• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Piosenka o TNP

Status
Zamknięty.

Rey Mysterio

Advanced User
Liczba reakcji
27
Tak jak w temacie.Razem z kumplem kt?rego nie ma na forum ale b?dzie, chcieli?my u?o?y? piosenk?.Mamy s?owa.Je?li co? si? nie podoba w s?owach to prosz? napisa?.Jeszcze rytmu nie mamy.Piosenka ma by? o Tibia.net.pl czyli w?a?nie tym forum.Je?li z?y dzia? to prosz? o przeniesienie do odpowiedniego bo nie wiedzia?em do ko?ca gdzie to napisa?.
S?owa:​
1.Tibia.net.pl to jest forum wyjechane, tutaj znajdziesz du?o skrypt?w i mapy edytowane taaak, mi?dzy nami, jeste?my kolegami a na forum si? k??cimy ale to tylko czasami.Znajdziesz tu silniki i du?o wa??ce pliki, map edytory, monstery i zmory, ale to tylko pocz?tek zajrzyj na grafiki, tu znajdziesz sygnatury awatary i filmiki.
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie, piszesz tutaj posty, pisze je nale?ycie, my?l co piszesz, mo?esz dosta? warna, nie b?dziesz szcz??liwy kiedy dostaniesz bana.
2.Na tibia.net.pl s? moderatorzy, na forum mili a na vencie jest gorzej, jestem tu codziennie ?ci?gam ci?gle pliki, edytuje mapy a cz??ciej silniki.Dzie? w dzie? tu siedz? na pobieralniach, widz? nowy post krasnolud?w kopalnia, wtedy odpisuje i oceniam na tr?j?, je?li si? podoba to edytuje...
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie...

Odp: Piosenka o TNP

Ehh... lipna ta piosenka. Te teksty s? jako? dziwnie pouk?adane, je?li chcecie si? wzi?? za piosenk? o TNET'cie, to zr?bcie to raz, a porz?dnie.

No, piosenk? chcemy za?piewa? w sylwester.?eby nam si? nie nudzi?o ;D.Aha i dlatego pisa?em, ?e je?li s?owa si? nie podobaj? to napiszcie co i na jakie zmieni?.W og?le to nie mamy rytmu jeszcze.

@up
Proponuje rytmy takie jak w piosence o prawdziwym tibijczyku xd.

@Topic
Mi si? podoba ale tylko troszeczke :P 6/10 ch?tnie za?piewam sobie par? razy ale dajcie rytm xP.

Je?li co? si? nie podoba w s?owach to prosz? napisa?.

kk juz pisze ;s

S?owa:​
1.Tibia.net.pl to jest forum wyjechane, tutaj znajdziesz du?o skrypt?w i mapy edytowane taaak, mi?dzy nami, jeste?my kolegami a na forum si? k??cimy ale to tylko czasami.Znajdziesz tu silniki i du?o wa??ce pliki, map edytory, monstery i zmory, ale to tylko pocz?tek zajrzyj na grafiki, tu znajdziesz sygnatury awatary i filmiki.
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie, piszesz tutaj posty, pisze je nale?ycie, my?l co piszesz, mo?esz dosta? warna, nie b?dziesz szcz??liwy kiedy dostaniesz bana.
2.Na tibia.net.pl s? moderatorzy, na forum mili a na vencie jest gorzej, jestem tu codziennie ?ci?gam ci?gle pliki, edytuje mapy a cz??ciej silniki.Dzie? w dzie? tu siedz? na pobieralniach, widz? nowy post krasnolud?w kopalnia, wtedy odpisuje i oceniam na tr?j?, je?li si? podoba to edytuje...
Ref:Tibia.net.pl to jest nasze ?ycie...

Zanim to opublikowales trzeba bylo sie bardziej postarac i napisac cos z sensem a nie jakies pierdo?y na odpierdol.

Na tibia.net.pl s? moderatorzy, na forum mili a na vencie jest gorzej

omg xD. Napiszcie cos z sensem i bardziej do rymu ; )

Troch? lipna ta piosenka nie do rymu i s?owa troche nudne
taaak, mi?dzy nami, jeste?my kolegami a na forum si? k??cimy ale to tylko czasami

Tutaj nie pasuje s?owo "to" bo wtedy ca?a piosenka si? zmienia bo trzeba j? ?piewa? szybciej.

Muzyka-1/10
Rytm-1/10
Pomys?-3/10
S?owa-1/10

Szacun dla ciebie ch?opie, ja bym z czym? takim si? w Internecie ze wstydu spali?. Ale to moje
ma?oznacz?ce zdanie ;D. Moja ocenka to 2/10 pozdrawiam i ?ycz? lepszych pomys??w na przysz?o?? i weso?ych ?wi?t.

Ostatnia edycja:

No dobra.Czyli piosenka do kitu.I to jej nie za?piewali?my ale dzi?ki za ocen? Speedox2.Temat chyba do zamkni?cia jak s?dz?.Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry