-Tibia 8.54 PokeDream

Status
Zamknięty.

zalplzal

Active User
Listopad 21, 2009
Liczba reakcji
0
Witam chcia?bym wam przedstawi? serwer PokeDream. Jest to druga edycja.

Czemu ten serwer?:
  • Jest on nowy i masz szanse by? w top
  • Naprawd? mi?a administracja
  • b??dy naprawiane po zg?oszeniu
  • Bardzo ma?y exp
  • Brak lvl pok?w co powoduje, ?e nie ka?dy ma dobre poki
  • Serwer bez crash ( by?y mo?e 2 crashe ale od razu by? online, serwer Uptime: 105h 4m bez crashu!! )

Wady :​
  • ma?o os?b gra dlatego pisze o nim
  • chwilowo brak lider?w sal
  • nadal staraj? ustawi? dobry, ma?y, przyjemny exp

Par? Fotek :
out.php

out.php

out.php

out.php

WSZYSTKIE UMIEJ?TNO?CI TYPU : RIDE, SURF, FLASH, TELEPORT, FLY, ITP DZIA?AJ? NIE POKAZA?EM ICH PONIEWA? NIE MAM LVL ODPOWIEDNIEGO NA POKA Z TYMI UMIEJ?TNO?CIAMI LUB PO PROSTU NIE MAM POKA, KT?RY TO POTRAFI :)

Pytania co do serwera kierowa? pod tym postem na pewno odpowiem ;)

Czemu nikt nie komentuje nawet nie krytykuje?

Odp: PokeDream

Takich serwer?w jest xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i jeszcze wiecej na kazdym to samo postaraj sie o co? co bedzie zacheca?o do gry.

to nie m?j serwer, ja go tylko reklamuje wiem, ?e to niczym si? nie r??ni ale ten serwer ma mo?e nieca?y miesi?c i zarazie b??dy naprawiaj?. Mog? zagwarantowa?, ?e b?dzie fajnie si? gra?o bo gra?em w pierwsz? wersje

sekunda i strona pada..

nic nie pada, mo?e sms shop robi? bo czekali na potwierdzenie tranzakcji

Takich serwer?w jest xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i jeszcze wiecej na kazdym to samo postaraj sie o co? co bedzie zacheca?o do gry.

Musze Ci? zmartwi?... Jest to jeden z lepszych serwer?w - jedynym minusem jest brak ludzi. O g?ow? bij? Tw?j serwer gdzie pokemony nie wykraczaj? za 3 generacje (dodaj?c, ?e na forum napisa?e? cytuj? "Pasja min??a, teraz serwer stoi tylko dla pieni?dzy" - Tak wiem, ?e Puma = Ashba )

@Topic Serwer genialny, szybko si? rozwija. Mam nadziej?, ?e administracja postara si? o reklam? :)

7llao.jpg

Admin leci w chuja, zmieni? grafiki na te z PxG i pierdoli, ?e to jego.

Je?eli dobrze widz? po screenach, to jest to zwyk?y silnik Poke Destiny, kt?ry przerobi? ?wirus.

no chyba nie, nie psize ?e ot jego tylko ?e zmieni?

PUMA=ASHBA zebym to ja jeszcze na w?asnym otsie gra? to juz pora?ka....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry