Polecaj i wygrywaj

Status
Zamknięty.

Eturl

We shall know no fear!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
438
pngpt.png

Na czym Polega konkurs?

Konkurs jest bardzo prosty i polega na zaproszeniu jak najwi?kszej liczby os?b na forum.
Ka?da osoba polecona = 1pkt

Jak zaprasza??

W tym celu wchodzimy w panel u?ytkownika, w kt?rym znajdziemy nasz unikalny link, kt?ry umieszczamy np:
- na portalach spo?eczno?ciowych,
- w komentarzach,
- w podpisach na innych forach,
- statusach w r??nego rodzaju komunikatorach itd.

Wystarczy, ?e jaka? osoba zarejestruje si? korzystaj?c z naszego linku lub te? poda nasz nick w formularzu rejestracyjnym, a my w zamian otrzymamy punkt.

Jakie s? nagrody?

Przejd?my teraz do rzeczy, kt?ra zapewne interesuje was najbardziej, a mianowicie nagr?d, kt?re przedstawiaj? si? nast?puj?co:
  1. Serwer Ventrilo 2.1.4 - 200 slotowy - 30 dni + 150pkt reputacji + w?asny podpis pod nickiem.
  2. Serwer Ventrilo 2.1.4 - 150 slotowy - 30 dni + 100pkt reputacji.
  3. Serwer Ventrilo 2.1.4 - 50 slotowy - 30 dni + 50pkt reputacji.
Wszystkie serwery sponsorowane s? przez portal vt.net.pl

Konkurs trwa? b?dzie od 23.10.2011 do 23.11.2011 w??cznie.

?yczymy owocnych ?ow?w.

UWAGA: Nie b?dziemy tolerowa? oszustw takich jak tworzenie multi-kont. Osoba, kt?ra b?dzie nabija?a w ten spos?b punkty otrzyma specjaln? nagrod?.

Odp: Polecaj i wygrywaj

Tylko ?eby nie by?o tak jak w tamtym roku, ?e wygra?y multikonta admina, kt?re logowa?y si? ostatnio par? miesi?cy temu.

Rok temu Diamond odpierdoli? lip? i nie przyzna? pierwszej nagrody; zwleka?.. zwleka?.
VT 200 slot?w.. przyda?oby si?. =d

Yep.

tak kto? ma zmiene ip b?dzie ci?gle konta robi? i pozdro -.-

@up
przeczytaj dok?adnie
UWAGA: Nie b?dziemy tolerowa? oszustw takich jak tworzenie multi-kont. Osoba, kt?ra b?dzie nabija?a w ten spos?b punkty otrzyma specjaln? nagrod?.
to si? bardzo ??two da wykry?

pami?tam jak to by?o te? z rok-dwa temu, nagrody ciekawe , mo?e wezm? udzia? :D

Pozdrawiam - Nivek

Trzeba bra? si? do roboty, ale najbardziej mnie interesuj? nagroda ,, w?asny podpis pod nickiem" i ta reputacja. Bo server VT ju? nie zbyt, bo i tak ju? mam ;)

Ciekawy konkurs, tyle ?e nagrody lepsze ni? zesz?ego roku. Mo?e wezm? udzia?.

Eturl Sous napisał:

Mo?na wiedzie? jaka to b?dzie nagroda?

Mo?na wiedzie? jaka to b?dzie nagroda?

Pozwolisz ?e wyr?cz? kochanego Eturl'a i odpowiem Ci na to pytanie.

10pkt ostrze?e? czyli - BAN! :D

A nagrody s? fajne :) wi?c jest o co walczy?!

@down Eturl
Wara mi z tym postem! ^^ ;d

Ostatnia edycja:

Nagrod? b?dzie pi?kny przekre?lony nick i sygnaturka
zbanowany.gif

Pytanie tylko jak to si? ma do zwi?kszenia ilo?ci u?ytkownik?w? Wi?kszo?? zarejestruje si? tu tylko na odpierdol i ani razu si? tu nie zaloguj?. Mo?e zostanie tutaj 10 user?w, konkurs wed?ug mnie mija si? z celem, bo ani forum, ani u?ytkownik, kt?ry si? postara nie osi?gaj? praktycznie ?adnych korzy?ci.

Tym konkursem raczej nikogo nie nakr?cicie, ani nikt nie b?dzie szala? z rado?ci. Nagrody s?, to si? ceni, ale we?my pod uwag?, ?e vt w por?wnaniu(jak tu si? u?ytkownicy domagaj?) paccem nie oszukujmy si? jest bez por?wnania gorsze, co wi??e si? z tak?, a nie inn? opini? na temat konkursu. Nie wiem co ma by? celem tego konkursu, ale na pewno wi?kszo?? zarejestrowanych u?ytkownik?w pozostanie tylko zarejestrowanymi. Je?eli celem jest zwi?kszenie liczby og?lnej u?ytkownik?w, to nie mam na temat tego konkursu zdania. Nie oszukujmy si?, konkurs jest nie taki na jaki u?ytkownicy od dawna czekaj?.

Ostatnia edycja:

nagrody nie sa zachecajace tym bardziej ze vt 2.1.4 jest darmowe ... jezeli byscie zaproponowali vt 3.0.1 to na pewno motywacja by?aby lepsza ;)

znajac zycie to vt postawicie na wlasnym dedyku ;)

A nie lepsz? nagrod? by?yby te dwie dychy, zamiast serwera ventrillo? Bo widz?, ?e za 200 slot?w miesi?cznie jest 20,91 - ja osobi?cie bardziej by?bym zainteresowany got?wk?, zapewne tak samo jak reszta u?ytkownik?w.

@up
tylko, ?e oni dostaj? te servery vt prawie jak darmo , gdy? nagrod? oferuje sponsor. Wi?c wol? da? te prawie darmo servery za kt?re nic nie p?ac? ni? got?wk?.

Aha, sorrki nie doczyta?em si? =d. Tak naprawd? to taka nagroda jest troch? lipna, no, ale c??. Lepsze to ni? nic.

Tro media nie da na to ani grosza wi?c kto normalny da swoje pieni?dze na jak?? nagrod?... Po 1 osoby co to organizuj? nic z tego nie maj?... Po 2 ca?y zarobek forum idzie do firmy... Po 3 jakby jeden z ?w administrator?w by? w?a?cicielem (dajmy ?e Korzonek) to na pewno nagrody by by?y warto?ciowe...

Organizuj? wam konkurs kt?ry nic nie kosztuje... Nagrody s? jakie s? jak wam to nie pasuje to po prostu nie bierzcie udzia?u.

Ps: Jak kto? nie gra na rl to po jak? ch..... mu pacc.

Pierdolisz, ?e nie da... Jak ja by?em globalem to dali na chyba 4 pacci w jakim? konkursie, wtedy Kazia za?atwi?a, wi?c nie gadajcie, ?e teraz nie umia?aby za?atwi?. Po prostu chodzi o reklam? serwisu sponsoruj?cego vt ot co : )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry