-Inne Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Kurde ... b?dzie on-line, jak znajd? wszystkie b??dy, kt?re s? odpowiedzialne za crashe. Nie wiemy kiedy to nast?pi.

Witam chcialbym powiedziec ze to saa oszusci!! Szukalem se otsa na otsliscie i znalazlem POKEMON ''CZYTAJ OPIS 87.101.77.168'' otwieram to a tam:

wiec napisalem do goscia na gg i mi odpisal o to ss z rozmowy

Uwazam ze ktos wzial ip pokemonow i wstawil na otsliste .

Ostatnia edycja:

A masz pewno?? ?e to Fabian by???

To nie by? Fabian, sk?d wiem? Bo wiem. Widzisz, ka?dy robi co? by na ludzkiej g?upocie zarobi?. Wystarczy spojrze?, ?e kod jest pod ots'a jakiego?, ?eby w sms shopie co? kupi?. Druga sprawa, po co by mu by? kod ? Skoro kase zbiera na ots'a to kodem chyba nic nie zdzia?a nie ? Je?li si? myl? popraw mnie. Skopiowa? Acc-markera i stron? forum, ubogi opis napisa? to nie problem, 15 g?ra 30 sekund roboty. To tyle na ten temat. Dzi?kuj?, dobranoc.

kiedy online fabian napisz cos..

Ale Fabian musi cos z tym zrobic bo to nie moze bys ze ktos wzial ip pokemonow i se kase trzepie na czyjejs robocie

Fabian, mnie prosz? vipom w PMO?

No, to ju? nie Fabiana wina, ?e 'nooby' przepraszam, ale to prawda, nabieraj? si? na takie chwyty, a p??niej pisz? takie teksty 'oszusty etc.' Je?li b?dzie wiadomo, kiedy b?dzie online to napisze, takie posty typu 'napisz plss' nic nie zdzia?aj?. Pewno codziennie co? naprawiaj?, robi?, staraj? si? by?cie grali na serverze, kt?ry postoi troch?, a nie, ?e pu?ci teraz i co 2 minuty crashe. Musi by? wszystko na ostatni guzik.

witam dawno nie pisa?em bo nie mog?em z przyczyn osobistych na dzie? dzisiejszy poprawili?my mn?stwo crashy ale wyst?puj? nadal wi?c trzeba jeszcze poczeka? dodajemy lider?w sal ;). to co by?o tam up to nie by?em ja ... je?li kto? daje swoje gg i chce od was kase nie nabierajcie si? !! je?li b?dzie ju? jaka? forma p?atno?ci to znajdzie to si? na forum !!
dzi? lub jutro otworzymy forum poniewa? zmienimy szate graficzn? ca?kowicie to tyle co mog? napisa? ;)

Czekam na oficjalny start bo mam ju? dosy? tych brazoli. I mam wielk? nadziej? ?e OTS przebije PO BR!!

Jutro lub w dniu b?dziemy mogli gra? w gry?

no i nadal testy dla vip :(
czy doczekamy si? odpalenia serwera dla wszystkich ?
bez crashy bez ogranicze? ?
powiedzcie nam ca?? prawd? co i jak jest a nie zwodzicie nas :(
podajcie konkretna dat? ... wtedy poczekamy a wy doko?czycie wszystko na tip top i tylko odpalicie serwer i b?dzie wszystko okey a nie ?e zaraz b?dzie off i zn?w vip tylko i tylko b?dzie z gry ....

YY... bez ogranicze?, to pozdro ci ?ycze
Jutro lub w dniu b?dziemy mogli gra? w gry? on chyba napisa? start forum ??
no i nadal testy dla vip
czy doczekamy si? odpalenia serwera dla wszystkich ?
bez crashy bez ogranicze? ?
powiedzcie nam ca?? prawd? co i jak jest a nie zwodzicie nas
podajcie konkretna dat? ... wtedy poczekamy a wy doko?czycie wszystko na tip top i tylko odpalicie serwer i b?dzie wszystko okey a nie ?e zaraz b?dzie off i zn?w vip tylko i tylko b?dzie z gry ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ju? niemog? si? doczekac bo mam dosy? tego PO z br
a i mam pytanie czy pacc bendzie za sms jesli tak to bende gral

Naprawd? nie?le to wygl?da.
Mam na dziej? ?e jak najszybciej b?dzie czynny Ots!!!
Nie mog? si? doczeka?.

dzisiaj daj? wam newsa napisanego przez Arkam Shadow poniewa? dzi? jeszcze pisa? nie mo?e

Witam, pewnie niekt?rzy z was chc? wiedzie? kiedy w ko?cu start Open Serwera.
Wi?c aby was uspokoi?, i aby?cie nie my?leli ?e projekt upad? dam wam kilka informacji.
Co zosta?o do uko?czenia, aby Server by? gotowy do dzia?ania na du?a liczb? os?b?
:

• Wyregulowanie atak?w wszystkich pokemon
• Doko?czenie Ice Isle (Wyspy Lodowej)
• Dodanie resp?w na wszystkich zak?tkach mapy oraz NPC
• Kilka mniejszych ale tak?e wa?nych skrypt?w
• Wyeliminowanie ju? i tak nie wielkiej liczby crashy
• Doko?czenie questow
• Og?lne poprawki dotycz?ce npc/map

Wiecie wi?c ju? co zosta?o do naprawienie, ale zapewne ciekawi was te? co ju? mamy gotowe:

• 98% Pokemon?w
• 90% Loot
• Ataki Pokemon
• Wi?kszy kawa?ek mapki
• R??ne systemy kt?re poznacie w grze
• Wiele typ?w balli (Nest/Quick/Safari etc.)
• Troche quest?w
• Respy w kilku miastach oraz ich okolicach
• Oraz inne, raczej nie spotykane gdzie indziej nowo?ci kt?re tak?e poznacie w grze.

My?l? ?e to pomo?e wi?kszo?ci was zrozumie? , ?e start Open Serwera nie jest dok?adnie znany, bo nie mo?emy dok?adnie obliczy? kiedy wszystko sko?czymy. Z post?pami b?d? informowa? was na bie??co.

Dzi?kuj? i Pozdrawiam:
Arkam („Trener”;)

tak?e zosta?o otwarte forum szata graficzna zosta?a zmieniona

zosta?a wyznaczona osoba do pisania newsow w tym temacie jak i u nas na forum jest ni?

Arkam Shadow

Please give me a tester! I wish to play very much this remarkable game with the friend and to help you and game! To search for mistakes and to speak you! I in fact was already випом and have found some mistakes please!

I playing 10+hours!
My freind GeForce!
Please!
My account nubmer tilinn2

Pare Nowo?ci:
-Dodany System Statystyk
-System Cooking
-Zmiana wygl?du klienta
-Poprawki w loot pokemonow
-Poprawki w atk pokemonow

Nowo?ci z Forum:
-Zakonczony nab?r na moderator?w
-Zako?czony nab?r na Tester?w

@Down: Fabian banished you :)

Ostatnia edycja:

FABIAN HELP ME!DARIO BANISHED ME!FUCKING DARIO!
DARIO DONT HAVE 65lvl in game and dont have post moderator in pokemononline.com.br!
Please help me!
My account nubmer tilinn2!
Help please!
Zosta?e? wyrzucony z tego forum
Skontaktuj si? z webmasterem lub administratorem forum je?eli chcesz wyja?ni? t? sytuacj?.

Witam.
W ostatnim czasie na SB mo?emy spotka? si? z wr?cz nachalnym Spamem i pytaniami kiedy start, i co ju? mamy. Wi?c uspokoj? was m?wi?c , i pokazuj?c ss z nowo?ci na naszym serwerze.

Postanowi?em zrobi? ma?y rozpis co dodli?my i na cztym to polega. A wi?c tak:

1. System Statystyk - Polega na zdobywaniu umiej?tno?ci, wyr??nia nas to bardzo od innych serwer?w. Aby wywo?a? okienko statystyk naciskamy [Ctrl+J]. A tutaj ma?e zdj?cie owego systemu:
2nbxgnt.jpg

2. System Rowerowy - Unikalny i nigdzie nie spotykany system jazdy na rowerze. Nie b?dzie on dost?pny dla ka?dego. Owszem, Free user te? b?dzie m?g? za?wiadczy? tego przywileju jakim b?dzie jazda na rowerze. Jednak aby go zdoby?, oprucz wymaganej liczby pieni?dzy b?dzie musia? zda? test na karte rowerow?.
A tutaj ss karty rowerowej:
13zprmf.jpg

Oraz Screen Jazdy:
20tpi4w.jpg

3. System Wedkarstwa - Innowacyjny system, kt?ry nie b?dzie polega? na ci?g?ym i nudnym ?owieniu jedn? w?dk? i bicia Fishingu. Aby mie? przywilej w?dkowania trzeba b?dzie zdoby? upowa?nienie zwane 'Kart? W?dkarsk?'. Mo?liwych do zdobycia b?dzie kilka w?dek, ka?da z nich bedzie ?owi?a lepsze pokemony. Do u?ywania ich b?dzie wymagany odpowiedni Fishing, i cierpliwo??. Tutaj ma?y ss karty w?dkarskiej:
2di3bq8.jpg

4. System Health-Poke - Polega on na tym , ?e w lewym g?rnym rogu ekranu wida? b?dzie miniaturki pokemon?w kt?re ma si? przy sobie, oraz % HP jakie obecnie posiadaj?. Nie pomylisz si? ju? wi?cej na expie wyci?gaj?c z?ego pokemona kt?ry ma ma?o HP. To absolutna nowo?? i udogodnienie dla naszych przysz?ych graczy.
Ma?y Screen na kt?rym wida? opisany system :
ipujwj.jpg

5. Ma?a zmiana w systeme teleportacj:
Aby si? teleportowa?, trzeba b?dzie wyj?? zdolnego do tego pokemona oraz nacisn?? [CTRL+T]

Dzi?kuj? i Pozdrawiam:
Arkam {Trener}

Status
Zamknięty.
Back
Do góry