Pokemon Online By Faron Team !

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Online By Faron Team !

a czy bend? domki a ile banda kosztowa?y

Ehhh zbytnio sie z tym ss nie popisaliscie z gry , takie cos mozna zrobic dosc szybko , poniewaz sa tu same sprity w pozycji przedniej ktore sa dostepne na stronie ktoras ktos podal . Jednak mam nadzieje ze sie myle i serwer wypali :)

W?tpi? ?e mo?ecie na prawo i lewo u?ywa? tych sprit?w.. s? one w?asno?ci? brazoli..
A co do otsa, nie powiesz mi ?e zrobicie taki klient spoko jak u nich bo z g?ry wiem ?e nie.
wi?c dodali?cie sprity tylko potwork?w.. te? ?adnie haha a gdzie nowe sprity budynk?w?

Geza1927 potrafisz tylko irytowa?? Zajmij si? sob? ! to od nas zale?y co my robimy nie od ciebie wi?c si? nieudzilaj!

@Faraon

KIEDY B?D? M?G? ROBI? MAPK???

Malo wiem o pokemonach ale na pewno zagram :D
Bedzie jakis sms shop itp? :D
Zapowiada sie swietnie!

Chyba serwe nie wypali bo cos ucich?o w tym temacie od wlascicieli serwera

Serwer wypali ;] Prac? nad nim wci?? trwaj? nie macie si? o co martwic :):)

W?tpi? ?e mo?ecie na prawo i lewo u?ywa? tych sprit?w.. s? one w?asno?ci? brazoli..
A co do otsa, nie powiesz mi ?e zrobicie taki klient spoko jak u nich bo z g?ry wiem ?e nie.
wi?c dodali?cie sprity tylko potwork?w.. te? ?adnie haha a gdzie nowe sprity budynk?w?

A strzel si? w ?eb .... Jakich brazoli ... w ich kliencie tylko outfity sa stworzone przez nich ... baran

I co tyle ? Tak jak my?la?em ,to by by?o nie mo?liwe ?eby w bodaj?e miesi?c zrobi? taki server ...

ile jeszcze b?dziecie robi? macie mo?e dat? przewidywanego otwarcia

Temat co? ucich? my?l? ?e jednak dadz? rade cho? niewiem czy wypali to przed ?wi?tami.

Przed ?wietami bez obrazy ale chyba na mapie 12x12 i z 2 pokemonami bez skrypt?w itp ... Wielki projekt mia? byc a tu nic si? nie dzieje czekamy na jakie? sccreny .

By "zaspokojic" wasza ciekowosc.
Zkopiowalem news z forum ots:
Wszyscy si? pytaj? "Gdzie mo?na ?ci?gn?? Ots'a?"
"Gdzie si? zarejestrowa??"

Narazie proponowany start otsa do oko?o 20 grudnia!
Mamy sko?czone 75% Otsa.
Wi?c ludzie zlitujcie si? i czytajcie posty innych, oraz SB
FORUM
http://pokemononline-ots.forumotion.com/forum.htm

Farona nigdy niema, jak jest wejdzie na 2min. Skrypter podobno niema Internetu.I kto ma robic OTSa?Moze bedzie Gotowy ale ze spuznieniem jak to te inne otsy.

Jak ja bym znal jakiegos skryptera to sprity bym mogl porobic , no ale ze ja w .lua nigdy nie robilem to lipa i sam serwera sobie nie zrobie . Czekam az bedzie jakis news ale po screenie nic ciekawego sie nie zapowiada , bo tyle jestem w stanie zrobic sam w ciagu kilku h [majac sprinty oczywiscie ktore ktos na poczatku podal] . Mogli byscie jaki Beta Trailer zrobic albo cos w tym stylu bo SS nie jest zbyt przekonujacy .

3x servery po 350 slotow to mniejwiecej 1500 zl -.^ ale kto powiedzial ze musze wykupic odrazu 3 servery ? moga wykupic 1 na 350 slotow 50 osob kupic pacc (10zl przelew) i juz maja na kolejny server :)

Tylko zeby projekt powsta?. Widz? grafiki nawet, nawet, a u brazoli ci?gle "Server is full'. Mam szczere nadziej? co do projektu, a na forum wida? ci?g?e post?py :)

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

@Exedras
N/C Pajacu

@Nonix
Faron jest Skrypterem?

HAHAHAHAHA niekt?rych mi tu ?al... zazdro?cicie pomys?owo?ci i tego ?e prac? nad ots dobiegaj? OTS i ?al wam dupsko ?ciska pajace....

Zosta?a only mapka oraz porozmieszczanie NPC oraz Pok?w na Mapce gdy zostanie sko?czona a wi?c 20 grudnia Betki...

Mam pytanie, je?li nalezysz do kadry - jak b?dzie wygl?da? owa mapa.? tyle miast co na wersji brazylijskiej.? a moze b?dzie bardzo podobna.? b?d? dollary czy nie.?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry