• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prace Rinth'a

Status
Zamknięty.
Odp: Prace Rinth'a

?rednie

1.Tama ssie
2.Przechodzony styl doch?w
3.Te jasne drewna (m?wie o tych jakby mi?dzy pi?trami) nie pasuj? do tych ?cian
4.Niedorobione bordery
5.Pomys? fajny
6.Trawa na niekt?rych ro?linkach
7.Og?lnie to jak powiedzia?em fajnie, ale wida? niedoci?gni?cia co robi z pracy z potencja?em ?rednie byle co

@seab to nie jest tama xd
Chcia?em zrobi? co? typu, bramy ;)

Pozdrawiam!

@Down

Czy ja m?wi?, ?e to jest tama z funkcj? otwierana?

Jest to brama, taka jak np. w Wenecji ; p

Ni? b?d? si? k??ci?, twoja ocena tw?j gust, ty to widzisz tak ja widz? tak ;D

Ostatnia edycja:

@up

Brama na wodzie - lol?
Kto to widzia? tak? jakby tam? z funkcj? otwierania ? :D

Ale Rinth pieprzysz o otwieranej tamie. Je?li ju? co? to mo?e by? system zap?r podnosz?ce i obni?aj?ce statki do poziomu na jakim znajduje si? woda w zbiorniku sztucznym i poziom morza. Nie pami?tam jak to si? nazywa?o, ale dzia?a to na zasadzie 3 basen?w wielko?ci takiej, ?e pomieszcz? nawet tankowce. To chyba by?o gdzie? na jakim? przesmyku :D Nie pami?tam. Ale o czym? takim jak otwierana tama to nie s?ysza?em

Ten most lata? bo wygl?da to tak, ?e te podpory co powinny by? w wodzie s? nad t? ??dk? hmm... jak to mo?liwe? Woda wyp?ywaj?ca z domku i to jeszcze w postaci wodospadu nie s?ysza?em o czym? takim :D Cz?owieku zastan?w si? co ty na tym edytorze robisz :D Og??em mapa ssie i to ca?kowicie.

Ostatnia edycja:

#up
Nikt, bo poprostu nie da?o by si? otwiera? bramy, bo by?by za du?y op?r wody.

Mapa jak najbardziej wporz?dku, zdecydowanie najlepsza w tej galerii. Szkoda tylko, ?e nie da?e? tej pracy jako mapa na MOTM.
Pozdrawiam!

No ja Ci? chyba zabije, ta praca by pasowa?a na MOTM, ludzie czytajcie to co si? dzieje w dziale.
Co do pracy to jest bardzo fajna, wszystko ze sob? wsp??gra mi si? bardzo podoba.

Zajebiste prace, na prawd? masz talent. Dla mnie najlepsza to ta ostania praca - miasto nad wod?, przypomina mi to Wenecje, kana?y, ??dki. Cudowna praca.

Tylko, nie wiem czy to b??d, ale co? z tym mostem jest nie tak, na ostatniej pracy, ?le s? ze sob? po??czone elementy w tym mo?cie. Innych b??d?w nie znalaz?em, ?wietnie!

78438723.png

Praca troch? ssie, ta czerwie? xDD, jest te? pusta ; /, nic si? nie trzyma kupy... jako? mi si? ta praca przypad?a do gustu, my?la?em ?e mnie zaskoczysz ; D. Wog?le nie widz? jaki? ciekawych urozmaice?, to chyba brak kondycji..
Pozdrawiam !

@Edit
Tak za****?em ci avatar xDD

Miasteczko...
56098698.png

Praca robiona na szybko, wi?c b??dy na 100% s?. ;D

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne prace, idealnie wydetalowane i pomys?owe.
Podoba mi si? og?lne wykonanie, a przede wszystkim u?ycie border?w, widac, ?e znasz si? na mapperstwie i jeste? profesjonalist?.
Nie widz? b??d?w i nie mam zastrze?e?.

Tak trzymaj!

Mapka stworzona z gracj?. Bardzo podoba mi si? styl, w kt?rym to miasto zosta?o stworzone, mimo tego, ?e detale nie powalaj? wszystko ma sw?j charakterystyczny i unikatowy styl. Bardzo mi si? podoba.
Pozdrawiam!

Pi?kne prace! Naprawd? jestem pod wra?eniem twojego talentu. Niemam do czego si? przyczepi?. 9/10 Wiem, ?e potrafisz wi?cej!

Notka moderatorska:
Nie cytujemy zdj?? wi?c wypierdzielam, by nie by?o ba?aganu

Ja chcia?bym jeszcze wr?ci? do wcze?niej dodanej mapy. Je?li chodzi o mnie to samo to, ?e jeste? bardzo dobrym mapperem, og?lnie potrafisz stworzy? przepi?kne mapy - detaliczne, profesjonalne i zadbane w drobne szczeg??y. To do tego twoje mapy zawieraj? ?ycie, inspiracje, kt?re potrafi? wzbudzi? du?y podziw. Jestem twoim wiernym fanem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja nie mam jakichkolwiek zastrze?. Bardzo ?adnie doka?czas mapki , podoba mi si? to, ?e u?ywasz bardzo du?o szczeg??ow, wiesz gdzie je doda?, aby wszystko ?adnie pi?knie wygl?da?o. Wida, ?e strategia ca?ej mapki jest przemy?lana. Jednym s?owem gratuluje! Wida?, ?e jeste? profesjolanist? w mapperowaniu. Pozdrawiam i oczekuj? na kolejne mapki. Poinformuj mnie jak b?dziesz m?g?.

Ziom303​

R?wnie? podziel? si? swoj? opini? na owy temat, a zatem prac?, kt?re wykona?e? wywar?y na mnie wielkie wra?enie, bardzo ?adne, estetyczne oraz schludnie wykonane. Masz bardzo ciekawy pomys?y, kt?re ?wietnie wykonujesz, dobrane szczeg?lny, du?o urozmaice?- po prostu ?wietnie. Gratulacje, czekam na nast?pne prac?.

Lubi? ten protok?? wi?c oceni?. Jest kilka b??d?w kt?rych si? dopatrzy?em, ale wszystko jest w jak najlepszym porz?dku. Te budynki poprostu wymiataj?, jednak nie podoba mi si? ten syf na drodze kt?ry nak?ada si? na mountains. Za du?o grzyb?w, trzeba je jak najbardziej ograniczy?. No i oczywi?cie ma?o szczeg???w na drodze np. mog?e? j? ?adnie przyozdobi?.

Pozdrawiam!

Ostatnie dwie prace s? bardzo dobre. Tak jak Edwand powiedzia? wcze?niej faktycznie z tymi grzybkami przegi??e? troch?. Domy s? wyje... w kosmos, bardzo ?adnie i dobrze ci wychodz?, a to jest najwa?niejsze. Moj? uwag? przyku?y tak?e te giant tree, za du?o ich, lub ich kawa?k?w na ziemi, takie jest moje zdanie, og?lnie prace na do?? dobrym poziomie.

Pozdrawiam
Mikkolajek

Status
Zamknięty.
Do góry