Pokemon Online By Faron Team !

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Online By Faron Team !

tak na moje 64x64 to jest wlasnie 1 sqm ale pewny nie jestem... w ostatecznosci i tak rozumiem ze beda podobnich rozmiarow co na br?

tak na moje 64x64 to jest wlasnie 1 sqm ale pewny nie jestem... w ostatecznosci i tak rozumiem ze beda podobnich rozmiarow co na br?
64x64 zajmuje oko?o 4 sqm wi?c tu masz pokazane grafy 32x32 co okropnie to wygl?da od kiedy chalizard jest wielko?? pikachu nie no dla mnie jest to masakra jak??

szkoda jeszcze ze beda wszystkie generacje bo kiedy bylem w wieku zajmowania sie pokemonami byla pierwsza edycja a na nastepne juz wyroslem :P wiec w ogole nie wiem o co kaman w nowszych :D

Napisa?em ?e zostan? powi?kszone to tylko pocz?tkowa grafika ! -.-

ostatnie pytanie bo spam robie... ile ludzi juz pracuje nad projektem?

Ludzi jest 11 tak ?e, jest dobrze :)

btw zauwazylem ze lapanie pokemonow na tym br moze byc client side... na lagu ball sie robi czerwony... choc mozliwe ze przy uzyciu juz wiadomo ze sie nie zlapie wiec moge sie mylic jesli jednak nie to to jest do hackniecia :O wiec moze ktos kto sie zna to obczai zeby takiego bledu tutaj nie bylo bo jak mam racje to br juz to pohackowaly :P i tutaj moglo by sie to powtorzyc

prawdopodobnie sie myle i ta 2 opcja jest bardziej prawdopodobna :P

edit: fajnie by bylo gdybyscie zrobili online tv tak jak na br :P
http://pokemononline.wikia.com/wiki/Pokémons - fajnie ze identyczne grafiki macie jak na tej stronie :o legendarnych rowniez tutaj nie ma :o

Ostatnia edycja:

Jak ju? mi wiadomo na pocz?tek powstanie 3 serwery po 350 slot?w ka?dy, na pocz?tek to chyba wystarczy ;]

Fantastycznie sie zapowiada ;) Ch?tnie zagram.. A czy b?dzie mo?liwo?? z?apania pokemon?w legendarnych? i czy wgl one b?d?? ;)

Jak mi wiadomo to b?d? =]

@Faraon
kiedy b?d? m?g? ju? robi? t? mapk??

No ?adnie zrobione, na pewno zajrz? na serwer :)

http://img231.imageshack.us/i/ashy.png/To praca by Kuraudo14
^^
Posta? Ash

-------------------------------

buildingssheet7dv.png

Tu macie domki i inne zrobione by me w 1=]

Ostatnia edycja:

a to b?dzie tibia tak jak w brazylijskim:confused:

Te grafiki te? dodane b?d? do klienta ?:confused:

Szczerze?
Co? czuje, ?e to jest przereklamowane. Zeby by?y 3 servery po 350 slot?w musicie KUPE kasy zabulic w granicach hmm 3 tysiecy miesiecznie|? Wiec k?amstwo nr 1, nr 2. jak narazie dajecie tylko sprity obrazk?w, ktore mo?na robic w 5 m,in,

Szczerze?
Co? czuje, ?e to jest przereklamowane. Zeby by?y 3 servery po 350 slot?w musicie KUPE kasy zabulic w granicach hmm 3 tysiecy miesiecznie|?

Wida? kur** ze sie laik znalaz? i sie wogole nie zna na serwerach i pieprzy trzy po trzy, mapa Kanto zajmuje z 5 mb max, na 1 dedyku daloby sie odpalic 3 ?wiaty, sam z reszta mia?em sponsora gdy wystartowalem z swoim projektem TeraniaRpg i da? mi od razu komputer 2x3.0 ghz 8gb ram i siedzia? na linuxie lecz jest to mapa 70 mb , a w sprawie sponsora to napewno go znajda ale ?rodki na serwer te? powinni mie? od?ozone i oczywi?cie osobe od zabezpiecze? ;] inaczej lipa.

Licze ze serwer wypali ,

Pozdrawiam Kregox ;]

Szczerze?
Co? czuje, ?e to jest przereklamowane. Zeby by?y 3 servery po 350 slot?w musicie KUPE kasy zabulic w granicach hmm 3 tysiecy miesiecznie|? Wiec k?amstwo nr 1, nr 2. jak narazie dajecie tylko sprity obrazk?w, ktore mo?na robic w 5 m,in,

Nr.1
w granicach hmm 3 tysiecy miesiecznie|?
normalnie spad?em z krzes?a haha My?lisz ?e podejmowali by si? projektu kt?ry kosztuje 3 tys. :) no chyba ?e m?wisz 3 tys. groszy to jeszcze ;) (dobrze ?e postawi?e? znak
oznacza?o by to ?e si? pytasz :P )

Nr.2
jak narazie dajecie tylko sprity obrazk?w, ktore mo?na robic w 5 m,in,
z tego co si? orientuj? to t? grafike co tu pokazali jest to jakis % tego co zrobili :) Po za tym mog?e? do nich zagada? i zrobi? to w 5 min a oni by za oszcz?dzili troch? czasu ;)

PS.
Je?li b?dzie tak jak pisz? to ch?tnie zagram bo z tego co pisz? OTS zapowiada si? :up: Good ;) Ch?tnie bym pom?g? ale czasu, czasu brakuje niestety! :(

Nr.1 normalnie spad?em z krzes?a haha My?lisz ?e podejmowali by si? projektu kt?ry kosztuje 3 tys. :) no chyba ?e m?wisz 3 tys. groszy to jeszcze ;) (dobrze ?e postawi?e? znak oznacza?o by to ?e si? pytasz :P )
Nr.2 z tego co si? orientuj? to t? grafike co tu pokazali jest to jakis % tego co zrobili :) Po za tym mog?e? do nich zagada? i zrobi? to w 5 min a oni by za oszcz?dzili troch? czasu ;)
PS.
Je?li b?dzie tak jak pisz? to ch?tnie zagram bo z tego co pisz? OTS zapowiada si? :up: Good ;) Ch?tnie bym pom?g? ale czasu, czasu brakuje niestety! :(

Wybacz, ale mam swoje 3 otsy dlatego te? nie mam czasu na wsp??prace z nimi, chodzi?o mi o prywatny hosting na dedyku typu owh,a nie jakies kombinowane.( moze troszkie przesadzilem z cen?.)

No to dobry jeste?, skoro sam ogarniasz 3 serwery ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry