Rey Mysterio
Advanced User
- Liczba reakcji
- 27
Tak jak w temacie.Razem z kumplem kt?rego nie ma na forum ale b?dzie, chcieli?my u?o?y? piosenk?.Mamy s?owa.Je?li co? si? nie podoba w s?owach to prosz? napisa?.Jeszcze rytmu nie mamy.Piosenka ma by? o Tibia.net.pl czyli w?a?nie tym forum.Je?li z?y dzia? to prosz? o przeniesienie do odpowiedniego bo nie wiedzia?em do ko?ca gdzie to napisa?.
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie, piszesz tutaj posty, pisze je nale?ycie, my?l co piszesz, mo?esz dosta? warna, nie b?dziesz szcz??liwy kiedy dostaniesz bana.
2.Na tibia.net.pl s? moderatorzy, na forum mili a na vencie jest gorzej, jestem tu codziennie ?ci?gam ci?gle pliki, edytuje mapy a cz??ciej silniki.Dzie? w dzie? tu siedz? na pobieralniach, widz? nowy post krasnolud?w kopalnia, wtedy odpisuje i oceniam na tr?j?, je?li si? podoba to edytuje...
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie...
S?owa:
1.Tibia.net.pl to jest forum wyjechane, tutaj znajdziesz du?o skrypt?w i mapy edytowane taaak, mi?dzy nami, jeste?my kolegami a na forum si? k??cimy ale to tylko czasami.Znajdziesz tu silniki i du?o wa??ce pliki, map edytory, monstery i zmory, ale to tylko pocz?tek zajrzyj na grafiki, tu znajdziesz sygnatury awatary i filmiki.Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie, piszesz tutaj posty, pisze je nale?ycie, my?l co piszesz, mo?esz dosta? warna, nie b?dziesz szcz??liwy kiedy dostaniesz bana.
2.Na tibia.net.pl s? moderatorzy, na forum mili a na vencie jest gorzej, jestem tu codziennie ?ci?gam ci?gle pliki, edytuje mapy a cz??ciej silniki.Dzie? w dzie? tu siedz? na pobieralniach, widz? nowy post krasnolud?w kopalnia, wtedy odpisuje i oceniam na tr?j?, je?li si? podoba to edytuje...
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie...