Pokemon Online By Faron Team !

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Online By Faron Team !

Tego nie wiem bo jej nie wiedzia?em, lecz Faron zapewnia? mnie ?e nie b?dzie mniejsza ni? ta na PO BR

A je?li chodzi o pokemony, w jaki spos?b bd awansowa?y na wyzszy poziom.?

b?d? mia?y taki sam lvl jak ich trener czyli ty...

Czyli mam 20 lvl postaci? i mam Rattat?. I ona wtedy awansuj?na Ratatice .?

Jestem za projektem, jezeli bylaby potrzeba moge pomoc po czesci w tworzeniu npc oraz www. Glownie grafika www, okno klienta, oraz zarzadzanie strona. Php nie jest mi obce.

@Up
To id? robi? jakiego? noobowskiego serwa.

Pokemon Online PL to zwyk?y OTS z kradzionymi pomys?ami od brazylijczyk?w robiony przez ludzi, kt?rym na PO nie wysz?o i nie potrafili si? odnale?? na serwerze gdy? ich angielski ograniczony jest do : 'items plx ? Pl ? fuck u' . Serwer jest robiony przez dzieci po 13 lat albo przez ludzi, kt?rzy rzucili / nie uko?czyli szko?y i maj? dysleksje ( kto? chce to jej nie ma, wystarczy si? stara? - wiem po kumplu z rl ).

Powiem wam tak : Jeste?cie rasistami i tyle. Brazylia to taki kraj jak ka?dy inny. Macie problemy do brazylijczyk?w ? Dlaczego ? Nie lubicie ich bo nie rozumiecie prawda ? Nauczcie si? portugalskiego. Brazylijczycy s? z gruntu przyja?nie nastawieni dop?ki kto? nie zacznie spamowa? po Polsku na GC itd. Ok 25 % z nich nawet potrafi prowadzi? konwersacj? w j?zyku angielskim wi?c ?atwo si? dogada?. Polak?w nie lubi? tylko brazylijscy tibijczycy - maniacy gdy? z powodu naszych problem?w rasistowskich byli przez naszych rodak?w zabijani i wyzywani.

Je?li robicie serwer na bazie takiego anime z kt?rym ju? jeden serwer jest, zr?bcie to innowacyjnie, a nie ?ci?gaj?c :
- system latania
- startery
- wygl?d stronki
- system p?ywania
- wygl?d pokemon?w ( mo?na zrobi? swoje... nie pieprzcie mi g?upot, ?e kupa roboty tylko je?li nie potraficie albo wam si? nie chce to nie zrobicie tego i tyle wi?c co do gadania : Taki m?dry sam zr?b, to nawet si? nie zabierajcie, bo je?li robicie serwer to r?bcie go inaczej ni? ju? jest inny )
- wygl?d trener?w ( Adamex pisa?, ?e "porzycz? z PO" - kradzie? i plagiaty )
- nazwa PACCa

Du?o jeszcze wymienia?. Nie doro?li?cie jeszcze czy jak ? Wida?, ?e robi? to dzieci. Po konwersacji z Adamexem (17 lat) wynios?em tyle, co po rozmowie z 12 latkiem wi?c sorka. Pisa? do mnie jakby potrafi? sam zrobi? takie serwery jak PO, NS, LoS, DBL, a z tego co pami?tam / wiem / podejrzewam to potrafi przerobi? jaki? serwer i to dennie.

Grajcie w PO. Poka?cie, ?e potraficie. Co wam da satysfakcja z gry na serwerze z samymi polaczkami, dzie?mi na poziomie 13 latk?w, z GMem, kt?ry dla kumpli rozda na start xxx PACCa i inne rarytasy ? Grajcie w Pokemon Online, Sta?cie si? Elit? i poka?cie, ?e potraficie by? Kim?, a by? mo?e to zamiast Asha, w Pallet b?d? innym twoim "rodzimym" mie?cie postanie pomnik z twoim nickiem ? Co wam da z?apanie bulbasaura na polaczkowatym OTSie je?li GM rozda po 10 lepszych dla swoich kumpli, albo ?apanie jego b?dzie dziecinnie proste ?

Chcesz gra? ? Nie czekaj ! Napisz do mnie, a wyja?ni? ci wszystko co chcesz o PO wiedzie?. Chcesz do??czy? do naszej ekipy ? Nie czekaj ! Serwer Gold. Mamy Polsk? Ekip? i nie noobowskie lvle. Poza tym jeste?my ogarni?ci i cz?sto robimy r??ne eventy. Chcesz co? wiedzie? : gg 17529577 - Nie liczy si? lvl, licz? si? umiej?tno?ci i ch?ci. Poka? co potrafisz !

#UP
Tu si? mylisz panie kolego. Sorki ?e si? tak wyra?? ale te wielkie PO zamiast robi? w?asne porz?dne grafiki pod k?tem ala tibia, poprostu ukradli grafiki z gameboya i si? ciesz? i my?l? ?e s? fajni-,-
OTS PO nie przypad? mi do gustu mo?e dlatego ?e nie lubi? pokomon?w.

Mam nadzieje ?e testy b?d? w styczniu ju?. I b?de m?g? pogra? na polskim serwerze. Jak by?cie potrzebowali lekkiej pomocy w lua to spr?buje pom?c.

@Aragornkk

Nie przypadl do gustu pewnie dlatego ze trudno sie expi ^^ uwiez wbilbys z 30 level mowil bys i naczej sam zrezygnowalem na 15 lvl bo dennie sie expilo wrocilem wbilem 30+ i teraz sie zaczela gra ...

Wedlug mnie ten ots nie wypali poprostu nie wieze ze w miesiac mozna tyle zrobic .

HAHAHAHAHAHAHA

Oj Arturek znowu mnie doprowadzi?e? do ataku ?miechu.... (Advent Child)
Rozmowa z 12 latkiem? Jak mam ci wyt?umaczy? pajacu (inaczej nie da si? nazwa? takiego cz?owieka) nie masz racji m?wi?c o kradzie?y i o noob teamie?
I nie oceniaj moich umiej?tno?ci bo ich nie znasz widzia?e? tylko jeden m?j ots kt?ry by? przerobiony ;) ale jak chcesz mo?emy si? zmierzy? kto zrobi lepszy server ;s

Teraz do ludzi kt?rych jego post zniech?ci? do projektu PO
Jest to cz?owiek kt?ry Hmm... potrafi wiele a zarazem nic...
Posiada? mas? projekt?w kt?re mu nie wysz?y... w sumie mi te? nie najlepiej si? powodzi?o ale czy od razu wy?ywam si? z zazdro?ci? Ma ch?opak 16 lat mo?e 17 (jak ja) a wyzywa mnie na GG od dziecka tylko dlatego ?e wy?mia?em jego wypowiedz w kt?rej o?wiadcza mi ?e zna pascala perfect oraz c++ na zaawansowanym poziome o.0 a jeszcze jakie? 2 miesiaki temu szuka? programisty 0.o no to panowie co? jest nie tak, bo nikt mi nie wm?wi ?e mo?na nauczy? si? takich j?zyk?w a? do takiego poziomu w 2 miesi?ce, poza tym widzia?em co potrafi i z czystym sumieniem mog? oceni? jego prac? jako skryptera na 3 a grafika na 4- !

Ch?opak za du?o nagra? si? w CS i siada mu psychika ;< nad czym ubolewam bo kiedy? gdy by? normalny i nie zwi?kszy?o si? jego EGO to mo?na by?o z nim normalnie pogada?...

Twierdzi ?e nie radzimy sobie na PO BR i nic nie osi?gneli?my?
Wbi?em 50 lvl, lecz popada?em kilka razy i zako?czy?em gr? na 47 LvL, pan posiada 30+ i twierdzi ?e ja nic nie osi?gn??em? mia?em takie rzeczy oraz pokemony o kt?rych mu si? nie ?ni?o... ale mniejsza o to.

M?wisz o rasistowskim nastawieniu do BR? Hmm... przedstawi? ci teraz sytuacj? w kt?rej rozmawia?em z koleg? na game-chacie po polsku a tu jeden z Brazoli napisa? Fucking PL, dali?my se siana z pajacem a tu nagle zaczyna nas wyzywa? po polsku przy pomocy translatora o.0 2 sytuacja to gdy pisze do tutora po ANG (nie znam go perfekt bo mam niemiecki w szkole, ale umiem si? dogada? bez ?adnych trudno?ci - a wi?c nie masz prawa nikogo os?dza? ?e nie zna ANG bo sam go mo?esz nie zna?)a ten napisa? po ang tylko jedno zdanie, a mianowicie to ?e mam pisa? do niego po BR albo spada?, no to chyba co? nie tak 0.o i my jeste?my rasistami tak? Jak tak bardzo kochasz nar?d niedorob?w nie znaj?cych ang to si? tam przeprowad? o?e? z brazylijsk? kobiet? i b?d? Happy....

Nie gram ju? poniewa? mnie dobija ta sytuacja z brazylijskimi graczami, a raczej dzie?mi bo raczej nastolatek brazylijski by chodzi? do szko?y a nie siedzia? non topper na servie... Po za tym to oni s? rasistami wobec nas... ale jeste? jeszcze noobem grasz kilka dni i g?wno wiesz o tej grze tylko zaciesz ryja graj?c w ni?...

?w no-life (non topper na GG i gra tylko w CS i pokemony...)wy?ywa si? teraz na projekcie przez to ?e powiedzia?em mu s?owa prawdy, a mianowicie to ?e nie umie zrobi? takiego serwera bo nie umie i to dlatego nas krytykuj? i ?al mu dup? ?ciska z zazdro?ci... ale no c?? nie mo?na mie? tego mu za z?e poniewa? ka?dy cz?owiek chce wiele rzeczy kt?rych nie mo?e lub nie jest w stanie mie? ;<

M?wisz o kradzie?y Grafik oraz pomys??w...
Tu powiem w prost - PIERDOLNIJ SI? W CZO?O I UL?YJ ?WIATU...
Jaka kradzie? system?w?! Pokemon ots bez systemu latania, p?ywania, je?d?enia, ?apania pokemon?w czy sterowania nimi to tak jak Dragon Ball ots bez systemu transformacji, wi?c o czym ty w og?le pajacu gadasz, wiem ?e ten argument starcza osobom w pe?ni sprawnym umys?owo ale mimo to systemy z PO PL s? robione w taki spos?b aby r??ni?y si? jak tylko si? da od tych z PO BR...

Grafiki?
Grafiki nie s? ich lecz Nintendo kt?re mo?na znale?? nie na jednej stronie ze spritami na kt?rych dana osoba je udost?pni?a, a co za tym idzie S? DO U?YTKU KA?DEGO !!!

Tyle ode mnie, wi?c je?eli masz ochot? oczernia? czyj?? prac? to najpierw j? doce? i por?wnaj do swojej...

@Up
Jak kto? si? zna na rzeczy to mo?na bez problemu, a ?e akurat ty nie umiesz to znaczy ?e kto? nie umie?
My?l zanim co? napiszesz, a poza tym zobaczysz na betkach...

P.S radz? popracowa? ze s?ownikiem ni? gra? w Tibi?...

Ostatnia edycja:

Ty sie pierdolnij w leb . Dlaczego akurat teraz robisz ten server zazrdoscisz im ,ze taki maja ? Dlaczego nie wpadles na ten pomysl wczesniej tylko teraz i wszytsko zgapiles od nich ? Moze zrob cos innego geniuszu a nie na odwal wszystko to co oni maja .

Sko?cz dzieciaku niedorobiony ... przeszkadza ci to tak bardzo?
To si? utop ;) ?a?osny jeste? nie masz argument?w i ju? po kim? jedziesz? Robisz z siebie po?miewisko...

@Kuraudo14
Ja mam na Goldzie Chara 17 Lv bez Dacc czy jak kto woli Pacc. Poki mam w miare s?abe nick FonikPL jakby co. Wiesz troche jednak zbyt ostro chyba naskoczy?e? na nich ale to twoja opinia.
@Topic
Z ch?ci? zobacze mo?e troche pogram ale na pewno nie porzuce PO bo tam kolega gra 30 lv i fajnie jest :P Troche popiszemy troche poexpimy :d
Edit
Pisa? kto? ?e 20 grudnia my?le ?e raczej do 1 stycznia bedzie to trwa? :/
Pierwszy Post by? 15-11-09 teraz jest 09-12-09 a gdzie? by?o napisane (chyba editn?? to kto?) ?e ma by? to zrobione do 5 Grudnia :/

Ostatnia edycja:

Serwer rusza tak jak jest zaplanowane 20 grudnia ! W t? niedziel? tj 13.12 zaczynamy Zamkni?te Beta Testy ;]

Prawda jest taka, ?e to b?dzie jeden wielki GNIOT robiony przez dzieciarnie, co takiego nam przedstawili?cie no kurwa co? te sprity sci?gni?te, kt?re robi si? 10 minut?,a mo?e kilka opis?w czego to nie bedzie,a gdzie fakty, gdzie screeny, gdzie COKOLWIEK?

WNOSZE o zamkni?cie tematu, tak jak admini robi? to w wielu tematach gdy nie ma odpowiedniej ilosci informacji.

@Drenn
Czemu beta testy zamkni?te :< Ka?dy kto odwiedza ten w?tek i widzi to teraz jest pewnie lekko wkurzony XD Bo czekamy prawie 1 miech a tylko beta testy s? i to zamkni?te :<
@Topic
Mo?e by? przeczyta? ca?y w?tek i zauwa?y? ?e Faraona (chyba) nie ma a maj? w?asne forum i tam w?asne rysunki i projekty wymy?laj? -.- Poza tym czemu twierdzisz ?e bedzie to gniot ? Jeszcze nawet nie w??czyli serwa i GNIOT ? To je?li nie jeste? dzieciarni? sam to zr?b ots nie GNIOTA. Zauwa? ?e oni po?wi?caj? sw?j czas ?eby co? zrobi? a ty tylko krytykujesz. Czy tak trudno doceni? ?e w tym kraju komu? co? sie chce zrobi? ? -.-

By zaspokoi? ciekawo?? ciekawskich :) i tych kt?rzy nie potrzebnie wzniecaj? k??tnie na temat Ots'a, pozwoli?em skopiowa? sobie wiadomo?? Farona z forum PO (my?l? ?e nie b?dzie mia? mi to za z?e)
Witam !
Dzis skonczylismy w 100 % prace nad skryptami.
Spelle i mapa sa w trakcie robienia.
Zostalo tylko dokonczenie mapy, dokonczenie spelli i questow i mozemy ruszac !
Pozdrawiam Faron !
I z tego by wynika?o ?e ots na pewno ruszy 20 grudnia (tak jak wy?ej m?wi? Drenn) ale oczywi?cie w Beta wersji.
Je?li zn?w ma kto? zamiar wznieca? bez sensowne k??tnie niech lepiej pierw zajrzy na forum
!!!!Pokemon Online OTS!!!!

Ostatnia edycja:

Niewypal. Dzisiaj mial byc open beta a dopiero zaczal sie closed beta =.=

Z niecierpliwo?ci? czekam na ots .. Eh mial by? tydzie? temu ale nie wida? dalej ;/ Mam nadzieje ?e to co masz w opisach na gg to prawda i ?e Beta Testy Done :)
Mam nadzieje ze ots niedlugo ujrzy swiatlo dzienne :)
Powodzenia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry