Odp: Pokemon Online By Faron Team !
HAHAHAHAHAHAHA
Oj Arturek znowu mnie doprowadzi?e? do ataku ?miechu.... (Advent Child)
Rozmowa z 12 latkiem? Jak mam ci wyt?umaczy? pajacu (inaczej nie da si? nazwa? takiego cz?owieka) nie masz racji m?wi?c o kradzie?y i o noob teamie?
I nie oceniaj moich umiej?tno?ci bo ich nie znasz widzia?e? tylko jeden m?j ots kt?ry by? przerobiony

ale jak chcesz mo?emy si? zmierzy? kto zrobi lepszy server ;s
Teraz do ludzi kt?rych jego post zniech?ci? do projektu PO
Jest to cz?owiek kt?ry Hmm... potrafi wiele a zarazem nic...
Posiada? mas? projekt?w kt?re mu nie wysz?y... w sumie mi te? nie najlepiej si? powodzi?o ale czy od razu wy?ywam si? z zazdro?ci? Ma ch?opak 16 lat mo?e 17 (jak ja) a wyzywa mnie na GG od dziecka tylko dlatego ?e wy?mia?em jego wypowiedz w kt?rej o?wiadcza mi ?e zna pascala perfect oraz c++ na zaawansowanym poziome o.0 a jeszcze jakie? 2 miesiaki temu szuka? programisty 0.o no to panowie co? jest nie tak, bo nikt mi nie wm?wi ?e mo?na nauczy? si? takich j?zyk?w a? do takiego poziomu w 2 miesi?ce, poza tym widzia?em co potrafi i z czystym sumieniem mog? oceni? jego prac? jako skryptera na 3 a grafika na 4- !
Ch?opak za du?o nagra? si? w CS i siada mu psychika ;< nad czym ubolewam bo kiedy? gdy by? normalny i nie zwi?kszy?o si? jego EGO to mo?na by?o z nim normalnie pogada?...
Twierdzi ?e nie radzimy sobie na PO BR i nic nie osi?gneli?my?
Wbi?em 50 lvl, lecz popada?em kilka razy i zako?czy?em gr? na 47 LvL, pan posiada 30+ i twierdzi ?e ja nic nie osi?gn??em? mia?em takie rzeczy oraz pokemony o kt?rych mu si? nie ?ni?o... ale mniejsza o to.
M?wisz o rasistowskim nastawieniu do BR? Hmm... przedstawi? ci teraz sytuacj? w kt?rej rozmawia?em z koleg? na game-chacie po polsku a tu jeden z Brazoli napisa? Fucking PL, dali?my se siana z pajacem a tu nagle zaczyna nas wyzywa? po polsku przy pomocy translatora o.0 2 sytuacja to gdy pisze do tutora po ANG (nie znam go perfekt bo mam niemiecki w szkole, ale umiem si? dogada? bez ?adnych trudno?ci - a wi?c nie masz prawa nikogo os?dza? ?e nie zna ANG bo sam go mo?esz nie zna?)a ten napisa? po ang tylko jedno zdanie, a mianowicie to ?e mam pisa? do niego po BR albo spada?, no to chyba co? nie tak 0.o i my jeste?my rasistami tak? Jak tak bardzo kochasz nar?d niedorob?w nie znaj?cych ang to si? tam przeprowad? o?e? z brazylijsk? kobiet? i b?d? Happy....
Nie gram ju? poniewa? mnie dobija ta sytuacja z brazylijskimi graczami, a raczej dzie?mi bo raczej nastolatek brazylijski by chodzi? do szko?y a nie siedzia? non topper na servie... Po za tym to oni s? rasistami wobec nas... ale jeste? jeszcze noobem grasz kilka dni i g?wno wiesz o tej grze tylko zaciesz ryja graj?c w ni?...
?w no-life (non topper na GG i gra tylko w CS i pokemony...)wy?ywa si? teraz na projekcie przez to ?e powiedzia?em mu s?owa prawdy, a mianowicie to ?e nie umie zrobi? takiego serwera bo nie umie i to dlatego nas krytykuj? i ?al mu dup? ?ciska z zazdro?ci... ale no c?? nie mo?na mie? tego mu za z?e poniewa? ka?dy cz?owiek chce wiele rzeczy kt?rych nie mo?e lub nie jest w stanie mie? ;<
M?wisz o kradzie?y Grafik oraz pomys??w...
Tu powiem w prost - PIERDOLNIJ SI? W CZO?O I UL?YJ ?WIATU...
Jaka kradzie? system?w?! Pokemon ots bez systemu latania, p?ywania, je?d?enia, ?apania pokemon?w czy sterowania nimi to tak jak Dragon Ball ots bez systemu transformacji, wi?c o czym ty w og?le pajacu gadasz, wiem ?e ten argument starcza osobom w pe?ni sprawnym umys?owo ale mimo to systemy z PO PL s? robione w taki spos?b aby r??ni?y si? jak tylko si? da od tych z PO BR...
Grafiki?
Grafiki nie s? ich lecz Nintendo kt?re mo?na znale?? nie na jednej stronie ze spritami na kt?rych dana osoba je udost?pni?a, a co za tym idzie S? DO U?YTKU KA?DEGO !!!
Tyle ode mnie, wi?c je?eli masz ochot? oczernia? czyj?? prac? to najpierw j? doce? i por?wnaj do swojej...
@Up
Jak kto? si? zna na rzeczy to mo?na bez problemu, a ?e akurat ty nie umiesz to znaczy ?e kto? nie umie?
My?l zanim co? napiszesz, a poza tym zobaczysz na betkach...
P.S radz? popracowa? ze s?ownikiem ni? gra? w Tibi?...