-Inne Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

w ko?cu si? doczekali?my !
dzisiaj planowany jest start serwera ;D
oczywi?cie to na razie Alpha ;D
z niecierpliwo?ci? czekam jak i wy na podanie dok?adnej godziny startu ;D
na forum jest napisane ?e oko?o godziny 12 tak?e zapraszam wszystkich serdecznie ;)

Nie wiesz to nie pisz...
Start servera jest op??niony i b?dzie 9 maja :/

Witam i przynosz? z?e wiadomo?ci doszed? ten dzie? na kt?ry liczy?em i ja 25 kwietnia lecz jak widz? to mog? powiedzie? jedno start servera ulegnie op??nienia :( nie wiemy o ile poniewa? prace d??? ku uko?czeniu wi?c dla pewno?ci przesun? dat? o 2 tygodnie :( b?dzie to 9 maj ale mam nadziej? ?e do d?ugiego week?du si? wyrobimy czyli do 1 maja :) bardzo przepraszam wszystkich kt?rzy wierzyli w start na dzie? dzisiejszy :(

czy jest mo?liwo?? do??czenia do teamu?
ch?tnie zostan? mapperem/grafikiem od baner?w button?w etc/pomys?odawc?/supporterem/tutorem/pocz?tkuj?cym webmasterem
je?li tak to prosz? o kontakt na pw/gg
btw
?wietna zapowied?, d?ugo czeka?em na prawdziwy polski serwer pokemon a nie to browskie ....

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
t?umaczenie :
Przekroczono limit przepustowo?ci
Serwer jest czasowo niezdolny do s?u?by z uwagi na ??danie w?a?ciciela serwisu osi?gni?cia jego limit transferu. Spr?buj ponownie p??niej.

Chyba troch? s?aby serwer kupili forum :P

@down
a kiedy b?dzie forum ju? online?

Ostatnia edycja:

no przykro mi nie mia?em zbyt du?o kasy na server wirtualny dla forum kupi?em taki na jaki mnie by?o sta? mamy 3 gb na miesi?c wi?c nie jest to wcale ma?o lecz mielismy filmiki na stronie i jak 100 os?b je pu?ci?o to nie dziwie si? ?e tak szybko uciek? nam z czasem wirtualny server zmienimy lecz na razie nie posiadam takiej kwoty ?eby to zap?aci?

hm jest jakie? tymczasowe forum, gdzie mozna si? dowiedzie? o post?pach w pracy itp ?
Notka moderatorska:
Prosz? czyta? wypowiedzi poprzednik?w

Prosz? przyjrze? si? mojej wypowiedzi

Ostatnia edycja:

Witam.Jak widze piszesz o braku pieni?dzy na serwer.Interesuje Ci?,powiedzmy,inwestor? finansowanie serwera/serwer?w w zamian za % z dochod?w?
gg 9261310

PS: oczywiste ?e nie wydasz mi plik?w.Je?li jeste? zainteresowany - podaj mi numer telefonu.Mam troche kasy do zainwestowania a Tw?j projekt rokuje du?e nadzieje :) Potrzeba porz?dnego dedyka bo duu?o ludzi b?dzie chcia?o gra? :)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:

nie nie posiadamy tymczasowego forum ale z dniem 1 maja zn?w forum b?dzie dzia?a?

Fabianku prosimy daj nowy filmik ^.^ chcemy zobaczy? co nowego zrobi?e? :hah:lol

oficjalna data to dalej 9 maj, bo s?ysza?em ze jak dobrze p?jdzie to sie do d?ugiego weekendu uwiniecie ?

Fabian m?g?by? podawa? tutaj info na temat stary z dnia na dzie? ; ]]]
xd
Bo nudy a tak bym sobie na polskim pokemon ots pogra? xd
pOzdRo!!

yOOO, tutaj Ziemniak (na forum maniac bylem z 3 razy xd, gdyz pozniej kare dostalem na kompa :D, ale z tego co mi mowi?a moja kolezanka to duzo sie nie dzialo ;D, a teraz ten blad ;D)... Pisz? ten post z pewn? pro?b? :D je?li dalej bd ten b??d to daj zna? tutaj ok?? :D

forum online, zapraszam wszystkich.

widz? mo?e si? podoba? ... mam nadzieje ze ten serwer nie padnie po kilku dniach i b?dzie mo?na na nim si? bawi? i bawi? .. moja ocenka 8/10 !

Bardzo mi si? podoba OTS ;]
Mam nadziej? ?e wypali jak nale?y i jak najszybciej bo mam ochot? zagra? na POLSKIM POTS
a nie na BR'u....

?adnie! Super zapowied?. przyci?gacie ludzi, mam nadziej?, ?e projekt wypali.
Dobrze opisane jest wszystko. ?adnie grafiki, super skrypty. Fajna mapka ;D
Byle tak dalej.

Pozdrawiam 96Danio96

Ostatnia edycja:

A czy wiadomo, kiedy wystartuje server?

A czy wiadomo, kiedy wystartuje server?
Je?li by? dok?adnie przeanalizowa? temat to wiedzia?by? kiedy serwer startuje..
Planowany start z tego co wiem zosta? prze?o?ony na 9 maja tak?e zosta?o kilka dni ...
wi?c je?li piszesz jakiego? posta przedtem przeanalizuj dok?adnie temat...
Fabian....
Czy m?g?by? opisa? jakie? newsy zwi?zane z serwerem ?
Gdy? od bardzo dawna nie napisa?e? nic ..
Czy?by serwer upad? ? Projekt pow?drowa? do kosza ?

Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czy na pewno serwer ma jutro wystartowa?, czy jednak jeszcze jaka? zmiana terminu?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry