-Tibia 8.54 PokeDream - reaktywacja! 24/7, low exp rate

Status
Zamknięty.

jacktorn

User
Październik 21, 2010
Liczba reakcji
1
Zarejestruj si? a nie po?a?ujesz. Tylko dla wytrwa?ych!

Serwer istnieje od 6 grudnia 2013 r.. Przez naszego OTSa przewin??o si? ju? ponad 700 unikalnych kont. Administracja to czterej wieloletni kumple (?rednia wieku 21 lat - my?l?, ?e cz??? ludzi zwraca uwag? na takie szczeg??y). Shop jest ale powsta? tylko i wy??cznie na ?yczenie graczy. Jest to bardziej opcja dla leniwych, gdy? wszystko da si? u nas zdoby? bez wydawania kasy, wystarczy bra? udzia? w eventach. Utrzymanie serwera nic nas nie kosztuje wi?c nie liczymy na wp?aty. Nie ukrywam jednak, ?e zale?y nam na trzycyfrowej liczbie graczy online (milej robi si? eventy dla tylu ludzi;P)

Co mamy do zaoferowania?
- 4 pe?ne generacje pokemon?w + pojedyncze okazy z 5 gen + shiny
- system boostowania oraz aur dla odpowiednio zboostowanych pok?w
- system PVP, mo?liwo?? stoczenia walki 6x6 z innym graczem
- ?owienie, latanie, teleport, p?ywanie i jazda na Pokemonach
- system wyzywania NPC na walki Pokemon, liderzy sal (dodawani na bie??co by unikn?? bug?w)
- sms shop, z systemem diament?w, je?li admin jest online to do sfinalizowania transakcji nie potrzebny jest relog
- przyjemne respy, zar?wno dla nowych jak i starych wyjadaczy
- klany
- kamera oraz tv
- Strefa Safari pe?na rzadkich pok?w
- questy, taski - co kilka dni pojawiaj? si? nowe
- pomys?y graczy s? brane pod uwag? w pierwszej kolejno?ci, ?aden post na forum nie pozostanie bez odpowiedzi
- zminimalizowane ryzyko crashy, je?li takowe si? pojawi?, nasi dzielni administratorzy usuwaj? usterk?
- eventy, codziennie w godzinach wieczornych organizowane przez GM?w, a przez reszt? dnia przez zaufanych graczy
- dobrze zbalansowane i nie rozpikselowane Pokemony:)

Informacje dodatkowe:
- exp rate x3
- dost?pno?? 24/7. Serwer stoi na przeznaczonej do tego celu maszynie, w domu jednego z admin?w (nie na dedyku za 30 z?, kt?ry w rzeczywisto?ci jest jak?? n?dzn? wirtualk?)
- gwarancja, ?e po tygodniu gry nikt nie b?dzie biega? z milionowym levelem i plecakiem pe?nym legend
- strona na w?asnej domenie (aktualnie w przebudowie ale znajdziecie tam wszystko co potrzeba)
- limit graczy: aktualnie 50, jednak w nocy z 25 na 26 lutego, podczas przerwy technicznej i modyfikacji serwera, limit ten zwi?kszy si? co najmniej czterokrotnie.

Poprosi?em jednego z naszych graczy by zapyta? kilku przypadkowych os?b, co my?l? o naszym OTSie. Oto efekty jego pracy:
Rozmowa1
Rozmowa2

Mapa ?wiata Pokedream :
2j1rm1d.jpg

Odp: PokeDream - reaktywacja! 24/7, low exp rate

- 4 pe?ne generacje pokemon?w + pojedyncze okazy z 5 gen + shiny
- system boostowania oraz aur dla odpowiednio zboostowanych pok?w
- system PVP, mo?liwo?? stoczenia walki 6x6 z innym graczem
- ?owienie, latanie, teleport, p?ywanie i jazda na Pokemonach
- system wyzywania NPC na walki Pokemon, liderzy sal (dodawani na bie??co by unikn?? bug?w)
- sms shop, z systemem diament?w, je?li admin jest online to do sfinalizowania transakcji nie potrzebny jest relog
- przyjemne respy, zar?wno dla nowych jak i starych wyjadaczy
- klany
- kamera oraz tv
- Strefa Safari pe?na rzadkich pok?w
- questy, taski

Je?eli mam by? szczery to nie prezentujecie tu nic nowego, bez urazy oczywi?cie szanuje wasz? prac? oraz mam nadziej?, ?e osi?gniecie to co chcecie. Mnie jednak serwer do siebie nie przekonuje. Nie pokazali?cie nic ciekawego, a zapewne macie b??dy kt?re wyst?puj? na innych serwerach pokemon.
Licz?, ?e z czasem ogarniecie co? co b?dzie mo?na uzna? za "super nowe" i "wow" jednak do tego czasu nie widz? tu nic interesuj?cego.
Powodzenia :)
Pozdrawiam.

Dzi?kuj? za opini?:)

Prosz? zwr?ci? jednak uwag? na par? kwestii, kt?re z pewno?ci? wyr??niaj? nas na tle innych polskich poke-serwer?w:
1. Nie umieszczamy na mapie nic, je?li nie mamy stuprocentowej pewno?ci, ?e dzia?a to jak nale?y. W powy?szej prezentacji nie wypisywa?em wszystkiego co posiada nasz silnik, jedynie to co aktualnie mo?na zobaczy? na naszym OTSie. Jestem skrypterem i osobi?cie przejrza?em ka?d? linijk? kodu.
2. Gracze, kt?rzy twierdz?, ?e czasami event?w jest nawet za du?o - kolejny plus dla nas. Tym bardziej, ?e wy?ej napisa?em, ?e robimy to bezinteresownie, bo po prostu lubimy to robi?. Na pieni??ki nie liczymy. A je?li ju? si? co? pojawi to wszystko p?jdzie w rozw?j.
3. Atmosfera, kt?rej nie widzia?em nigdzie - a troch? gra?em tu i ?wdzie. Ludzie sobie pomagaj?, chat i forum t?tni? ?ycie. W godzinach szczytu ci??ko czasami ogarn?? co si? dzieje na chacie.

Z nowo?ci:
- Kr??? s?uchy, ?e w Cerulean i Vermilion na czas testowy, pojawili si? liderzy Sal - Misty i Surge!
- Nowy serwerek jest ju? u mnie. ?miga jak szalony:) Dzisiejszej nocy OTS b?dzie offline - b?dziemy si? prze??cza?:)

PS.: bardzo dzi?kuj? za ogromn? ilo?? zg?osze? maper?w, skrypter?w, eventor?w itd. Normaln? rzecz? jest, ?e nikt nie dostanie fuchy w ciemno. Zapraszamy do anga?owania si? w losy serwera i udzielania si? w grze. Jestem online przez wi?kszo?? dnia i gwarantuj?, ?e aktywni zostan? na pewno zauwa?eni i docenieni:)

Wbije przetestuje jak co dzia?a (cieszy mnie ze to nie jest kolejny ots z lv pok?w). Z zapowiedzi wygl?da obiecuj?c? .

Gra?em na starej edycji, serwer fajnie zrobiony. Polecam :)

Gram na tym serwerze od pocz?tku jego istnienia. Serwer si? dopiero rozwija, ale codziennie dodawane s? nowe zmiany, wi?c ci?gle co? si? dzieje. Du?ym plusem jest to, ?e nowo?ci nie s? dodawane hurtowo, ale wszystko jest dodawane, gdy wiadomo, ?e b?dzie dzia?a? tak jak powinno. Mam z?e do?wiadczenia z innych serwer?w, na kt?rych np nie da si? z?apa? pokemona gdy padnie pod drabin?, a admini od roku nie wiedz? jak to naprawi?. Tutaj b??dy s? naprawd? naprawiane, a nie chowane pod dywan i tuszowane nowymi updatami. Polecam ten serwer ;p

Wszed?em dzisiaj na chwilke z ciekawo?ci i ogolnie prezentuje si? OK. Jednak jak dla mnie troszke za ma?y exp rate. Tak czy inaczej- ?ycz? sukces?w.

POZDRAWIAM!

Zgodnie z zapowiedziami, par? godzin temu zako?czyli?my przenoszenie gry na nowy serwer. Od tej pory jeste?my w stanie pomie?ci? 250 graczy jednocze?nie!

Zapraszamy do rejestracji;)

Mi?o nam poinformowa?, ?e serwer zyskuje na popularno?ci, co mo?na potwierdzi? wczorajszym rekordem graczy online.

Zach?camy do obserwowania naszych stastystyk.

Kto jeszcze nie pozna? klimatu PokeDream, proszony jest o nadrobienie zaleg?o?ci;)

Chcia?bym wyprostowa? pewne oszczerstwa rzucone w Nasz? stron? w temacie za?o?onym bodaj?e przez jednego z graczy tutaj http://tibia.net.pl/threads/566365-PokeDream

@Roy4lz Zanim zaczniesz sobie gdzie? nabija? posty zastan?w si? kilka razy co chcesz napisa?. Naucz si? przy okazji czyta? ze zrozumieniem. Nie ma tam nic o tym, ?e grafiki s? autorskie. Nikt nie posiada takowych. Wszystkie grafiki wysz?y od brazoli. Silnik co? tam co? tam by ?wirus? Nie wiem kto to nawet. Silnik nasz jest po??czeniem 2 surowych brazylijskich silnik?w mega pobugowanych. Nim wyszed? na testy sp?dzili?my nad nim dziesi?tki godzin. Serv jest ci?gle doskonalony. Nie przynosi zysk?w atm jest nawet dop?acany z kieszeni Jacktorna i Ruvreeta. Jest to projekt z zami?owania. Poszanuj czasem czyj?? prac?. Gratuluj? nowego trofeum Swagota roku. Dotatkowo post zg?oszony za u?ycie wulgaryzmu. Od ekipy i graczy PD wielka par?wka w Twego g?dyla. :)

Zapomnieli?cie napisa? ?e pacc jest p?atny . . .

@up
Shop jest ale powsta? tylko i wy??cznie na ?yczenie graczy. Jest to bardziej opcja dla leniwych, gdy? wszystko da si? u nas zdoby? bez wydawania kasy, wystarczy bra? udzia? w eventach.

Ponadto, mi?o mi Was poinformowa?, ?e dzisiaj na ?wiat?o dzienne wysz?a wersja 1.1 naszego clienta:)
Dodali?my prawie 1000 nowych sprit?w. U?yjemy ich do stworzenia w najbli?szych dniach kilku Addon Quest?w oraz niespotykanego w takiej postaci na innych serwerach, systemu JAJEK Pokemon!

Jak chcecie bawic sie w low rate to trzeba miec GRACZY (wow macie 5-6)
Ale serio... Kazdy kto lubi sie bawic w low rate gra na PXG

Serwer ma potencja? gra si? do?? przyjemnie jedynie szkoda ze jest ma?o graczy(ale to tylko dlatego ze ich niski exp odstrasza). Wi?kszo?? woli si? bawi? na serwerach z high exp ale tam nie ma ju? takiej zabawy zdob?dziesz poki i lv w par? dni i koniec(taka zabawa ju? mi si? przejad?a). Dlatego zach?cam graczy do gry na serwerze, nie zniech?cajcie si? najci??szy jest start p??niej ju? sama przyjemno?? :D

P.S. Co do PxG bra?em tam do?? d?ugi czas i obecnie ju? zbytnio nie ma co tam robi?. Nie m?wi?c o stronniczo?ci administracji.

Fishing w nowej - zbalansowanej ods?onie!

Zapraszamy:)

Srednio i to PDA odstrasza..

Dzi?kuj? za opini?:)

Komentuj?cych prosz? o bardziej rozbudowane i uargumentowane opinie.

Dodajcie mo?e wyspy? Te kt?re wyst?puj? w 2 i 3 generacji.. R?wnie? chcia?bym zobaczy? ulepszon? map?, lub zrobion? przez siebie na bazie gameboyowej wersji.. Nie obrazi?bym si? na nowe rodzaje pokeballi..

Zr?bcie porz?dniejsz? reklam?, restart , i serwer na skal? nie tylko Polski..

Puma i jego poke-evo najwiekszy kicz na ktorym mialem szanse zagrac, co do serwera jezeli ktos chce grac w serwery low exp niech lepiej zmieni serwer, bo po tylu reaktywacjach nie ma sensu tracic czasu

Na chwil? obecn? dodajemy jeszcze kilka ulepsze? do obecnej mapy. W ostatnich dniach pojawi?o si? kilka nowych wysepek - questowych, np. w stylu tibijskiego Annihilatora. Dodanie porz?dnego rejonu to proces bardzo czasoch?onny lecz oczywi?cie nieunikniony. Mi?dzy innymi w tym celu zamie?ci?em w?tek w dziale Zespo?y - KLIK!.

Naobiecywa?em graczom aktualizacji i teraz musz? dotrzyma? s?owa;)

PS.: Poke-evo jest jakie jest ale tutaj prosz? rozmawia? o PokeDream:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry