• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prace by Oskar

Status
Zamknięty.
Odp: Prace by Oskar

Poprawione i powi?kszone. W najbli?szych dniach spr?buj? wyko?czy? to co aktualnie robi?
jv1a9g.png

Z tego co widz? to s? screeny z Twojego upad?ego projektu RA. No c??, ale moim zdaniem powiniene? to reaktywowa? z tego wzgl?du, ?e si? nad nim napracowa?e?, i nie na darmo tyle zapierdala?e? ?eby? straci? sw?j cenny czas na takie co?.

Z tego co widz? to s? screeny z Twojego upad?ego projektu RA. No c??, ale moim zdaniem powiniene? to reaktywowa? z tego wzgl?du, ?e si? nad nim napracowa?e?, i nie na darmo tyle zapierdala?e? ?eby? straci? sw?j cenny czas na takie co?.

Widocznie mia? swoje powody , w?tpie w to , ?eby taka osoba jak Oskar og?osi?a upadek swojego projektu z b?ahej przyczyny , a jak to si? m?wi " w naturze nic nie ginie" , dlatego nie zgodz? si? z tym , ?e na darmo tyle zapierdala? :P

@topic.
Prace s? wykonane schludnie , co si? bardzo ceni podczas gry :)

Ostatnia edycja:

?wietne prace, nic doda? nic uj??. Moim zdaniem jeste? najlepszym mapperem na forum :)

Mi?o widzie? mi moje dawne sprity, no ale jak to si? m?wi w?asnie: " w naturze nic nie ginie", i to z pewno?ci? tez nie zginie ;) Powodzenia Oskar! :D

Sam podj?? tak? decyzj? wi?c zrobi z tym co chce. W sumie ju? zrobi?. A screeny pro, ta ostatnia lokacja to fajne biagenka by?y.

Tym razem zdj?cie z RME:
pavef.png

No.. naprawd? pi?knie robisz :D

Mi si? bardzo podobaj? licze na wi?cej :P

Pozdrawiam

Fajne prace, ale wed?ug mnie je?li robisz screeny z gry, powiniene? ustawi? troch? wi?cej ?wiat?a

Te twoje ostatnie prac? du?o s?absze od pozosta?ych. Wida? "kwadraty" lepiej zosta? przy tamtym stylu.

^
Ja tu nie widz? kwadrat?w o.O

Nowy styl to kwestia gustu i niekt?rym mo?e si? nie podoba?. Ja jestem do niego nastawiony sceptycznie, chocia? w grze mo?e by? ?wietny.

Nowy styl fajny, mi si? bardziej podoba ni? poprzedni ;))

Oraz zdj?cia in-game z tego? terenu
2rq1xdv.png

Nooooo... m?wi?em, in game mo?e by? ?wietny i taki? jest :D

Szczerze w tym przypadku to ju? ssy lepiej prezentuj? si? w map edytorze, in-game koszmarnie. - Jak dla mnie.
Np. na 1ss IG ju? mo?na zauwa?y? te "go?e" ?ciany kt?re kuj?..
A tak po za tym to gratuluj? :)

A to nie s? Shikatego i Hanza elementy natury ? ;o

Status
Zamknięty.
Do góry