-Inne Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Status
Zamknięty.
Je?eli Pokemony maj? lvle to zagram tu ;-)
A o kt?rej godzinie wystartuje?

Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Wystartuje miedzy 9-10 Jutro :)

A czy b?dzie jaki? limit kont? Bo co je?li nie b?dzie mnie jutro mi?dzy 9-10, a bardzo chcia?bym pogra? ;)

A czy b?dzie jaki? limit kont? Bo co je?li nie b?dzie mnie jutro mi?dzy 9-10, a bardzo chcia?bym pogra? ;)

Ilo?? kont jest nieograniczona(?) lecz max ilo?? graczy online to 45.

tak dzisiaj startuje serwer ..
ilo?? slot?w to 45 MAX
ilo?? k?t nieograniczona ....
start mi?dzy 9-10 ...

ps. tak! pokemony maj? sw?j poziom

@UP
No jak chu* tylko 45 os?b online to b?d? non stop kolejki ...

Noo w ko?cu server zaraz wystartuje ju? si? nie mog? doczeka? xdd,
mam nadzieje ?e znowu nie prze?o?? daty startu xdd

Juz jest miedzy 9-10 a dalej dupa <placze> Mam nadzieje ze wystartuje bardzo niedlugasnie bo chcialem pograc ^^

P.S Malo osob zauwazylo ile godzin ciezkiej pracy w to w wlozyliscie. Dlatego gratuluje tak udanego servera oraz wytrwalosci.

@UP
No jest po mi?dzy 9-10 ale r?wnie dobrze mo?e wystartowa? o 9.59 xdd
Ja te? mam nadzieje ?e wystartuje ale zniech?ca mnie to ?e max player 45(non stop kolejki)

Godzina 10. A ots dalej nie ma, czyzby przelozyli termin <a niech tylko sproboja...>
A moze jeszcze uruchomia? Ktoz to wie...

Nie wiem czy ots w??czony ale klienta mo?na ?ci?gn?? i mo?na za?o?y? konto wystarczy wej?? na forum i tam wszystko jest ;D

mam problem nie mog? w??czy? klienta bo wyskakuje mi b??d ?e nie mam msvcr100.dll :confused: czy wieci jak sobie z tym poradzi??

ale gdzie to wklei? mam (windowsa 7)?

Wklejasz to do folderu z gr?..

Ten ots jest super , ale s? straszne lagi :(

No chyba serwer nie wypali? z startem :/ Kiedy nast?pny start? chyba ?e ju? sko?czyli?cie z tym serwerem??

Ots dzia?a ale mog? tylko wbi? "vipowie" ja w nich niby by?em ale ludzie tacy s? po 5 minutach zmieniaj? zdanie nie wiem chyba jednak b?d? gra? na br.

Torro

Edit: Tak mo?e ots powsta? ale dla innych co chc? stawi? taki serw to taka pomoc ma?a r?bcie go z g?ow? bo ten ots by? zrobiony na szybko i admin nie wie co robi.

@up powt?rka z przekroczenie i na pocz?tek czerwca b?dzie forum dla VIP'?w / Tester?w jest specjalne forum ?eby zg?asza? b??dy.

Ludzie ... nie rozumiecie, ?e s? teraz prowadzone zamkni?te alpha testy ? Serwer by? dost?pny dla wszystkich ale zrobi?o si? takie zamieszanie, ?e nie dziwi? si? Fabianowi, ?e zrobi? ograniczenie graczy i tylko vipowie mog? wej??.

My?l?, ?e alpha testy b?d? trwa?y oko?o 3-5 dni, a p??niej zrobi beta dla wszystich (ale jeszcze z ograniczon? liczb? graczy bodaj?e 45).

Wi?c apeluj? o spok?j i wyrozumia?o?? .

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry