Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@up
Ja widze u nich wi?cej ni? u ciebie tam to s? tylko systemy .
Napewno team przerwie prace, by nakr?ci? dla jakiego? "koob'a", co nikt go nie zna i w og?le jest nie wa?ny na tym forum, filmik z systemem latania, a potem dla wszystkich innych, kt?rzy sobie tego za?ycz?, po tym jak zobaczyli ?e cz?onek dru?yny nakr?ci? pierwszy bezsensowny filmik, a to jak bij? pokemony, albo jak wygl?daj?. Zastan?w si?, czego ty chcesz, ca?y team pracuje, by jak najszybciej sko?czy? ten projekt, a takie jakie? "koob'y" op??ni? ca?? prace.Ja widze tylko kilka SS i dlugi opis. 3 raz prosze o pokaz systemu latania, wszystkie jakie widzialem to byly fejki. Jakos nikt sie nie spieszy, zeby mi odpowiedziec, ale Wam sie SSy podobaja.. Gz.

@koob
A ty jeste? dumny ,?e zrobi?e? co? co ka?dy kto cho? troche si? na tym zna zrobi? i ?

@koob
No i co cz?owieku g?upio Ci ? Zrobi? filmik narazie tylko latanie ale m?wi ,?e b?dzie wi?cej wi?c oni maj? o du?o wi?cej od was i sie nie sprzeczaj . Ja w waszym widze tylko te systemy .