

Od pewnego czasu powstrzymywa?em si? od napisania posta w tym temacie.
Z ca?ym szacunkiem do Ognistego, jednak Faith przedstawi? dowody. Nie byle jakie, tylko mocne, twarde dowody, kt?re ci??ko b?dzie podwa?y?. Przez pewien czas uwa?a?em, ?e Deeboz jest w kadrze za to, kim jest. Jeden screen i 20 sekundowe nagranie wszystko zmieni?o. Spraw? trzeba wyja?ni?- albo wraz z u?ytkownikami, albo w kr?gach samej administracji.
Skoro przekona?o Ci? 20 sekund to co powiesz na miliony godzin? Co do wyja?niania sprawy ju? by?a konferencja na temat nadu?ywania w?adzy, ale ja na niskim poziomie nie mia?em zamiaru dyskutowa? i ci?gle by?a zmiana tematu na Deeboza, a teraz uciekaj? przed tym tematem.
#topic
Wielcy kurwa VT admini znaj?cy si? na Ventrilo nawet nie potrafi? wy??czy? nagrywania w?asnego g?osu co najwy?ej tylko na kanale, ale jak nie potrafi si? ogarn?? uprawnie? os?b przesiaduj?cych na danym kanale to teraz zostanie si? zniszczonym! Nie potraficie si? przyzna? do b??d?w to b?d? t? batali? kontynuowa?, a? sko?cz? mi si? nagrania, a dobrze wiecie co m?wili?cie na Ventrilo przy mnie lub kim? innym. Nawet urywki Forum Moderatorskiego s? ;*.

PS.
Miki gadamy o Deebozie nie banuj nas plo?imy!<3. - to jest twoje w?a?nie nadu?ywanie w?adzy w sytuacjach niekorzystnych dla ciebie;(

Ostatnia edycja:

Spraw? trzeba wyja?ni?- albo wraz z u?ytkownikami, albo w kr?gach samej administracji.
Proponuj? zrobi? to w kr?gu administracji i nie wci?ga? w to u?ytkownik?w, z kt?rych zapewne i tak 80% nie ma poj?cia, co si? dzieje. To mog?oby tylko skomplikowa? spraw?. Poza tym wydaje mi si?, ?e ten temat zmierza w z?ym kierunku. Mia?a by? dyskusja - jak ju? kto? wcze?niej wspomnia? - o propozycjach Archiego, a m?wicie o Deebozie. Ale ok, nie moja broszka.
@Down
Mo?na zrobi? tak, ?e po ustaleniu powiadomi si? u?ytkownik?w, co zosta?o ustalone i jakie kroki podj?te. A spiskowcy? Tacy zawsze si? znajd?.

Ostatnia edycja:

Proponuj? zrobi? to w kr?gu administracji i nie wci?ga? w to u?ytkownik?w, z kt?rych zapewne i tak 80% nie ma poj?cia, co si? dzieje. To mog?oby tylko skomplikowa? spraw?. Poza tym wydaje mi si?, ?e ten temat zmierza w z?ym kierunku. Mia?a by? dyskusja - jak ju? kto? wcze?niej wspomnia? - o propozycjach Archiego, a m?wicie o Deebozie. Ale ok, nie moja broszka.
Tak, ?eby znowu by?y jakie? docieki co tam by?o ustalone i nie wyja?nione u?ytkownikom... Tak, ale to jest nawi?zanie do propozycji by zwalczy? korupcj?, a skoro temat dotyczy g??wnie Deeboza to chyba ten aspekt trzeba wyja?ni?, nie? =d

Mo?na zrobi? tak, ?e po ustaleniu powiadomi si? u?ytkownik?w, co zosta?o ustalone i jakie kroki podj?te. A spiskowcy? Tacy zawsze si? znajd?.
Kobieto my?l. Na takim czym? mo?na ustali?, ?e ufo s? w?r?d nas, a potem na poczekaniu wymy?li? co powiedzie? u?ytkownikom -.-' Jak si? co? ustala i docieka to razem, ka?dy mo?e b?dzie mie? co? wa?nego do powiedzenia...

@Always
Dajcie jeszcze dowody na to. B?dzie ?miesznie.
Na razie niech b?d? dwa dowody - kto wie mo?e p??niejsza sytuacja zmusi do ukazania dalszych dowod?w ;d

Ostatnia edycja:

Zauwa?, ?e ta sprawa nie jest kadra vs kadra tylko oskar?ycielami s? u?ytkownicy. Jak mo?na co? uzgadnia? bez oskar?yciela i ?wiadk?w. Sory, ale use brain:/ - to nie jest rozmowa przy kawie, wi?c jak masz zamiar wali? smuty to odpu??.

Oj ch?opaki, odk?d jeszcze ja siedzia?em na vt to ju? takie co? by?o.
Teraz wysz?o wszystko na Ognistego, wy nic z tego nie korzystali?cie za pewne ? No chyba by?o inaczej, ma?a k??tnia i ju? wszystko na Ognistego posz?o? Jak razem trzymali?cie to razem si? przyznajcie, a nie Ognistemu teraz ci?niecie.

Teraz wysz?o wszystko na Ognistego, wy nic z tego nie korzystali?cie za pewne ? No chyba by?o inaczej, ma?a k??tnia i ju? wszystko na Ognistego posz?o? Jak razem trzymali?cie to razem si? przyznajcie, a nie Ognistemu teraz ci?niecie.
Ty we? si? ogarnij je?li nie Ciebie sprawa dotyczy - nie wiesz nie pisz -.-' To nie my pisali?my listy po?egnalne jakie to forum i ?ycie jest z?e i, ?e si? tniemy z flaszk? w r?ku Oo Na vt jak by?e? to na par? sekund bo tyle Ognisty by? w stanie z Tob? wytrzyma? wi?c zamilcz i pisz kolejne listy xdd

Kurwa zanim mnie oskar?ysz o branie kasy od jakiego? dzieciaka daj jakie? sensowne dowody, to ?e wysy?a? Ognistemu sms'y na jakie? otsy, a Ognisty dawa? itemy ka?demu to nie znaczy, ?e ka?dy by? ?wiadomy tego sk?d ma kas?. Ile razy tam m?wi? ludziom od Osera, ?e zaraz b?dzie mie? sms'a za tyle i tyle od takiego dzieciaka. I w og?le kurwa po chuj wracasz zawsze jak jest co? o czym nie masz poj?cia wpierdalasz swoje nic niewarte 3 grosze. Id? napisa? list po?egnalny i upij si? w butelk? w w?dki w k?cie.
btw.
Popieraj?c Ognistego liczysz na jakie? przebaczenie i powr?t do kadry czy mo?e chcia?e? si? wy?ali?. My tu nie tylko oskar?amy Ognistego tylko par? innych os?b o branie w ?ap? i nadu?ywanie w?adzy dla nich w tym temacie to by?y ?arty, ale wystarczy sprawdzi? logi konta Deeboz'a i wszystko przybierze realn? form?.

Ostatnia edycja:

Mo?e dlatego, ?e Ognisty najbardziej broni? Deeboza jak by?, tylko po to, ?eby mu co? kupi?. Jak nie by?o Deeboza, to czasami gada? co? na niego. Nigdy nie chcieli?my od niego kasy, bo wida?, ?e by?, jest i b?dzie lizodupem. Poza tym s? dowody, do tego jakby by?o ma?o, to po?owa z vt, kt?rzy nie maj? dost?pu do FM'a to wiedz? wi?cej, ni? taki Jogi88. I nie bro? ju? tak Ognistego, ?eby si? od niego przyliza?, bo to, co teraz zrobi?e? jest ju? ?a?osne.

No pewno teraz najlepiej zgoni? wszystko na mnie chuje, Archi ty nie pierdol, ?e nie wiedzia?e? sk?d si? kasa na itemy bierze.
ja na forum nie chce wraca? do kadry, list owszem ja napisa?em bo ja jestem Em00 M4RtyNk4 i chuj mo?e ja tak lubi? ?
Teraz mi piszecie, ?e w?a?? w dup? Ognistemu, ale wy tego nie robili?cie ? (yhy)
Chuj Ognisty nie musi ze mn? rozmawia?, ale broni? go b?d?.
Faith, a ta st?wka od Deeboza co mia?a by? na VT to gdzie si? podzia?a i nie m?w, ?e nic takiego nie by?o bo si? tym chwali?e?.
Dobra panowie koniec konferencji narq.

Faith, a ta st?wka od Deeboza co mia?a by? na VT to gdzie si? podzia?a i nie m?w, ?e nic takiego nie by?o bo si? tym chwali?e?.
Vt si? op?aca?o samo przez te 7 miesi?cy, nie? Z tego 100z? 50z? posz?o na vt, a 50z? na CS'a do kt?rego i tak musia?em dop?aca? >.> Po raz kolejny nie u?ywasz m?zgu je?li go w og?le posiadasz sam nie wiem czemu Ci sie wyt?umaczy?em, ale chuj - ciesz si?.

No pewno teraz najlepiej zgoni? wszystko na mnie chuje, Archi ty nie pierdol, ?e nie wiedzia?e? sk?d si? kasa na itemy bierze.
ja na forum nie chce wraca? do kadry, list owszem ja napisa?em bo ja jestem Em00 M4RtyNk4 i chuj mo?e ja tak lubi? ?
Teraz mi piszecie, ?e w?a?? w dup? Ognistemu, ale wy tego nie robili?cie ? (yhy)
Kurwa wpierdalasz si? nawijasz co? i piszesz na koniec narq? Sory tak nie b?dzie 100z? posz?o chyba oczywiste na VT nie wiem masz problem z rozumowaniem? Wys?a? 100z? na vt to kasa by?a na VT nie na nic innego. Wiedzia?em sk?d s? itemy? Kurwa na 3/4 otsach z wami nie gra?em tylko s?ysza?em takie sytuacje, wi?c ogarnij si? cz?owieku. W?azi?em w dup? Ognistemu? Ooo stary nigdy nie liza?em i nie b?d? jak b?d? chcie? mie? kumpli to zdob?d? ich w taki spos?b w jaki wkr?ci?em si? na vt w ca?e towarzystwo, a nie jak nasz kochany Deebozek jeden sms = +1 do znajomych. Ciekawe czemu w og?le nic tutaj nie napisze nie pozwalaj? mu na to? Deeboz by si? szybciej wypali? ni? ja tego posta pisz?.

Pierdolisz, ?e si? golisz. Kasa na itemy si? bra?a tak?e od Ciebie, bo Ty wysy?a?e? tak samo na OTsy dla Ognistego, lecz mniejsze sumy od Deeboza. Podasz nam przyk?ad, kiedy w?azili?my? Bo jako? sobie tego kurwa nie przypominam, pewnie, kolejna bajka z Twojego emo ?ycia?

damy o Deebozie nie banuj nas plo?imy!<3. - to jest twoje w?a?nie nadu?ywanie w?adzy w sytuacjach niekorzystnych dla ciebie;(

Jednak si? pokusz? i dam. Nie po to siedzia?em na vt przez 2 godziny i napierdala?em o tym jak g?upi, ?eby? teraz tworzy? nowego flame wara. Witaj z kresk?.

@down
Bawi? si? w?adz? powiadasz. Czy aby nie pyta?em ka?dego na vt czy chce co? wyja?ni?? Nie mieli?cie do powiedzenia wtedy nic, to nie rozpoczynajcie od nowa wara, kt?ry pono? ju? by? zako?czony.

Ostatnia edycja:

@ Up
Prosz? Ci?. Rozpoczynamy? Archi napisa? temat, z propozycjami, a Wy od razu zacz?li?cie k??tnie, tak?e nie wiem o czym Ty gadasz. Mo?e zbanujesz tutaj wszystkich, bo przedstawiaj? twarde argumenty, a Ty, boisz si?, ?e zaraz mo?e wstawimy nagranie, jak wynosi?e?, opierdala?e? i kurwowa?e?? Czy u Ciebie kurwa, to przecinek, oznaki interpunkcji, kt?rej nikt Ci? tego nie nauczy?? Wed?ug mnie, global nie powinien tak si? zachowywa?, nawet na vt, wyka? odrobin? kultury.
Jednak si? pokusz? i dam. Nie po to siedzia?em na vt przez 2 godziny i napierdala?em o tym jak g?upi, ?eby? teraz tworzy? nowego flame wara. Witaj z kresk?.
Pff, wida?, ?e nie masz porz?dnych argument?w, dlatego dajesz bana. Teraz, to si? nazywa nadu?ywanie w?adzy. Mo?e i o tym gadali?my, ale skoro lubisz bawi? si? w?adz?, to niech tak b?dzie.

Ostatnia edycja:

Miku?, zbanowanie Faitha i Archimonde nie rozwi??e sprawy z Deebozem. Sam ch?tnie zobacz? dowody m?wi?ce o wynoszeniu informacji z forum moderatorskiego. Prosz? Was te? o ograniczenie wulgaryzm?w, bo a? ci??ko si? to czyta.

@down
Bawi? si? w?adz? powiadasz. Czy aby nie pyta?em ka?dego na vt czy chce co? wyja?ni?? Nie mieli?cie do powiedzenia wtedy nic, to nie rozpoczynajcie od nowa wara, kt?ry pono? ju? by? zako?czony.
Lol najwidoczniej nie musia?o mnie by? kiedy to m?wi?e? i straci?em ochot? rozmowy z tob? wtedy od momentu twojej pierwszej "kurwy". Super umiesz banowa?, ale uwierz mi, ?e to nic nie sko?czy zaraz b?dziesz mie? taki upload, ze poleci ca?e te wasze TRIO ?wi?te. Rozumiem, ?e prawda boli, ale nie pokazuj tego na forum znowu nadu?y?e? w?adzy co robi?e? wiele razy na VT nie musz? tu nic udowadnia?, bo dobrze wiesz co m?wisz i m?wi?e? miej odwag? mistrzu i si? przyznaj zanim upload p?jdzie. ;*
PS.
Tamta konferencja by?a na temat nadu?ywania w?adzy przez Ciebie i twoich kompan?w. Wy zacz?li?cie pieprzy? o Deebozie by zmieni? jak najszybciej temat i nikt cie nie zmusza? do siedzenia na VT przykro mi, ?e straci?e? te jak?e 2h ?ycia. Jak nie masz czasu na sprawy forum to zrezygnuj z rangi.

?ohoho, widz?, ?e zaistnia?a ?mieszna sytuacja. :P
Nast?pna osoba przeprowadzi?a pot??n? krucjat? przeciwko kadrze, i nast?pna osoba ponios?a "konsekwencje".
Dobra, Archi zbanowany, fajnie, mam to daleko w dupie, nawet go nie zna?em, ale fakt jest taki, ?e Miki nie mia? podstaw, aby go zbanowa?.

@Miki
Kurwa przecie? wida?, ?e bawisz si? pozycj? jak nie powiem kto. Zbanowa?e? Archiego, bo Ci? zdenerwowa?, nic wi?cej.

@Moderatorzy
Ogarnijcie si?. Wypowiadacie si?, a wi?kszo?? z Was si? opierdala. Nie m?wi? tu o Mikim, bo to global i dobrze wykonuje swoje obowi?zki (xdd), ale s? tacy co li?? dupsko "tym lepszym", ?eby do??czy? do "tych lepszych", a nast?pnie kozacz? kolorkiem i uwa?aj? si? za p?pki ?wiata.
My?licie, ?e macie najwy?szy iloraz inteligencji, uwa?acie si? za b?stwa, czy kurwa po prostu macie taki charakterek?
Proponuj? czyszczenie kadry z niekt?rych ?cierw, kt?re plugawi? forum i truj? ?ycie m. in. Mikiemu.
Ca?ej sytuacji z Globalami nie by?oby, gdyby nie moderatorzy (NIEKT?RZY).

Dobra id? z tego tematu, bo a? zalatuje ?enad?, m. in. z mojego posta, bo nie lubi? si? wy?ala? pro kadrowiczom. hah

Widz? ?e robi si? ostrze zamieszanie. Proponuj? by zamkn?? ten temat i rozstrzygn?? pomi?dzy kadr? i pokrzywdzonymi.

Widz? ?e robi si? ostrze zamieszanie. Proponuj? by zamkn?? ten temat i rozstrzygn?? pomi?dzy kadr? i pokrzywdzonymi.
by zmienili znowu temat w po?owie rozmowy? sory ale nie
#down
On nie ci?gnie ja j? ci?gn? dop?ki dobrowolnie si? nie przyznaj? lub strac? rangi. Sam nawet miki m?wi? na tej jak?e m?cz?cej 2 godzinnej konferencji, ?e mo?e zrezygnowa? z rangi jak to ka?dego zadowoli, a skoro jest bez winy to dlaczego powiedzia? taki tekst?
btw.
Miki zbanowa?e? mnie co? Pewnie Ci ul?y?o ? My?lisz, ?e jeste? wielki, ?e nie mog? Ci zagrozi?? Udowadniasz w oczach wszystkich, kt?rzy to czytaj? jaki cienki jeste? i jak si? zni?asz do poziomu hmm Deeboza twojego ziomka z Ventrilo. Szkoda, ?e Soruca Ci nie kupi? by?my sobie pograli.
62 - odpowiedzi 1.301 - odwiedzin
Dzi?ki wszystkim za wypowiedzenie si? na ten temat, a ty Miki przestudiuj alfabet, a potem u?ywaj trudnych s??w typu "Destruktywne zachowanie". Na FM'ie lub MFM znajdziesz temat o ostrze?eniach.
PS. Chcia?em kulturalnie to rozegra?, ale wy prowokujecie. Tymi waszymi warnami i banami.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry