Prace by Oskar

Status
Zamknięty.
Odp: Prace by Oskar

Ehh, co tu du?o m?wi? - prace s? ?wietne.
Ofc zawsze mog?oby by? lepiej, ale i tak jestem pod wra?eniem. ; )

Btw. Na screenach 5 i 6 wi?kszo?? miejsca zajmuj? ska?y xd

Prace pi?kne idealne pod RPG, bardzo podoba mi si? resp behemota z hero jest bardzo estetyczny i dopracowany. Oby wi?cej takich prac.

Prace s? bardzo ?adne. Z tego co widz?, to dobrze ci wychodz? prace podziemne. Jednak?e wszystkie s? dobre. Tutaj Zaawansowany pasuje do tego tematu. Jestem pocz?tkuj?cym, wi?c mapy zrobi?y na mnie wielkie wra?enie! Oby tak dalej!

Pozdrawiam!
Rey Mysterio

Prace mi si? naprawd? podobaj?, troch? RPG troch? pod map? EVO ale jest super. Moim zdaniem pasujesz bardzo do klimatu Evolution pod tibie 8.60, proponuje jaki? projekt zrobi? OTS. Pracuj Oskar dalej a daleko zajedziesz, trzymaj si? pozdrawiam Coore.

2dhuqlx.png

Mi og?lnie bardzo si? podoba a na ostatnim screenie, wpad? mi w oko doskona?y bordering (;
Oby tak dalej.

Pierwszy post zosta? z edytowany.
Od teraz b?d? regularnie od?wie?a? temat, jednocze?nie edytuj?c post pierwszy.
Zdj?cia b?d? tworzone w ten spos?b w jaki aktualnie mo?na zobaczy?.

Od?wie?am. Nied?ugo dodam nowe prace.

Dodane nowe prace w pierwszym po?cie.

Notka moderatorska:
Zamiast pisa? nie potrzebne posty, mog?e? odrazu doda? te zdj?cia. Na razie tylko pisemne upomnienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

r0378z.png

I like moje dawne grafiki! Gdybym nie mia? GG do Oskara to bym si? o tym ?e owe s? w projekcie nie dowiedzia? :) Te po lewej.

@topic
No ?adnie, bardzo ?adnie. Szkoda ?e teraz wyje?d?asz i nie b?dziesz m?g? aktualizowa? galerii. Je?li kto? nie wie to od 7 lipca do 24 lipca. I like your mapping projects. Rly Cool! Jedne z lepszych te najnowsze.

e8s7r4.png

2hsc8cj.png

#down
Miejsca na chodzenie jest mn?stwo.
Ci??ko pod to pod?o?e dobra? dodatki, ale stara?em si? jak mog?em.

Ostatnia edycja:

Jezeli robisz to do projektu Zwiadowcow to mziernie wyglada nie ten klimat..

A co do tego to mi klimat niepasuje Ale to kwestia gustu Widze ze chciales Detalowac i ci to wyszlo i jest nawet ladnie Te grafiki;d a i mam taka uwage..niedodawaj na gorach wszedzie tych kamieni.. no wiesz.. tee szare nie te czarne;D z..i za duzo najebane niewiem czy bym pszeszedl;D

Yyyyy ja tez bym chcia? mi to kompletnie nie wychodzi .. ale ty w tym trwaj ! PIONA

Od?wie?am

W skryptach jak i mapach, chyba jeste? niezast?piony. Nie kt?re prac? jak widz?, maj? sw?j klimat, bardzo mi si? one podobaj?, i robisz w jakim? projekcie czy prac? robisz tylko tak o na pokaz?wke? ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry