Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o nazwie Paradise .
ots bylby niesamowity, gdyby nie ten exp przerazajacy (w mojej opini powinnobyc 50~) nie myslisz na zmianie, wielu ludzi raczej mysli podobnie, oraz moglbys dodac jakies questy nie przez teleport...
Co mam rozumie? przez PACC System? Jak dobrze wiem to czysty yurek posiada wgrany premium system, kt?ry posiada lekkie b??dy. Je?li macie zamiar wprowadzi? inny, opiszcie go.*PACC System
Je?li posiadacie dobrego kodera to niech przegl?dnie ten kod, poniewa? sam go naprawia?em u siebie w silniku bo powodowa? crashe.Anty za?miecanie depo, temple
. Tak my?l?, jak sko?cz? wszystkie expowiska dla FACC, zrobi? beta testy, aby sprawdzi? samo expienie do progu reborna. Ale to og?osz? niebawem.
Ale.. ze wam sie chce robi? co? nowego na 7.6 -- strata czasu, marne zyski - tylko nie m?w ?e ots dla graczy bo wybuchne smiechem.
. Serwer powstaje wy??cznie dla graczy, poniewa? chcemy, aby tibia 7,6 nie zgin??a ;Phahahaha to dowaliles, pewnie pacc i itemki beda do zdobycia w grze, a nie za kase?
A poza tym mam kilku partner?w kt?rzy ju? dorzucili do serwera