-Tibia 7.60 PodlaskiOTS- Jedyny taki pod 7.6

Status
Zamknięty.
Odp: PodlaskiOTS- Jedyny taki pod 7.6

No od podstaw, czyli od zwyczajnego yourka :) , ale skrypty wgrywane s? przede wszystkim z g?ow? .

Refresh !! Troch?, dawno nie by?o nowych ss, a to dlatego ?e by?o tyle wolnego, i mia?em du?o pracy, i nie zagl?da?em do OTS.

Guild house na zach?d od Miasta, jeszcze niesko?czony planuje jeszcze podziemia, z osobnymi pokojami dla cz?onk?w gildii.
79735987.png

48300987.png

13725365.png

77934319.png

Nowe miasto :) o nazwie Paradise .
58521366.png

29100017.png

92695890.png

33956613.png

g10v.png
​

Refresh!
Magic Quest :) potrzebne 4 osoby.
Nagroda: soft boots, blue robe, blue helmet .
blue1m.png

blue2h.png

blue3a.png

blue4.png

Guild Castle
blue6.png

blue5.png
​

Refresh!!
Rozpoczynam prace nad POI Questem :)
poi1.png
​

Refresh!!
Doj?cie na expowisko z pustyni :)
ex1i.png

gu5m.png

Podziemia Guild Castle, z depo, trainerami, pokojami i oczywi?cie z tajemniczym NPC :p
gu1.png

gu2.png

gu3k.png
​

Cho? wsp??czesne wersje tibii s? o wiele wiele lepsze to i tak zagram na 7.6, czekam na start. Bardzo chcia?bym zagra? na "dawnych czasach", gdzie nie by?o u?ywania bot?w,hotkey?w(potiony) itp. To by?a prawdziwa tibia, teraz moim zdaniem jest jedna wielka kupa, tak zacytuj? zdanie kt?re cz?sto pada na serwerach "Kozak w necie, pizda w ?wiecie". Wracaj?c do wspomnie?, Akademicki OT, Mazurski OT to by?o co?...... Jeszcze raz napisz?, czekam, czekam, czekam.

Jak to niekt?rzy m?wi? Tibia 7.6 by?a, jest i b?dzie i nigdy nie upadnie.
Pami?tam stary czasy tego klienta, gdzie ciupa?o wtedy mn?stwo os?b, listy serwer?w by?y przepe?nione, ma?o os?b wtedy wiedzia?o co, stare ale jare acc makery itd.
Pierwszy serwer na kt?rym zagra?em by? RonOTS pod wersj? w?a?nie 7.6

@topic:
Co do wypowiedzi, kt?r? znalaz?em bodaj?e na 4 stronie.
ots bylby niesamowity, gdyby nie ten exp przerazajacy (w mojej opini powinnobyc 50~) nie myslisz na zmianie, wielu ludzi raczej mysli podobnie, oraz moglbys dodac jakies questy nie przez teleport...

Teraz takie serwery 7.6, gdzie jest do?wiadczenie 10, 20, 50 s? niegrywalne. Powodem tego jest, ?e teraz gimbaza, kt?ra napierdziela na 7.6 woli serwery, gdzie exp si?ga kilku czy nawet kilkunastu tysi?cy. To nie s? stare czasy, gdzie exp by? ma?y, grywa?o mn?stwo os?b.

Co mam rozumie? przez PACC System? Jak dobrze wiem to czysty yurek posiada wgrany premium system, kt?ry posiada lekkie b??dy. Je?li macie zamiar wprowadzi? inny, opiszcie go.

Anty za?miecanie depo, temple
Je?li posiadacie dobrego kodera to niech przegl?dnie ten kod, poniewa? sam go naprawia?em u siebie w silniku bo powodowa? crashe.

To chyba tyle mojej wypowiedzi.

Sam, czekam na zako?czenie prac nad serwerem, ogarniam mapk? sam wi?c troch? mi to zajmuje. Je?li chodzi o skrypty, to nie martwcie si? o nie, s? wgrywane przez Baabuska, i nie ma z nimi problemu bo silnik jest testowany, z ka?dym dodanym kodem ;) . Tak my?l?, jak sko?cz? wszystkie expowiska dla FACC, zrobi? beta testy, aby sprawdzi? samo expienie do progu reborna. Ale to og?osz? niebawem.

ciekawe tereny, zagra?bym na takim otsie, bo masakra teraz co robi? na realu i te systemy pvp ;/

REFRESH! Nowe skrypty :) (Raid system i losowanie)
raidh.png

losow.png
​

Refresh! Po d?ugiej przerwie, szko?a ogarni?ta i mo?na zabra? si? do pracy ;) ju? nied?ugo nowe screeny :D

Refresh !!! Przepraszam ?e dawno mnie nie by?o, ale w wakacje pracuj? i nie mam czasu na komputer i tworzenie mapy ;) Nowy quest 4 roomy ;)
f4z.png

v1a.bmp

heh mi si? te? bardzo podoba, je?eli tak samo podchodzicie do mapy jak i do silnika (tfs lub avesta) to bardzo elegancko sie zapowiada i jak odpalicie to napewno wbije zobacze, mo?e troszke pogram.

Ale.. ze wam sie chce robi? co? nowego na 7.6 -- strata czasu, marne zyski - tylko nie m?w ?e ots dla graczy bo wybuchne smiechem.

Ale.. ze wam sie chce robi? co? nowego na 7.6 -- strata czasu, marne zyski - tylko nie m?w ?e ots dla graczy bo wybuchne smiechem.

Serwer nie jest tworzony dla zysk?w, nie sprzedajemy GM dla nikogo ;) . Serwer powstaje wy??cznie dla graczy, poniewa? chcemy, aby tibia 7,6 nie zgin??a ;P

hahahaha to dowaliles, pewnie pacc i itemki beda do zdobycia w grze, a nie za kase?

hahahaha to dowaliles, pewnie pacc i itemki beda do zdobycia w grze, a nie za kase?

A jak my?lisz z czego ma si? ots utrzyma?? Romsterowi chodzi?o o to ?e nie jest nastawiony na du?e zyski tylko na graczy aby mogli si? dobrze bawi? u niego na ots. Chod? zysk jaki? musz? by? aby ots ca?y czas sta? na dedyku bo co z tego ?e b?dzie za darmo jak po miechu upadnie z braku funduszy.

ju? widze dedyka pod 7.6 :> mazurski nawet dedyka juz nie potrzebowalby i na vpsie by pociagnal chociaz nie wiem co oni tam maja :>

Co do dedyka, to nie wiem czy jest sens przep?acac, mo?na kupi? taniej VPS kt?ry poci?gnie 100 graczy.
Nie uwa?am ?e na serwer wbije naprawd? du?o os?b, ale 100 slot?w powinno wystarczy?, nied?ugo zaczynam robi? reklam? dla OTS . I mo?e uda si? ogarn?? to wszystko ;) A poza tym mam kilku partner?w kt?rzy ju? dorzucili do serwera ;)
Chcecie zobaczy? mapk? ? Piszcie na GG: 8156328

100 miejsc napewno wystarczy, jak przebijesz liczbe 30-40 graczy to bedzie juz ogromny sukces pod ta wersje tibi

Na poprzednich edycjach po tyle gra?o :0 , zobaczymy hehe.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry