Skrypty & Kody POmocy przelicznik hp i many na %

Status
Zamknięty.
Odp: POmocy przelicznik hp i many na %

ale niewiem gdzie te protocolgame.cpp

Jaki masz silnik? Musisz mie? (o ile si? nie myl?) source.

Skoro nie wiesz nawet gdzie szukac tego pliku, to zapewne nawet nie umiesz skompilowac serwera. Skoro tego nie potrafisz, to nawet jak znajdziesz plik to i tak sobie nie poradzisz, wiec nie ma sensu ci mowic, gdzie jest ten plik...
Znajdz sobie poradnik jak kompilowac serwer, naucz sie czegos, wtedy takich glupich pytan nie bedziesz zadawac. Bo na razie to nie masz pojecia o tym jak jest stowrzony i jak dziala serwer, a chcesz go sam prowadzic i ulepszac...

Popieram kolege @up. Kiki a masz mo?e jaki? poradnik inny, bo ja source nie mam i nie mog? tego zrobi??

Popieram kolege @up. Kiki a masz mo?e jaki? poradnik inny, bo ja source nie mam i nie mog? tego zrobi??
Musisz posiada? source je?eli chcesz bardziej serwer przerabia? ni? tylko map?..

Pozdrawiam:curse:

Ostatnia edycja:

Musisz posiada? source je?eli chcesz bardziej serwer przerabia? ni? tylko map?..

Pozdrawiam:curse:

No co Ty geniuszu nie powiesz, po co powielasz wczesniejsze wypowiedzi.

Nie ma innego sposobu, musisz sobie wyszukac taki silnik do ktorego autor posta dodal source .
Ewentualnie mozesz szukac / poprosic o source dokladnie pod swoj silnik.
Ogolnie masz tylko dwa ww wyjscia.

No co Ty geniuszu nie powiesz, po co powielasz wczesniejsze wypowiedzi.

Nie ma innego sposobu, musisz sobie wyszukac taki silnik do ktorego autor posta dodal source .
Ewentualnie mozesz szukac / poprosic o source dokladnie pod swoj silnik.
Ogolnie masz tylko dwa ww wyjscia.

Najpierw naucz si? czyta? ze zrozumie?.. A i tak napisa?e? to samo co ja w innym zdaniu

mistrz440 tu http://tibia.net.pl/forums/567-Dystrybucja znajdziesz pliki source

Nom dziena mia?em ju? te source ale thx a ja mam je wrzuc? tam gdzie mam mods itp. pliki , ?eby dziala?o?

http://tibia.net.pl/threads/545780-Kompilacja-TFS-0-4-pod-Windows-a

Masz dzial z poradnikami i milion poradnikow a pytasz sie o bzdety.
Source to zrodla serwera.
Zrodla serwera kompilujesz zeby miec pliczek exe(w przypadku windowsa) ktorym sie odpala serwer.
Jak masz pliczek exe i folder data i mods to mozesz sobie tylko grzebac w dacie i mods i edytowac serwer tam. Tyle na ile ci to pozwala.
Jak chcesz jakies wieksze zmiany robic to juz potrzebujesz source. Czyli musisz je po pierwsze miec, po drugie edytowac to co potrzebujesz, po trzecie skompilowac...
Wtedy otrzymujesz nowy pliczek exe ktory rozni sie od tego ktory posiadales i powinienes uzywac jego zamiast tego starego.

Prosciej tego wytlumaczyc nie potrafie, a ty gowno wiesz o serwerze i sie za to zabierasz... I zamiast zaczac od podstaw to wychodzisz z pytaniami na ktore ciezko sensownie odpowiedziec, bo sa po prostu debilne jednym slowem :/
Chcesz cos robic? Poczytaj poradniki i zastanow sie jak to wszystko dziala. Wtedy bedziesz wiedzial o co konkretnie pytac.
Chcesz zeby kazda najmniejsza zmiana byla zrobione przez kogos innego dla ciebie, bo tobie sie nie chce poswiecic na to chwili czasu, zeby ogarnac? Odpusc sobie bo tylko ludzi meczysz...

Ziomal zluzuj majty hihihihi Ty no s?uchaj powiem Ci tak pobra?em sb kiedy? silnik ale bez source wie? tak sie bawiem ale chcia?bym cos grubszego zrobic wiec sie pytam
Po 2 nikt CI nie kaze odpowiadac jak cos wiec... ale dzieki amsz repa

Ty, ja bylem spokojny jak pisalem pierwszego posta, ale widac go chyba nie przeczytales albo przeczytales i wyrzuciles z pamieci, czyli po prostu olales...
Raz mozna upomniec, zeby sie ktos ogarnal, ale kolejny raz o tym samym to juz jest wkurwiajace. Napisalem jeden post ktory powinien w pelni wystarczyc w tym temacie, niestety przez ciebie musialem pisac drugi ktory mowil dokladnie o tym samym ;< Teraz pisze trzeci juz tylko po to zeby nabic posta, no w sumie i po to zebys sie na przyszlosc moze ogarnal troszke :/

Ja nie wiem no kur** mam source ale nie mam pliku z rozszerzeniem .dev look
http://scr.hu/0yca/rv6h8
Mam z Otlandu Cryingdamson 8.6

---------- Tre?? dodana o 09:27 ----------

Dobra ju? mam all a jak skompiluje ju? to mam odpala? serwer za pomoc? tego exe co mi sie utworzy?o i gdzie mam te pliki source wsadzic?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry